Arkadaşlar sizce 25 kiloyu diyetle ve cardio yaparak kaç ayda verebilirim? İstediğim kiloya düştüğüm zaman Fitnessa başlayacağım. Kay ayda verebilirim sizce? Ağustosta spor salonuna başlayacağım, aslında 3.5 ay koydum kendime 25 kilo için. Diyet ve spor salonu dışında yürüyüş falan. Siz ne diyorsunuz? Ve cardionun anında önereceğiniz bir spor var mı?
Cevabın nedir?
3.5 ayda 25 kiloyu verirsen 50 kilo alarak geri alırsın. Çok sağlıksız bu kadar kısa sürede. Bu kadar kısa sürede kilo vermek için her şeyden kısacaksın hem de her şeyden. Bu katı diyet programı seni zorlayacaktır, zoraki kıstığın besinlere aşırı istek duyacaksın ve yemeğe başladığında normalde yediğinden daha fazla yiyeceksin.
Benim de lise 3 de böyle sağlıksız bir diyet denemem olmuştu. Her şeyden kısmıştım, artık şekere nasıl bir özlem duydum bilmiyorum ama resmen bala aşerdim desem yeridir-ki normalde baldan nefret eden birisiydim- inan bir petek bal yemiştim :D14 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha ya 5 ayda olur, yeterki bir ideal kiloya düşeyim:d
- +1 yıl
Gerçekten kısa sürede sağlıksız diyetle zayıflamaya çalışma. Bak benim o dönemde yaptığım o diyet, benim tüm hayatımı etkiledi. Çünkü ben hiç şeker kullanmamıştım, çayı bile tatlandırıcılarla içiyordum ki gelişim çağımda yaptığım en saçma bir şeydi bu. Beyaz ekmek hiç yemedim, hep kepek-ki bu da çok sağlıksız- ama şimdi ne oldu kansızlık mı ararsın, b12 vitamin eksikliği mi, demir eksikliği mi her şey var valla. Kansızlık ve B12 eksikliğine ne yaptıysam çare bulamadım
Soran+1 yılO yüzden doktorla zayıflama planı ile başlıcam
Soran+1 yılGeçmiş olsun
En İyi Cevaplar
Kalıcı bir şekilde 5-6 ayda verirsin diye düşünüyorum. Çok kısa sürede geri vermeye çalışma, çok sağlıksız.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı vereyimde, teşekkür ederriiim:))
+1 yılEyer herhan gibi bir kimyasal kullanmaz isen doğal ve spor yolla 5-6 ayı bulur vermen azıcıkta bünyene ve yaşam tarzına bağlı sürekli koşturan bir yapın varsa vermen kısa süreli olabilir ama genelde sakin ve oturaklı biriysen süre uzaya bilirde bünyene bağlı hızlı yakabilirsin ağır yakabilirsin ama en sağlıklı kilo verme yöntemi tabikide koşmaktır koşarak gayet iyi derecede kalori verebilirsin bunun yanında beslenmen bir okadar önemli gittiğin salondan beslenme listesi çıkarmaları lazım o listeye uyarsan ve sürekli spor yaparsan süre 2-3 aya kadar inebilir.
00 Yorumla
+1 yılSıkı bir kardiyo ve diyet programı lazım 3-4 ayda verilir 25 kilo. Skşsm 7 den snra yemeğide kes kepek ekmeği ye akşmları mmkn olduğnca yoğurt tüket daha cok şey vrda yaz yaz bitmez sana kolay gelsin ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılHhhahaha teşekkürler:))
- +1 yıl
Rica ederim :-))
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim :-)
Soran+1 yılÖnemli değil:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
+1 yılBelli bir kiloya kadar hızlı düşersin. Ancak insülin direncin arttıktan sonra ki bu tamamen bünyenle alakalıdır, kilo vermen yavaşlayacaktır. Dahası sağlığın açısından çok hızlı kilo vermek ciddi problemlere yok açabilir. O yüzden uzun vadeli bir zayıflama planı yaparak, hem dengeli hem de sağlıklı beslenerek zayıflaman çok daha iyi olur. İmkanın varsa bahsettiğin aktivitelere düzenli ve sık aralıklı seks de eklersen (müthiş bir kalori yakma yöntemidir.) kısa vadede çokça kilo verebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahah seks olmadıD:D:D:D: Müslümanız abi:ddd Amerikalılar nasıl kilo alıyorlar anlamıyorumD::D:Dd
- +1 yıl
Yemekleri çok kalorili, porsiyonları çok büyük, hazır gıda tüketimi çok fazla. Sabah akşam sevişseler de kurtarmaz yani. :)
Soran+1 yılOnların daha kötü desene:DD::D
- +1 yıl
Hem de ne kötü. Spor yapan, kilosuna dikkat eden onca insana rağmen ciddi bir şişmanlar ordusu var Amerika'da. Filmlerde hep filinta gibileri gördüğüne bakma. :)
Soran+1 yılHahhahah yok dizilerde daha çok şişmanlar var:ddd
- +1 yıl
Olsun şişmanlar da güzeldir. Sadece zayıfların çekici ve güzel oldukları yalanı modern dünyanın bir uydurması. Kıvrımlı ve yumuşacık tenli kadınlar çoğu zaman çok çok daha seksidir bana göre. Hem çıplak resimlere ve heykellere bak. Hem kilolu kadınlardır ve çok da güzellerdir.
+1 yılistersen 2 ayda da verebilirsin mükemmel bir beslenme şekli düzenlersen kendince.
mesela oruç tut, iftarda çok fazla su içerek kendini doyurabilir, sahurunu saat 2 gibi az ve uz şeyler yiyerek yapıp yatabilirsin. ve spor yapmana da fazla gerek kalmaz kilo verdikten SONRA spor yapmak her zaman idealdir çünkü vücut o zaman kendini toplar ve kasların hepsini düzenli olarak kontrol edebileceğin için düzenli olarak gelişirler.08 Yorumla
Soran+1 yılOruç tutuyorum ama sahurda o kadar çok yemiyorum ki 2.30ta yemeye başlıyorum zaten. katmer gibi bir şey yiyorum ve yanına domates zeytin peynir salatalık ve çay
- +1 yıl
hamur işi yeme. bolca zeytin yemeni öneririm (lifli olduğu için tok tutar ve son derece zengin bir yiyecektir)
domates ve salatalık güzel devam.
yarım çay bardağı kadar tahin-pekmez tüketebilirsin enerji sağlaması bakımından. ama susatacağı için bolca su içmen de gerek.
ve bilmen gereken bir şey daha, sahurunu birden yiyip yatma. zaman zaman ye, en son da küçük bir şey ile bitirişi yap ve uyu. bu sayede sinridim sistemin de dengesizleşmez. düzene girmiş olursun. iftarda da ağır şeyler kesinlikle yeme ve EN ÖNEMLİ olan şey, iftardan sonra yürüyüş yap. 1-2 km kadar. ben yapıyorum her gün diyet yapmadığım halde, küçüklüğümden beri yürümeyi severim ve her gece yaparım..
Soran+1 yılYa düzenli bir şekilde başlamayı istiyorum. Ramazan ayı bitince planlı bir şekilde. Tüm oruçlarımı tutucam diye niyet ettimde
- +1 yıl
iftar sonrası yürüyüşünü mutlaka yap. ve acıkırım susarım diye sakına evde oturmazlık yapma. yani eve yapışma. iftar sonrası yürüyüşü tekrar tekrar öneririm. ve de iftardan sonra canın tatlı çektiğinde tatlı çok az tüketmelisin. unutma ki en fazla kilo vermene engel olacak hatta daha da kilo aldıracak olan şeyler tatlılardır/glikozdur. bunlar dışında azimli olursan istediğin kadar kilo verebilirsin kank
Soran+1 yılDondurmaaa?
- +1 yıl
dahil... tatlı niyetine yenebilecek güzel bir şey önerebilirim kank
ben yiyorum mesela çok güzel: cezerye.
bimde bile satılıyor, tabi sen bir aktaldan al. ondan bir tane yiyebilirsin, yanında hindistan cevizi de olsun. tatlı isteğini çok güzel bastırır. ama dikkat et 1 taneden fazla yeme.
Soran+1 yılTeşekkürler:))
- +1 yıl
ne demek kank
Plates çok etkili aslında bir düşün.. Ve en önemli spor boğazı kurutmaktır.
Unutma yiyeceğin en lezzetli bir yemek boğazında 2 saniye durur kalçalarında göbeğinde ise aylarca yıllarca. Aman dikkat :)04 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha yaaa evet çok pislik bir durum:Ddd Plates vücudu sıkılaştırıyor, vücudum sıkı. Önceden yapıyordum
Soran+1 yıl89 kiloyum 170 boyundayımx ((((((
Azimliysen 3,5 ay ideal
Olabilir bence ama saglilcilar daha yavas ver diyceklerdir muhtemelen birde metabolizmana bagli 3,5 ay diye dusunursun ama yavassa metabolizman bu zaman dahada uzayanilir014 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında onu sadece bir zaman olsun yani dahada azim ediyorum o zaman diye koydum, ideal kiloma düşene kadar yani
Soran+1 yılHahahah yaa onun için değil, bir yarışma var. Ona katılmamı çoğu kişi istiyor, suratım ve vücut kıvrımlarım güzel. Zayıflarsam daha iyi olacağını söylüyorlar, belirli isimlerde:) Neyse daha çok yarışma için değilde kendim içinde vermek istiyorum. Ve arkadaşım yeni zayıfladı bildiğin hava atıyor:Dddd
Soran+1 yılHahahah ya öyle, aşırı durmuyor. Belli değil hatta ama hep böyle kalamaaam
Soran+1 yılHahahhahaha abi ya
Soran+1 yılHahhahaha görücez nasipse:d
Soran+1 yılmiss turkey:d
Soran+1 yılHahhahah öyleDD:D:D. d:D:. d
kilolu bayanların çok çekici olduklarını düşünüyorum bence sende diyetle falan uğraşma derim gerçekten kilolu bayanlar çok seksi
00 Yorumla4 buçuk 5 ayda sağlıklı bir şekilde verirsin.. Diyetisyene git en iyisi..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iyi bir doktor bulduk, ona gidicez onun verdiği planlamayla başlıcam
Soran+1 yılAydın
+1 yıl25 kiloyu 30 kilo olarak geri almak istemiyorsan bunu minimum 1 yıl içerisinde yapmalısın. Belki ilk etapta çok hızlı kilo vereceksin fakat sonrasında bu kilo verme hızının düşmesi seni etkileyecek. kendini çok yıpratma yavaş yavaş ver...
00 Yorumla1 SENEDE VER AMA YAVAŞ YAVAŞ VE SAGLIK VER HAA 3-4 AYDA VEREMEZMİSİN VERENLER VAR O ONLAR EN KISA ZAMANDA GERİ ALIYORLAR ZAMAN YAYAR VE YAVAŞ YAVAŞ VERİRSEN GERİ ALMA OLAYI OLMUYOR KOLAY KOLAY..
00 YorumlaDuzenli ve iktidarli olarak calisirsan vermen mumkin yaklasik 5 ayini alir duzene sokman lazim hayatini
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet okul falan derken
+1 yılKaç ayda gider diye birşey yok.. Metobilizmaya ve vücut özelliğine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılHaftada 2 gun fitnessla beraber en az 20 dk falan pilates ekle daha hızlı sıkılaşırsın
00 Yorumla
+1 yıl3.5 ay az ve saglıksız olur 6-7 aya yay bence belki dahada fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki, doktorla falanda görüşücem. Ona göre bir plan belirleyecek öyle bir tabloya göre hareket edicem
- +1 yıl
doktor varsa saglıksız olmaz iyi ama 3 aydada yapabilcegini zannetmiyorum doktorun planının. olursa ne mutlu da yani ne biliyim
İstersen 2 aydada verebilirsin. Diyetle desteklemen gerekir.
Senin azmine bağlı01 Yorumla
Soran+1 yılValla azmime bakılırsa 1 ayda dahi vericem neredeyse ama sağlık
+1 yılSiz kilo verme ben ise kilo alma derdindeyim bu ne la
06 Yorumla
Soran+1 yılAdalete bak *
- +1 yıl
Hic sorma ya bu nasıl adaletse
Soran+1 yılAynen abi ya
- +1 yıl
Sen kilolarini bana ver hem cok aşırı kilolu degilsen sikinti yok bence cok tatli olur balik etliler zayiflayacam diye dert etme
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim
Abla ne ayı yıl de sen şuna. Sende kilo verecek göz de yok. Abur cubur sevmenden belli :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok be dondurmadan başka bir şey yemiyorum
sıkı çalış 2 3 ayda halledersin hatta ayı falan hesaplamayı boş ver SIKI ÇALIŞ sen
00 Yorumla25 kilonun üzerine almayacağın ne malum vereceğin garantimi
00 YorumlaNe uğraşıyorsun ameliyat ile aldır geç boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılAhh ulan para olsaaa
Soran+1 yılHahahhahahahah sonra hapishanede yatak toplayarak kilo veririm dimeD:D:d
+1 yılAzimli olursan verirsin 4-5 ay icinde
01 Yorumla
Soran+1 yılayy inşallaaah
sağlıklı br biçimde 5-6 ay
00 Yorumla
+1 yıl5 ayda gider bir anda kilo verme ıyi değil
00 YorumlaSağlıklı 6 anormal 3 ayda
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalııım, teşekkür ederimm:)
Saglikli zayiflamak istiyorsan 6 ay
00 Yorumla
+1 yılVücut tipine bağlıdır kolay kolay gitmez
00 YorumlaTek kelime ; Azim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 ayda kemık gıbı olursun canım :P
08 Yorumla
Soran+1 yılhahahahha ya inşallah:Dd
Cevap sahibi+1 yılinşallah kac kılosun bu arada :P
Soran+1 yıl89 kilodayım, 170 boyundayımx (((
Cevap sahibi+1 yılhmm umarım tıg gıbı olursun canım senı oyle gormek ıstyrm olmazmı :P
Soran+1 yılahahahhaha zayıflayınca atarım buraya:)))
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım balık etlı mısın şu an yanı :P
Soran+1 yılyani
Cevap sahibi+1 yılOwww bayilirim balk etli bayanlara bsver zayiflama npcn zayifligi seni seven o hlnle sevsn bnde seveblrm seni :P
en az 3 ay
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy inşallah yaa
5 6 ay
01 Yorumla
Soran+1 yılhadii bakalıııım
+1 yılEn az 6 :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalııımm
- +1 yıl
Bak ^.^
Minimum 3 yil
04 Yorumla
Soran+1 yılYuh naptın abi, vücudum kocaman şekilde değil
Soran+1 yılBen sadece yoga ile ayda 6 kilo verdim abi:dd
Kaç kilosun şu an
05 Yorumla
Soran+1 yıl89 kiloyum boyum 1.70, ama kemiklerim çok kalın. Sorun olur mu?
Soran+1 yılİnşallah yaa
Soran+1 yılMideyi küçülteyimde bii
+1 yıl2-3 ay
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?