Liverpool varken mümkün olduğunu sanmıyorum. Bu arada sıkı bir premier lig takipçisiyim. Everton bu sene iyi başladı evet ama güven vermeyen bir takım kestiremiyosun ne yapacağını. Ama liverpool her maçıyla şampiyonluğa gittiğini gösteriyo bence
Mancity bu sene iyi başlamadı. Her ne kadar Liverpool olmasını istemesemde, Klopp yine gümbür gümbür geliyor. Kafasinda sezon sonu üçleme yapabilmek var, ve bence yapmadan Lpden ayrılmayacak gibi.
Man City ve Man Utd'de bence bu sene iş yok. Chelsea de dengesiz, yine en büyük favori Liverpool gibi duruyor. Everton'ı merakla izliyorum, bakalım seri ne kadar sürece. DCL çok formda.
DCL evertonu tek basina kurtarabilecek bir kapasitede değil şahsi kanaatim. Ama üzüldüğüm bir noktada yılların manu'sunun şimdi eften püften bir takim haline gelmiş olması. Fernandese bile kurtarici gozuyle bakiyorlar
DCL tek başına bir şey yapamaz evet, ama Everton bu sene daha bir takım gibi. Hem Cenk de var :P Man Utd yorumuna katılıyorum, sıradan bir takıma döndüler. OGS ile olacak iş değil bence, Man Utd'ye vizyon ve kan değişimi lazım.
Aynen öyle. Yarışta kalamıyor, premier ligde de bir takımın ambargo koyması ligi tamamen sıkıcı hake getiriyor. 10 sene üst-üste şampiyonluk kazanmış juventus mesela, italya liginde son sene hariç çok da zevkden bahsedilemez. Seyir zevki başka tabi
En İyi Cevaplar