Spor 1 ay Yumruk mu daha etkili Tokat mı? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Hangisiyle Yastık dövülür Yumruk A seç Tokat B seç yumrukla masaya vurur gibi vurmak C seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Yumruk mu daha etkili Tokat mı? 22 Görüşünü yaz
birsuskuncicek | Spor konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yumruklarını savur havaya yastıga at tüm stresini Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_boogeyman__ Xper 5 1 ay Kuvvetli hangisiyse o. Bir boksör ile osmanlı tokadı çalışmış birisinin vuruşu bir olmaz aynı şekilde bir boksör ile normal birisinin yıkadığım kuvveti aynı olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Yumruk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Yumruk ama yanlış atılırsa eli mahvediyor. Orta parmakla işaret parmağına %50 şekilde tutturamazsan yanlışlıkla yüzük parmağıyla vurursan kötü olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22Yumruklarını savur havaya yastıga at tüm stresini
Kuvvetli hangisiyse o. Bir boksör ile osmanlı tokadı çalışmış birisinin vuruşu bir olmaz aynı şekilde bir boksör ile normal birisinin yıkadığım kuvveti aynı olmaz
Dur kardeşim 1 saniye geçme
Yumruk
Yumruk ama yanlış atılırsa eli mahvediyor. Orta parmakla işaret parmağına %50 şekilde tutturamazsan yanlışlıkla yüzük parmağıyla vurursan kötü olur.