Düğünde yaşadıklarımızı eşim nasıl unutur....ben unuttum gitti...

beni istemeye geldiklerinde babası annelik hakkı istiyormusun dedi anneme baba istediğiniz bir taki varmı dedi babama babam taktiğiniz şerefinizdir dedi annemde sadece bizim şehrimiz düğün istiyoruz dedi...sonra eşim askere gitti..sadce 2 bilezik taktılar...neysee babası tamam dedi annesi yapamayız dedii...nyse eşimle biz konuştuk benim ailemdede yok tu onun ailesindede ve biz evlenince yurt dışına çıkacaktık eşimin görevi sebebiyle ben de ücretsiz izine ayrılacaktım...öğrenim kredisi ve kredi kartım toplam 7500 tl borç tu...ama eşimin öğrenim kredisi+banka kredileri+ailesinin masraları...son dönem eşim askerdeyken ben kendi borçlarımı kapatma ve düğün hazırlık telaşındaydım...askerdeyken onun sadece uçak biletini alabildim onun dışında param yollayamadım...1 yıl oldu evleneli eşim askerdeyken bana etmediğinizi bırakmadınız hiç anlayışlı davranmadın...para bile yollamadın...bide borcunu ödedim gibi şeyleri hala gündeme getiriyo ve ben şu an ücretsiz izindeyim ve başka bi ülkedeyiz...devlet memuru olduğum için de başka bi iş yapamıyorum burada...herneysee benim gururum inciniyor bunu her söylediğinde ve ondan nefret ediyorum...aileme de kızıyorum düğün için destek veremediler diye hoşs borçlarımızın hepsini altınlarla ödedik ama ...hala konuşuyor..altınlar gelinin değilmidir arkadaşlra...ayrıca bunları unutması için ne gerekiyor...ben demiyorum ki bana bunu almadınız şunu almadınız birde çalışamıyorum senin yzuünden diyeee...şimdi konuşmuyoruz...nasıl bi yol izlemeliyim bilemedim...
Düğünde yaşadıklarımızı eşim nasıl unutur....ben unuttum gitti...