Basenleri duvara vurarak eritme ya da elinle hafifçe masaj yapar gibi vurma yöntemi işe yarar mı?

Arkadaşlar saçma gelecek biliyorum, denemediğim yol kalmadı hatta basen eriteyim derken bacaklarım incecik kaldı. Bu seferde bacaklarım kilo alsın istiyorum. Basen çıkıntıları (yanlardatop gibi duran) bir türlü gitmedi. Bacaklarım ip gibi kaldığı için daha da dikkat çekiyor şimdi. Spor yap demeyin sporla gitmedi bacaklarım inceliyor iyice orası kalıyor. Sadece o çıkıntıyı çalıştırcak bir şey lazım. Doktor sporla erimez inatçı yağlar liposuction lazım dedi. Ama ameliyatı kesinlikle istemiyorum memnun kalmazsam diye. Basenleri duvara vurma yönteminin işe yaradığını söylüyor çoğu kişi. Denememiştim daha önce ama artık bunaldım denemeye karar verdim. Öyle sert bir sekilde vurmak değil hafifçe tabiki. Ben elimi yumruk gibi yaparak çok hafif o çıkıntılara vurmayı, oradaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ toplanmasını dağıtmaktan bahsediyorum. Tabi bunu yakıcı kremlerle desteklemeyi düşünüyorum. Deneyen sonuç alan var mı?
Basenleri duvara vurarak eritme ya da elinle hafifçe masaj yapar gibi vurma yöntemi işe yarar mı?