Spor Sporla kalca en az kac ayda şekle girmeye baslar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kalcanin bu degisimindeki, derli toplu durmasindaki sporlar hangileridir? Sporla kalca en az kac ayda şekle girmeye baslar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düzenli beslenme eşliğinde fitness, evde zor yapılır bu kalça. 0 0 Yorumla
yağız_delikanlı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl fotoşop biliyorsan birkaç dakika bilmiyorsan birkaç ay 😄 0 0 Yorumla
asedikk Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl squat, one leg Squat, Süpermen Kalkışı vs hareketlerle yapmışlardır 1 3 Yorumla saraa97 +1 yıl Supermen kalkişi ne😂 Yorumla asedikk +1 yıl yüzüstü yatarak ayaklarını ve ellerini yukarı doğru germek.. Bi neyi tersine belini bükmek Yorumla asedikk +1 yıl nevi* Yorumla
ssppporcuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Doğru şekilde yaparsan iki ay sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki isterim Yorumla ssppporcuuu +1 yıl Nerden konuşabiliriz peki Yorumla Soran +1 yıl Instagram uygunmu Yorumla ssppporcuuu +1 yıl Uygun tabiki Yorumla ssppporcuuu +1 yıl Geç yazma ama lütfen Yorumla Soran +1 yıl Kullanici adini bekliyorum o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmaInstagramdaydim Yorumla ssppporcuuu +1 yıl Mert. birkann Yorumla ssppporcuuu +1 yıl Yazınca haber edersin Yorumla Soran +1 yıl Yaziyorum simdi Yorumla
missofworld Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Birkaç ayla olcak bişey değil bence. Ayrıca beslenme ile de alakalı. 1 0 Yorumla
38-LowProLegend-38 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Biraz adam olun ya koydugun resme bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Defol be Yorumla 38-LowProLegend-38 +1 yıl Hiç kimse senin p0ponu merak etmiyor Yorumla Soran +1 yıl Merak etsinler istemiyorum Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 490 cevap paylaştı. Photoshop ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Düzenli beslenme eşliğinde fitness, evde zor yapılır bu kalça.
fotoşop biliyorsan birkaç dakika bilmiyorsan birkaç ay 😄
squat, one leg Squat, Süpermen Kalkışı vs hareketlerle yapmışlardır
Supermen kalkişi ne😂
yüzüstü yatarak ayaklarını ve ellerini yukarı doğru germek.. Bi neyi tersine belini bükmek
nevi*
Doğru şekilde yaparsan iki ay sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin
Tabiki isterim
Nerden konuşabiliriz peki
Instagram uygunmu
Uygun tabiki
Geç yazma ama lütfen
Kullanici adini bekliyorum o zaman :)
Kusura bakma
Instagramdaydim
Mert. birkann
Yazınca haber edersin
Yaziyorum simdi
Birkaç ayla olcak bişey değil bence. Ayrıca beslenme ile de alakalı.
Before olan kalçalar daha çekici..
Çalışma azmine ve sıklığına göre değişir
kişiden kişiye değişmekle beraber bir ay
Biraz adam olun ya koydugun resme bak
Defol be
Hiç kimse senin p0ponu merak etmiyor
Merak etsinler istemiyorum
en az iki sene
Photoshop ile
5 ay
Squat yapmışlar
3 veya 5 ay olabilir