Spordan önce aç mı yoksa bir şey yenilmelimi?
Spordan sonra noodle yemek?
Spordan önce aç mı yoksa bir şey yenilmelimi?
Sütü çıkar menüden. Bu çok şişirir seni. Noddle yerine pirinç pilavı tüket. Şu hazır yiyeceklerden mecbur olmadıkça kaç..
Tavuk eti bir miktar, pirinç pilavı, sebze (salata) gayet uygun.. Yumurtada bence mecbur kalmadıktan sonra çok tüketme spordan sonra... Spordan en az 2-3 saat önce bir şeyler yenmeli tabi.
Abi peki ton balıgı var ya dardanel sence onlar nasıl olur?
Onlarda cok iyi olur haftada 1 gün tüketmekte çok yarar var.
Haftada 1 gün yapıyom abi. İşe yaramaz dime yaptıgım 1 günde bir şey olmaz dime.
Yoğun bir tempon var ise kardeşim 1 gün yap yapacak bir şey yok 3 gün daha yeterli olur ama.. İşin daha önemli tabi.
Abi şu şekilde olur mu
Pazartesi : Omuz
Salı : Bacak
gibi gibi bölgelere yapsam daha uygun olur dime? 1 günde tüm vücuda degilde farklı günlerde farklı yerlerime yapmam daha mantıklı olur bence.
Tabiki.. Haftanın 2 günü git bari.
İşten atıldım abi :D malzemeleri dambıll olarak kullanmakta suç oldu. Bana garsonluk gibi meslek lazım abi.
Gerek yok kardeşim ya
Aç karnına yapmasan daha iyi olur daha çok verim alırsın. yediklerin güzel protein ağırlıklı noodle daha az tavuk bol olsun kendin yapıyorsan, sıkıntı olmaz.
Hazır be abla öğrenci evi :D , Eşek etine talibiz kusura bakma ama :D.
Cevap
2Cevap
öğrenci isen gfull body senin neyine ve full body yapmanın mantığı nedir? Full body yapmak da spor değildir. Spor olması için en az 2 kişi ve ya takım ve yarışma olması gerekmektedir.
bilgisi olmayan herkes yazmış bir şey olmaz diye :D
kimse dememiş kilo alarak mı vererek mi yapıyorsun diye eğer veriyorsan kesinlikle bırak ha ben kilo alarak yapmak istiyorum diyosan yağı koyma içine
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?