AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
İkisi birlikte yapılamıyor mu sanki? Saçma bir soru.
Bence herikisinide tadinda yapacak vakti olan iyi bir isi olan erkek onde galiba
İnsanlar sporu sağlık icin yapar bu kıyafet degilki moda olsun...
Ben pek sağlık için yapanı görmedim ya kas için ya popo için yapılıyor spor genelde bu memlekette 😂😂😂
@SIRIUS__ haklısın +++
Resimdeki Taylor mu benzeri mi 🤔🤔
@SIRIUS__ kendisi Michelle Pfeiffer Scarface 1984
Yaralı yüz 👍😊
👌👌
Bence her ikiside kendine bakan insan hem fizyolojik hemde zihinsel olarak kendini geliştirmeli
Sağlık açısından spor yapmak önemli bence modası geçmedi
konu buraya gelene kadar daha çok şey var bnlar daha geri plandadır
beyni yoksa istediği kadar spor yapsın baklavaya düşmüyorum.
Haşhaşlı irmik tatlısı yapan erkekler için gelecekte bir umut var mıdır hanımefendi?
Valla kitap okuyan erkekler karizmatik olsaydı şu an götümde tonla kız olurdu.
Doğuştan tipi iyi olan genlerden kurtaran erkekler önde
Spor yapmak okumaya engel değildir. Asıl okuyup spor yapmayan insan üşengeçtir bence.
Kizlar gobekli erkekle gezer spor yapan erkege bakarlar ya da tam tersi hacı
😂😂
Bence kendine yakisani kullanan ondedir. Mesela kimine alfa guclu kasli gorunmek yakisiyor. Kimine kultur entelektuel birikim guzel hos sohbet yakisiyor. Kimine rahat kafa dengi esprili olmak yakisiyor. Kisinin aurasina tarzina gore degisir
Spor yapmak saglik icin gerekli... ama kas yapmak ne icin gerekli? Okumak bir konu hakkinda derinlemesine bilgi edinmek icin gerekli ama surekli okumak ne icin gerekli? Hayat ne extra kaslarla nede surekli derin bilgiler ile yasaniyor.
Zihnini geliştiren erkek kadın farketmez tüm insanlar herzaman daha çekiciydi zaten.
Tüm insanlar derken..
Kendini geliştiren tüm insanlar, neyini anlamadın?
Tüm insanlar her zaman daha çekiciydi zaten. Bu kısmını yanlış anlamışım
Herkes için söylemiyorum genelleme yok ama millet kız için zaten spor yapıyor kızlarda etkilendiği için övüp bakıyorlar çoğu böyle
İmzamı atarım buna ✍✍✍
@A74K4N eyvallah başkan benim düşüncem ve tespitim böyle
Sigara kullanmayan, kaslı, 6pack'li sapyoseksüel her zaman 👍😎
Yani bana gore sportif olup olmamasi degil karakteri onemli ve yani nasil bir kiyafetin modasi gecerse sportif erkek veya kadinin modasida gecebilir
Bu moda mı bence herkes kendi için spor yapmalı erkek kadın fark etmez. Kendi vücudunuzda nasıl rahat hissediyorsanız öyle kalın derim ben.
Spor ne zaman moda oldu? Spor sağlık için yapılır. Bir insan hem zihinsel olarak gelişip hem de spor yapabilir.
spordan ziyade kafayı iyi çalıştıran erkek hem daha uzun hem daha iyi yaşar.
Kişisel olarak cevaplarsam sporun modayla alakası yok bence sağlıklı vücut ve cilt genel olarak beğenilir
Öyle bir şey yok fiziksel olarak önde olan her zaman öndedir tabii kendini geliştiremezsen fiziğin etkiside bir yere kadardır. Ben sapyoyum diyen kadınlara aldırma sen onlarınki kuru laf
Hayır moda değil ki spor yapmak, sağlık için yapılıyor.
Spor moda mıydı yaa hani herkes sağlık için yapıyordu 😒
Ya moda ne ya spor sağlık için yapılır. Ha moda diyorsanız eğer gidip zekânızı geliştirin o daha fazla moda ayrıca ihtiyaç.
Benim nazarımda geçmedi, kendine bakan insanları severim, biraz olsun kaliteli hayatları olur...
Erkekler iki koldan devamm😂 elinde kitap koşu bandında koşanlar var artık 😂
Ben hem kitap okuyorum hemde spor yapıyorum. Birini yüceltmek için diğerini kötülemeye gerek yok
Moda? Spor bu ayol ne modası. Sağlık için yapan yapar. Gösteriş için yapan avelin önde gideni zaten.
Kas yığını olup kafasız olduktan sonra beş para etmez zaten
Neden ikisini yaparak önde olmak varken ikisini neden yapmasınlar.
mesela sen yapıyor musun ikisini?
Moda değil de sağlık için yapılmalı ve hep spor yapılsın..
spor saglıktır hem beden hem ruhsal fit bir fizik hediyesidir.
Türkiye'de insanlar sporu karşı cinsi etkilemek için yapar. Bu yönden bir belli süre sonra bu ilgi çekmekten çıkıyor elbette.
İkisini birden yapabilme şansı var mı jdixbxjxj şaka bir yana zeki erkek çekiciliği her zaman var benim için
zihnini gelistireni vücudunu gelistirene her zaman tercih etmisimdir.. tabi ikisi bir arada da gayet mümkün:)
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" M. Kemal Atatürk demiş zaten nasıl erkeğin revaşta olduğunu ve aynı zamanda hepsinin bir vücutta olması gerektiğini
Spor yapan erkeklerin helede basketbol oynıyanların modasının geçeceğini sanmıyorum
Geçmez neden geçsin spor candır her gün insan spor yapmalı.
Bunlar ne anlar. d
Bence kasli bir erkekten çok böyle zayıf bir erkek daha çekici geliyor nedense bana
peki minyon bi erkek?
Kadın gözüyle mi çekici geliyor malum erkek bir bedende doğmuşsun @AnQa_KuSu
@anqa_kusu oradamisin
Erkek bir bedende doğdum ama icim, ruhum tamamen bir kız
Geçti kızlar artık düşünüyor, düşen de kezbandır
Öyle bir moda mı varmış yeni öğrendim ve bence güzel vücudu herkes sever ama abartılı kaslar bence itici görünüyor veee yine bence fiziksel gelişim yerine zihinsel gelişimi tercih eden kadın erkek fark etmeksizin kaliteli ve çekici insanlardır
spor yapan kızlar moda artık
İkisi bir arada olsa olmaz mı
Severmisjniz kasli erkekleri 😊
Kimse için Spor Yapmadık Kaldıki Zihinsel olarak kendini tamamlamış ama bedensel olarak geri kalanlar genelde yapıyor
Fiziksel veya zihinsel gelişiminizi popülarite için geliştiriyorsanız yaşamayın.
Spor, moda olsun diye veya gösteriş olsun diye yapilmaz
Ohhhooo coktan tum vucudu pürüzsüz hafif gobekli kara erkekler hep fovorumdir
:D emin misin?
@RRRaskoInikov fazladiyla var elimde 2 tane lazimsa veriuim bi tanesini
Lazım demedim. Göbekli erkeklerle mutluluklar dilerim :D
Burdaki bazı tipler için geçse iyi olur. 😒 Moda olsun diye yapmıyoruz çünkü.
Okuma yok fakat zinde kalmak için spor şart. 2 günde bir yapıyorum moda olduunu şimdi duygum.
Bence bir insanın kendini her açıdan geliştirmesi lazım sadece sporla filan olmuyor yani
Artık spora bakmıyor işin olmasına bakıyor hayat pahalandi
Kitap okuması tabii ki önde zeki olması da ayrıcalık ama sporda önemli bence
Yalan dolan kas her zaman iş yapar bkz:evrim psikolojisi
Spor yapanların geçer, seksi erkeğin geçmez benim gibi olan.
İkisini birlikte yapabilenler öndeler bayaa.
Sporu moda yaptınız ya helal olsun
He çünkü herkes kendini sapyoseksüel sanıyor.
Sen ne sanıyorsun kendini 😂😂😂
Sen kendini ne sanıyorsun beee
Sıçan faresiyiz 😂😂😂
Paralı erkek her mevsim modadır 😂😂😂
bence her ikiside olmalı