İnsanlar yediğini içtiğini size mi soracak anlamıyorum ki, size ne insanların ne yaptığından.. Türkiye eskiden daha hoş görülü, daha iyi bir ülkeydi.. El birliğiyle ülkeyi yozlaştıranlar gün yüzü görmesin inşallah.. Kindar nesil yetiştirenlerden, isteyenlerden çok çekti bu ülke..
Spor spikeri Uğur Meleke tatilde içtiği içki üzerinden eleştirildi. İnsanların hayatına karışılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bence bu böyle olmayacak. Çomarları ve sol çomarları bir yerde toplayıp konuşalım. Biri böyle yüksek bir yere çıksın ve herkesin önemsediği şeylerin farklı olduğunu falan anlatsın. Herkesin kendine ait hayatında istediğini yapabileceğinden bahsetsin. Konuşma bitiminde iki tarafın da ellerine karışmamaları gereken şeyler listesini verelim. Güncel olaylara göre de o liste güncellensin. Karşı çıkan sol çomarlara dombra, karşı çıkan sağ çomarlara da işkence yöntemi olarak 10 saatlik İzmir marşı dinletelim.
Biz insanlar hiç bir şekilde umursamadan insanların hayatına burnunuzu sokmaya bayılırız özellikle de şu iğrenç magazinciler.. kardeşim size ne milletin ickisinden yahu. Size nr insanların ne yediğinden ne giydiginden nereye kimle gittiğinden. Batıyo mu biryerlerinize de kötü kötü elestirebilecrginizi sanıyorsunuz ya. bir bırakın insanları kendi haline bir salın ya allah allah
Uğur Meleke en güzel cevabı vermiş zaten. Bunun üzerine yorum yapmaya gerek bile yok. İçki içmek abes bir davranış şekli değildir. Tabi burada asıl yanlış olan, bunun bu şekilde empoze edilmeye çalışılması. Ben çevremdeki içki içen insanların hiç birinden en ufak bir zarar görmedim. Hatta tezattır ki, asıl bana zarar veren insanların hemen hemen hepsi dindar geçinen insanlar.
İçene ve inancına göre yaşayana kimse karışamaz. Başkasına zararı olmadığı sürece dileyen en dilediği gibi yaşar. Hanfendinin yerine olsam eleştiri yapanlara tazminat davası açarım.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Spor spikeri Uğur Meleke tatilde içtiği içki üzerinden eleştirildi. İnsanların hayatına karışılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?