+1 yılD Şıkkı Other ^-^ takım tutmak nedir ya :DSF hiç anlamadım küçükken hep peşinden koştururduk eğlenirdik sonra bir baktık millet harbiden ciddi. :D sırf bu yüzden sevgilisinden ayrılan var yenildi diye karşı tarafa saldıran var birbirlerini boğazlayan var hatta ve atta öldüren var tamam futbol iyidir güzeldirde magandalık niye? diye sorasım gelir hep. mesela bir bilete 100 tl veriyosunuz demi ben bilmiyorum misal verdim ya da 200 hatta 300 herneyse. şimdi bu parayı verdiniz maça gittiniz bağırıp bağırıp geldiniz ne kazandınız? diye sorarlar adama :DSF:SDF: 100 tl 300 tl bir bilete verene ben zekadan yoksun insan derim ^-^ kimse kırılmasında. diceksin sen hiç mi maça gitmedin yoooo ^-^ ben fulboltu taaa 2009'da bıraktım biz hep işin eğlence tarafındaydık bu kadar ciddi değil yani. kendi aramızda pileysiteyşın oynardık maç yapardık eğlenirdik. ortamlarımız bizim samimiydi yani küfür edince alınmazlardı :DSF şimdi bakıyorum'da eskisi gibi değil be ^-^ futbol bayat iş.. ama futbolcuların kazandığıda para bak ona bişey demiyorum. taraftar olarak bir sıkıntı var? sizcede yok mu? oO bence var ^^
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bizimkiler az ama öz...
3415 Yorumla- +1 yıl
Aaaa az mı biz ne güne duruyoruz burdaa :Dd
- +1 yıl
Helal olsun ;)
- +1 yıl
Taraftarlıkta renkli erkeklerle bile yarışırız iddialıyız elitiz bir kere :P
- +1 yıl
+++ :=)
- +1 yıl
:*************
- +1 yıl
Kartaliçeler göründü ;)
SiyahBeyaz Asilliğin Rengidir
Acının mutluluğun heyecanın en önemlisi AŞKın Rengidir Siyah ve Beyaz. Bazen öyle birşey olur ki en yalnız zamanında bile yanında olur senin. Dünyaya 10 kere gelsem 10 gelişin 10undada Beşiktaşlı olarak gelirim dersin. Herşey herkes gider bir o bırakmaz beni sen bizi bizleri taraftarları... sevincinde üzüntünden mutluluğunda herşeyde yanındadır senin Sana kısaca Anlatayım..
BIRAK BEŞİKTAŞLI AZ OLSUN
ADAM GİBİ BEŞİKTAŞLI OLSUN BİTANE OLSUN.
BEŞİKTAŞ CANDIR GERİSİ HEYECANDIR...53 Yorumla
+1 yılAslında az değillerdir ama galata fener muhabbetinden dolayı pek gündeme gelmezler sayıca az olmaları söz konusu değil yalnız diğer büyük takımlardan değerli oluşu büyüktür bir ortamdaki iki beşiktaşlı arasında söyle koca bir bağ oluşur beşiktaşlı erkeklerde her zaman ilgi çekmiştir çok konustum ulan bu soruyu bekliyodum galiba:D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ben galatasaraylıyım da beşiktaşlı kızlar %90 delikanlı oluyo ondan az bulunuyolar. Bak takımlara göre ben sana kız tiplerini söyliyim bunlar %70-80 oranında böyledir istisnaları göz ardı ediyorum..
Beşiktaşlı kız: Delikanlı, Nadiren güzel, Yinede al evlen...
Galatasaraylı kız: %50 ihtimalle Delikanlı, Genelde güzel, Hacı çok evlenme bunla takıl geç..
Fenerbahçeli kız: Delikanlı olanını görmedim tanıdığım bütün kaşarlar Fenerli :D, Efsane güzeller kendileri gösterip vermeme huyları vardır ayrıca, Evlenene bulaşmam adam keyfini biliyo derim...
Trabzonsportlu kız: Trabzonsporlusu vadır hoştur tatlıdır genelde şivesi vardır al evlen yoksa vururlar... Trabzonsportlusunu görmedim ama... "t" önemli orda
Diğer: Öyle bir ihtimal varsa ya karşıyakalıdır herşeyin olsun o kız senin ya da Bursasporludur iyi sevişir...00 Yorumla
+1 yılAz olabiliriz ama tribün kültürünün ucundan kıyısından bişeyler almışız. Gol kaçırınca ayy diye viyaklamaz maç boyunca erkek gibi tezahüratımızı yapar berabere biten maça olsun yendik sonuçta demeyiz. Takımının kadrosunu sayamayan kızlardan değiliz. :)
45 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok seçilen yabancı değil ;)
Fenerbahçeli kız çekiciliği bir başka <3 Not:Beşiktaşlıyım
https://i.hizliresim.com/zQa81D.jpg
https://i.hizliresim.com/4Y173Q.jpg11 Yorumla- +1 yıl
üstteki çok hoşmuş ya
Fenerbahçeliyim ama Beşiktaşıda severim. Beşiktaş'ın ünlü taraftarları çoktur en basit örnek Ece Erken Tanıdığım Kız taraftarlarının içinden çoğu erkeğim diye geçinen taraftardan daha delikanlı kızlardır
50 YorumlaFenerIi ya da gaIatasarayIı oIupda cennete gideceğimi biIsem beşiktaşIı oIup cehenneme giderim öIümüne BEŞİKTAŞ <3 beyaz kefenimle kara toprağa gireceğim günü beklerken ölümde bile BEŞİKTAŞ derken boşuna demiyoruz hani=))
12 Yorumla- +1 yıl
Galatasaraylı olunmaz zaten Galatasaraylı doğulur her insana nasip olmaz :-)
Küçüklüğümden beri beşiktaşlıyım hiç takım değiştirmedim ve bursa gibi bir yerde hala beşiktaşlı olarak kalabildiğim icin kendimle gurur duyuyorum ;))
43 Yorumla
+1 yılBasit... Çok güçlü bir takım değil. Galatasaray ve Fenerbahçe varken Beşiktaş güçlü değil.
Gözümüz zirvelerde.44 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D bırak yahu :D Beşiktaş şampiyon olamıyor işte, kendinizi kandırmayın.
Ya GS ya FB... O yuzden ikisinden birinin seçilmesi daha akla yatkın. - +1 yıl
Ergen yorumu dediğin şey bazen gerçek de olabilir
Güçlünün ama zirvedeki güçlünün taraftarı fazla olur, o kadar. üzerine istediğiniz kadar yazıp çizebilirsiniz.
Az olsun öz olsun boşver biliyorsun Beşiktaş'lı olmak ayrıcalıktır. Ve Beşiktaş'lı olunmaz doğulur. Bu yüzden herkes Beşiktaş'lı olamaz
41 Yorumla
+1 yılSoru başlığını okuyan kız hemen "ben buradayım" mesajını vermiş. Ama acı bir gerçei hatırlatmak isterim, Beşiktaş taraftarı , FB taraftarından az, Fb taraftarı da GS taraftarından daha az. :) Neticeyi yazmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılRenklere göre olsaydı siyah ve beyaz renklerie hasta derecede takık insanlar var ama yinede beşiktaşlı değilller bu bencede çocukluktan gelen bir şey baban hangi takımlıyda sende o takımı tutuyorsun :)
04 Yorumla- +1 yıl
Yani evet istisnaları saymazsak genel olarak baktığımızda böyle bir durum var :)
- +1 yıl
Bizim evde herkes Galatasaraylı bir tek ben Beşiktaşlıyım babayla alakası yok
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılBen hepsine bedelimmm :))) b.. un etrafında sinek çok olur ondan =)))
42 Yorumla- +1 yıl
tabiki =) sağol canım benim
Kaliteden ileri gelir. Nerede çokluk, orada bokluk misali.
Sevdiğim insanların çoğunlukla Beşiktaşlı çıkması çok da tesadüf bir şey değil bana kalırsa.01 Yorumlaçünkü kızlar futboldan anlamaz sadece popüler kültürü takip ederler ve takdir edersiniz ki diğer iki takım beşiktaş tan daha popüler
30 Yorumla- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılTrabzonsporlular boş işlerle ve kişilerle uğraşmadıkları için burada yoklar :)
42 Yorumla- +1 yıl
bir Galatasaray'lı olarak arkanızdayız trabzon. Helal size :-)
+1 yılZordur Beşiktaşlı olmak. Az olmaktır azınlık olmaktır. Mağlup olurken bile aşık olmaktır <3333
61 Yorumla
+1 yılBesiktasli olmak (kizlar icin ) ofsayti bilmek ve anlatabilmek gibidir ;) herkez bilemez anlayamaz anlatamaz ;)
11 YorumlaBayanların çoğu renkli kişiliğe sahip olduklarından. Siyah beyaz çok sıradan gelir. O yüzden olabilir bence :)
10 YorumlaBenim Besiktasli olmama nedenim,,, ailede hic yok... Ama renklerde bir etken olabilir :) bunu hic dusunmemistim...
10 YorumlaGerçek bir türk takımı aranılıyorsa kurulduğundan beri formasında şanlı türk bayrağı olan kurtuluş savaşında futbolcularını cephede şehit veren alaya alınacak olsa da faytoncuların kurduğu bir takımız biz en azından ne rum nede lejyoner takımıyız :))
00 Yorumla
+1 yılbeşiktaşlı değilim gururgla söylüyorum iyi ki fenerbahçeliyim ohh ohh fener ♡♡♡
21 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar inlemene gerek yoktu canısı:)
kaçırmam maçlarını şanlı kartalımın.. YER SİYAH GÖK BEYAZ ŞAMPİYONSUN BEŞİKTAŞK.. !
22 Yorumlagalatasarayin olmadigi bir dünyada besiktasi secerim ;)
20 Yorumla- Spor konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeşiktaşlı olma ayrıcalığı belki budur ayrıca delikanlı kızlar delikanlı takım tutarlar :)
21 Yorumla
+1 yılNası az? BeşiktAŞK lıyım... Ve arkadaşlarımın çoğu da Beşiktaş'lı...
23 Yorumla- +1 yıl
Oha cidden bu kadar çok muyduk yav? Helal bize ;D
Pek aram yok futbolla ama küçüklüğümden beri beşiktaşlıyım babam için değiştirmem de artık :)
20 Yorumla
+1 yılkadınların tuttuğu takımlara fazla ciddiyetle yaklaşmaz insan. Bir erkek gibi sağlam, gerçek ve kesindir bizim takımımız. BeşiktAŞK
00 Yorumla
+1 yılfener beşiktaş bilmem tek bildiğim GALATASARAY en çok zaten galatasarayın taraftarı var ASLANLAR ve DİŞİ ASLANLAR SAOLSUN
00 Yorumla
+1 yılanket güzel ama tespit zayıf :)) Beşiktaşlı kız çok var. Yanlış bir gözlem yapmışsın :))
01 Yorumlacunku besiktaş lı olmak baskadır fenerliler galatasaraylılar gıbı deildir cool takılırlar hıcbı besıktaslı gerek duymaz lanse etmeye kendı bılıyordur bu ona yeter :)
00 Yorumlavalla şu anki anket sonuçları sorunun tam tersini söylüyor ;)
01 Yorumla
+1 yılGereksiz bir takım olduğu için.
Galatasaraylıyım <351 Yorumla- +1 yıl
Helal be..
+1 yılBesiktasli dogmayanlar birakta yaklasmasin bize zaten
31 YorumlaRenklerden olsa Beşiktaş'ı tutardım.
Ama renkle alakası yok takım tutmanın.10 YorumlaBeşiktaş renk değil gönül işidir gönlünü kaptırmak o kadar kolay olmadığı için az olabilir.
00 Yorumla
+1 yılgenel olarak beşiktaşın seyircisi az çünkü diğer büyük takımlara göre
00 Yorumla
+1 yılBeşiktaşlı olmayı her kız hatta herkes kaldıramazda ondan yürek ister !!
00 Yorumla
+1 yılGalatasaray varken başka takım tutmanın saçmalık olduğunu anladıkları için.
yaşasın dişi ASLANLAR.10 Yorumla
+1 yılaz da olsa bazı kızları futbolla ilgileniyor takımı sayar üstüne bilic'e yardımcı antrenör olur.
00 Yorumla
+1 yılBeşiktaş'li olmak bir ayrıcalıktir herkes Beşiktaş'li olamaz. .
01 Yorumla
+1 yılBen dikkat etmemiştim kızları futbola yakıştırmadığımdan olmalı.
00 YorumlaŞimdiye kadar 12 senelik okul hayatımda her zaman 1 2 besiktaşlı arkadaşım vardı. Hatta bu sene tek bir erkek besiktaşlıydı. Onunla dalga geçiyorduk :D
00 Yorumlalig fenerbahçe, galatasaray ve diğerlerinden oluştuğu için..
00 YorumlaFenerbahçeli kız sayısı çooooooooook olduğu için olabilirmi? :)
30 Yorumla
+1 yılBeşiktaşlı taraftarlar en azıydı sanırım tam bilmiyorum en fazla , amaan boşverr
10 Yorumlaçünkü BEŞİKTAŞLILIK ayrıcalık ister herkese nasip olmaz :dd
00 YorumlaBırakta herkes beşiktaşlı olmasın o ayrıcalık bizde kalsın.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam renkli takım tutmaz da ondan ;) (ne alaka deme erkek adam turtmaz kadınlar tutabileceği için az :D ) ama oylamada baya iyiyiz hani ;) :))
00 Yorumla Renkle alakası yok bence. Siyah-beyaz asil renkler. Galatasaraylı olmasaydım beşiktaşlı olurdum büyük ihtimal.
10 YorumlaBesıktas dan başkası yalan kanks bı besıktas bı juventus
12 YorumlaSpor konusunda 302 cevap paylaştı. beşiktaş 91 92 sonra başarı elde edemedi ama galatasaray 2000 uefa kupası fenerbahçenin ise 90 sonunda ve devamın üst üste şampiyonluğu beşiktaşı geride bıraktıı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü biz kızları s. ke s. ke gs li yaptık.. gs li olmayanlarsa daha el atmadıklarımız ama bekleyin kızlar sizede sıra gelecek :):)
00 Yorumla
+1 yıltaraftar olarak galatasaray fenerbahçe ve beşiktaş gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılfutbol takımında kaç kişi oluyor onu bile bilmiyorum beşiktaşı mı bilicem :) bilgi fakiriyim
10 Yorumla
+1 yılbeiktaslı zaten az ben beiktaslı olrak dıom fenrle galatasay yüzde 70 i kaplıo ztn
00 Yorumla
+1 yılNeyleyim, siyah dediğimde beyaz demeyen sevgiliyi...
12 Yorumla- +1 yıl
Yürü be
+1 yılbeşiktaş kaşar takımı değil de ondan bro ;) beşiktAŞK <3
31 Yorumla- Spor konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılinsanın kendi memleketinin takımı dururkene başka takım tutmak ne haddimize yiğidoluyum
00 Yorumla Beşiktaşlı kızların hacmi az olsa ne olur? Dişi kartalın özkütlesi civadan yoğun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakim tutmam fakat Beşiktaş taraftar grubuna hayranım
20 Yorumlaanlayamassınız bunu 40 yıl geçse gene anlayamassınız
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım