Bir salon buldum kişiye özel ders veriyor hoca. Kadinlar icinde var tabi fakat orda sadece zumba ve plates yapılıyor.
Fazlalıklarim var 10 kg kadar.
Fazlalıklarim var 10 kg kadar.
Kadin varsa ondan al dersi yoksa da alirsan bir sey olmaz herhalde ama bogazini tutunca kilo veriyosun platesle kilo verilmez 1 kilo anca zumbayla da anca 2 belki ama bunlarla kilo verilmez. Bogazini tutacaksin ve tutmak cok basit, ölum yok sonunda bekleyeceksin ac olacaksin ogunu porsiyonu azaltacaksin iste buuuu. Ha illa para vercem diyosan git evsiz veya yardima muhtac birilerini bul 1 aylik yiyecegini al daha iyi
Evsiz insanlar ne alaka şimdi? Verdigim para benim sağlığım için gidicek. Çok dar görüşlüsün.
Cevap
14Cevap
birincisi plates kilo verilmez ağırlık, düzenli kardiyo ve diyet yapmalısın ikincisi ders alabilirsin bir sakınca olmaz
Bence kapalı veya açık varketmez spor spordur ama ban hergün salona gidiyorum şuanakadar hiç kapalı birini görmedim belkide dikkat etmedim
Bir ay kadar zaman içinde evdede verebilirsin bu kiloyu
Olmuyor inan ki. 2 aydır diyet yapıyorum yuruyorum sadece 2 kg gitti
Ben spora 14 senemi verdim, yol yordam biliriz istersen yardımcı olurum
Çok iyi olur
Yaz diliyorsan bakalım durumlara.
Kendini rahat hissediyorsan ve zayıflayacağına inanıyorsan git milletin yanlış demesine göre gitmemezlik yapma bence karar senin kararın. Bu arada ben yadırgamam.
hayır ama düzgün seyelr giy dar değil rahat edeceğin
Dar giysin ne olcak.
@34Derbeder34 gözün bayram etsin dimi kapalılık bol giyinmektir
Yoo valla senin aklina gelen. sey zerre aklima gelmedi hem. ne kapali kizlar var daracik seyler giyiyor sorun kapali acik olmak degil
Yadirgayacak olanlarda yine erkekler olacaktir.
Ablacım niyet diye bir şey var amaç sporsa kimden alırsan al dersi
Malesef niyet diye bir sey yok. Bu cok farklı.
Açık veya kapalı farketmez erkek hocadan ders almak hoş değil
Altina dar tayt girip kafani ortup plates yaparken milletin onunde domalirsan yadirganmaz
Plates yeri ayri dedim anlaman mı kıt
Mesele yadirganmasi mi?
Yooo. Mesele benim sağlığım. Ve bu kiloyu verebilmem. 75 kg mım 160 boyum var. Düsün artik.
O zaman sorma sana yanlış gelmiyorsa devam
Spor yapacaksın sonuçta pek bir dokunma olmaz
Dinen sakıncalı olabilir
Gerizekali olanlar yadirgar
Garip olur biraz
Alabilirsin ama eller muhtemelen
Ben yadırgamam
Yadırganmaz.
Hoş görülmez yani
Yooo
Neden olsun ki
Pekı boy kılo kackı? :)