Selam..Robert Lewandowski,'Sonunda bu da oldu' dediğim bir haber okudum bugün.
Olay şu şekilde Twitter'da yer almış
Dün akşam şampiyonlar ligi kupasını kazanan Bayern Münih takımının yıldız futbolcusu Robert Lewandowski, geceyi kupayla birlikte geçirdi. pic.twitter.com/1EcrokJyrX— Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) August 24, 2020
bunu yasasam bende yapmazdım diyemem :) müthis bir yetenek disiplin güc basarilarla dolu bir kariyer ve kabul edilmeli ki o kariyerin son 1 - 2 senesinde yasanilan ş. lg kupası :) evet o kupa ile yatardim sanirim :)
hayali buydu sanırım ben her ne kadar Psg almalı diye düşünürken şansızlık işte Artık Fm den girip psg yi şampiyonlar ligi sampiyonu yapacağım çaresiz:))
Tamam iyi oynamissin kazanmissin basari galan filan ama kutlamayi karsi tarafa küfür sayilacak boyuta ya da genel gecer kurallara aykiri hallere çekilmeyeceksin
Asil o kupayla uyumasi gereken coman'di. Bu lavuk belescinin teki top falan zaten oynadigi yok. Gollerine bakin yarisi penaltilardan diger yarisida hep bedava goller..
Bayern sonuna kadar hak etti dünya genelinde bir çok önemli takıma karşı farklı sonuçlarla kazandı. Lewondowskinin bunu yapması doğal çünkü adam 3 sezon gol kralı oldu. Hak etti.