Gerçekten şu görüntü beni deli ediyor ya. 10 kılo verdim bu hale gelebildim anca. Hala kalcalarım ve bacaklarım fazla. Ama çevremdekiler öyle olmadıgını söyluyor. sizce?
https://i.hizliresim.com/LdYpvV.jpg
https://i.hizliresim.com/LdYpvV.jpg
Çok ilginç bir poz vermişssin :S
Şimdi bütün abazalar toplanır buraya. Boyun uzun gibi duruyo, gayet iyi durumdasın. Ama nasıl olmak istiyosun onu bilemiyecem. Dış görünüşten çok içteki davranışlar rol oynar ne kadar klasik olsada yinede belirtiyim.
Hoş biri gibisin, sevdiğine bağışlasın Rabbim.
Muhteşem bacak ve kalçaların var isteyen istediğini desin ister balık etli, ister kalbura bastı :) sen tamda kaburgamın üzerine çıkan ceylan güzelliğindesin bence abartmasınlar bu güzellik her yere sığar :)
Yakınlaştırarak baktım. Selülitlerini bacaklarını birleştirerek kapatmışsın biraz sıkılaştır. Simit tarafı yani bel tarafını da saçlarınla kapatmışsın yandaki etleri gizlemek için de dar elbiseyi sıkmışsın.
5 kilo versen çok süper olur bu arada saçların harika!
Cevap
60Cevap
Balina etlisin.
Yuh bide fotoğraf katmış :)) kızım malmısın sen ya g*t bacak tögbe tögbe ulan önden çeksen yüzünü karalasan anlarım bu ne ya utan.
Önden cekse bu seferfe göğüs dersiniz
bacakların kalın ve bence popon sekılsız ve selulıtlı.. ama bu elbıseyle kapatmışsın.. ince zarif bir dişi değilsin ama.. burdaki abazaların dikkatini cekersin :)
şişmanmıyım balık etlimiyim yerine iyi zükülürmüyüm sorusunu hak etmiş bir resim çok teşhircisin a. a sen azdınmı la
Hiçbiri !
Kalçalısın, Ve Kalçalı Olan İnsanları Erkekler Sever.
Boyunda Var. Vermek İstersen Yine Verirsin Ama Bana Göre Hoş !
*TAŞ GİBİSİN!*
Ben kıçtan başka bir şey göremiyorum. Saçların kapatmış belden üstünü. Bacaklarını da tam boy çekseydin. Böyle pek bişi anlaşılmıyor.
kıskanmayın kızı ya taş gibi kız işte :)
neden böylelerinden çok yok sence :D
böyle kızlardan :)
neyını kıskansın tekerlek gıbı gotu var yayık ayranıgıbı.. klasık turk kızı ıste heryerde olanından
balık etli ama öyle abartılı şekilde de değilsin arkadan pek net değil ama yine de sexysin ;)
#Oruç oruç millet ayak görse azıyor yemin ediyorum gelmiş burada böyle resim atmışsın erkekler toplanmış kezbanlarda merakından akmış
biraz daha ver arka profilden olduğu için bazılarının ağzının suyu aksa da fazlalığın var
Hala fazla. Dar pantolon ve tayt giyince balik et hos durur ama acik acik gorunce anladiliyor bacaklar birazcik fazla.
Sabah sabah :)) süper ama evli değilsen evlenip çocuk sahibi olduğunda durum değişir kilo alma potansiyelin var gibi
Balık etli kadın candır... gerisi heyecandır!
Balık etlisin..
Balık etli gibi de durmuyor yani sıradan normal kilolu bir kız gibi duruyorsun :)
Üzerindekileri çıkarmadan bisey diyemem mekanda tanışıyoruz tas gibi eve geliyoruz her yeri sarkmış kalça bacaklar harika duruyo ama bel ve göbeği yerinde görmem gerek :))
Şişmansın. Bu soruyu Zayıf mıyım , Balık etlimi? Diye sorma yetkisi kazanana dek spor yap.
Valla saçlardan anlayamadım ama arkada büyük bir değirmen taşı var sanırım :D :D
Kizim burada götünü mü gösterion millete zayiflama bahanesiyle?
Allah islah etsin
Balık etli sayılır ama bacak baldırların benimkinden bile daha iri :)
kaseyi çekmişin resmen sen. belki biraz balık etli dicem ama önden görmek lazım.
belin ince kalçaların büyük bacaklarında iyi gibi. Sıkıntı yok bence idealsin özellikle yatakta :D
Balık etlisin zaten Türk erkeği balik etli sever :D
spor fitnes yap vücüdunu şekillendir şişmanlık var kalçayı görmüyon mu nicki minaj gibi :D squad yap bol bol spor salonuna yazıl şekillendir vücudu :D
şu an en az 100 tane abazaya mastırlık malzeme verdin tebrikler :)) şak şak şak hadi yiyğitlerim elinize kuvvet
sporla rahat kilo verebilrsiniz.
şişmansz ama işte zayıf daha iyidir saçlar iyi.
Ya böyle şeyler paylaşma taş gibisin hem de bazalt taşı:-D
Yemekte aalca kadinda kalca bisuna dememisler. Bence gayet his ve cekisin
Bu gece iyi sükse yaparsın sen.. ;)
yoo bence gayet iyisin :)
Aynı ben. Balık etlisin
saçlarını bana versene :(
önce ben gördüm :(((
bence gayet çok güzel ya bayıırım balık etlilere d:
Balık etli ve gayet hoşsun.
Balina etli selülütlü ıyyyy öyyyg :((((
Kac kilosun merak ettim
Onu bunu bilmemde cok seksi oldgn gercek
Selülitlisin ve can simitlerin var.
kız çok iyi ya ama cidden öyle değilmi
Bence gayet iyisin. Takma kafana çevrendekileri :)
bir miktar daha fazlan var.
balık etlisin. İdeal.
gayet iyi..
tam benim kalemim :P
Bacı'm ramazan ramazan yapma böyle şeyler.
Tosun Gibisin maşalah ama orda sadece g ot var?
Saçlısın sen saçlı buradan anlaşılan o en azından
Yok kanks ıyısın bence
RAR'la kanks şey pardon yani biraz sıkıştır :D
harika bence hükümet gibi hatunsun ;)
bence ıyı. sanırım bıraz sıkılaşmaya ıhtıyacın var
afedersin ama seksi :)
Ewet biraz ama cok az
balık etlisin. kısacası iyisin
o değilde saçlar hoşmuş.
Perdeler güzel miş bacım ;)
böle ğüzel ama verirsen ver
:D o gte bülbül öte
:D :D sesli güldüm dsjöabdjasbdkas
bu iyidi :D:D
bencede iyi yani fenaaaa :)
saçmalama yani bu sensen harika gözüküyosun
Arayipta bulamadigimsin
şişman
kalçalar ayrı dünya olmuş :D
Bence en ideal fizik bu. Harika kalçan var.
ne olursan ol yine gel !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar