Yeme & İçme 2 ay Et mi balık mi? lArmin Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ya buna kesinlikle et derim balık sevemiyorum ki Et mi balık mi? Cevap Yaz 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ğeribo Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Ben ete bayıliyorum. Hele birde kavurma olursa. * a çok pahalı.😔 1 2 Yorumla lArmin 2 ay Kuyruk yağı da olacak Miss 😍 Yorumla Ğeribo 2 ay Evet kuyrul yağını kiyma kebabına koyacasin yeme de yanında yat. Yorumla
buzz_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 91% 2 ay Etin de balığın da yeri bende ayrı. İkisini de severim acayip 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 15b cevap paylaştı. Balık sanırım. ama hayvan etlerini sevmiyorum pek yani et tüketmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Et diyorum 1 1 Yorumla lArmin 2 ay 👏 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay tavuk 1 3 Yorumla lArmin 2 ay O da güzel Yorumla motley 2 ay sen peki Yorumla lArmin 2 ay Et ( beyaz ve kırmızı ) Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kırmızı et 1 1 Yorumla lArmin 2 ay 👏 Yorumla
Tutkulu_Hayalet Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay İkisinide severim 1 1 Yorumla lArmin 2 ay Saygı duyarim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkisinide çok severim maalesef seçemiyorum hjjk 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Balık yenmez mi yaa.:) 1 11 Yorumla lArmin 2 ay Yemem aramam baligi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hiç ağzınızın tadını bilmiyorsunuz hanımefendi.:) Yorumla lArmin 2 ay Balık denizde özgür yüzmeye devam etsin ben kırmızı ve beyaz et ile mutluyum Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyi bana da yap geliyorum neredesin:) Yorumla lArmin 2 ay Uçurum kenarı , sarp kayalardayim haydi gel Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ölüm olsan varım.. rakı bira?:D Yorumla lArmin 2 ay Yok onlari getirme atarım senide onlarla birlikte sarp kayaliklardan Yorumla Cevap sahibi 2 ay Şarap istiyorsun sen var ya tamam aşk kadını seni😂 Yorumla lArmin 2 ay Anasını getireyim diyorsun bütün kötü aliskanliklarin ha 🤣 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne yapsak yaranamıyoruz var yaaa:D Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne istiyorsun sen yaa Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. İkisinide severim 1 1 Yorumla lArmin 2 ay ,👏 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Balikta et değil mi 0 9 Yorumla lArmin 2 ay Benim için değil Yorumla JuliusCaesar063 2 ay Pardon da sen kimsin ya akdkdkc Yorumla lArmin 2 ay Klavye alacak kişiyim sana anlaşılan bozuk Yorumla JuliusCaesar063 2 ay Sen şimdi masaya da ağaç falan diyorsundur akdkdkd Yorumla lArmin 2 ay Herkese adam diyorlar ama erkekler 😎 Yorumla JuliusCaesar063 2 ay Adamlıgı senin gibi canım belirliyorsa ohoo Yorumla lArmin 2 ay Yok onun belli bir standarti var ona uyan adamdır ben belirlemem yani Yorumla JuliusCaesar063 2 ay Bu standartları senin gibi womenler mi belirliyor 😂 Yorumla lArmin 2 ay Ya kardeş ne kadar uzadı bu muhabbet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Balık derim
Ben ete bayıliyorum. Hele birde kavurma olursa. * a çok pahalı.😔
Kuyruk yağı da olacak Miss 😍
Evet kuyrul yağını kiyma kebabına koyacasin yeme de yanında yat.
Etin de balığın da yeri bende ayrı. İkisini de severim acayip
Balık sanırım. ama hayvan etlerini sevmiyorum pek yani et tüketmeyi sevmiyorum
Et diyorum
👏
tavuk
O da güzel
sen peki
Et ( beyaz ve kırmızı )
Kırmızı et
👏
İkisinide severim
Saygı duyarim
İkisinide çok severim maalesef seçemiyorum hjjk 😅
Balık seviyorum
Balık yenmez mi yaa.:)
Yemem aramam baligi
Hiç ağzınızın tadını bilmiyorsunuz hanımefendi.:)
Balık denizde özgür yüzmeye devam etsin ben kırmızı ve beyaz et ile mutluyum
İyi bana da yap geliyorum neredesin:)
Uçurum kenarı , sarp kayalardayim haydi gel
Ölüm olsan varım.. rakı bira?:D
Yok onlari getirme atarım senide onlarla birlikte sarp kayaliklardan
Şarap istiyorsun sen var ya tamam aşk kadını seni😂
Anasını getireyim diyorsun bütün kötü aliskanliklarin ha 🤣
Ne yapsak yaranamıyoruz var yaaa:D
Ne istiyorsun sen yaa
Balık ayrı güzel
Saygı duyarim
İkisinide severim