Spor Pogba mı Verratti mi hangisi favoriniz? gencoyun135 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben bu ikisi arasında Pogba hayranıyım ama Verratti'nin de dribblingine bayılıyorum Güncellemeler+1 yıl Pogba Pogba mı Verratti mi hangisi favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Pogba bir tık daha iyi ama hep orta seviye kadrolarla birlikte oynamak zorunda kaldı. 1 3 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Pogba daha iyi doğru ama ben favorini sordum abim Yorumla cann22 +1 yıl Favorim de Pogba Yorumla gencoyun135 +1 yıl Bu ikisi arasında benimde Pogba 👍 Yorumla
Selambenkedicik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Verratti daha kaliteli bence 1 3 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Futbolla aramız nasıl Yorumla Selambenkedicik +1 yıl İyi değil de eskiden bildiğim kadarıyla konuştum kanka Yorumla gencoyun135 +1 yıl Dün konuştuk adam hesabını kapatmış bu kaçıncı ya Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Pogbayı pubg dıe okudum kanks ajsjs 1 3 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Soruma cevap alamadım asdsass Yorumla Kanks3453 +1 yıl Cevap verıyorum pogba kanks 😂 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Benimde 👍 Yorumla
SheriffsGameworldTV Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Pogba. Daha karizmatik ve yetenekli bence 😎 1 2 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Verratti daha yakışıklı 😊 Yorumla SheriffsGameworldTV +1 yıl İkisi de yakuşuklu bence :) Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pogba bence daha iyi 1 2 Yorumla gencoyun135 +1 yıl Pogba net daha iyi de ama ben favorini sordum Yorumla TayyarRA +1 yıl Pogba dediğime göre Verratti çıkacak hali yok ya. Favorim de Pogba Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. Pogba. 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pogba.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pogba bir tık daha iyi ama hep orta seviye kadrolarla birlikte oynamak zorunda kaldı.
Pogba daha iyi doğru ama ben favorini sordum abim
Favorim de Pogba
Bu ikisi arasında benimde Pogba 👍
Verratti daha kaliteli bence
Futbolla aramız nasıl
İyi değil de eskiden bildiğim kadarıyla konuştum kanka
Dün konuştuk adam hesabını kapatmış bu kaçıncı ya
Pogbayı pubg dıe okudum kanks ajsjs
Soruma cevap alamadım asdsass
Cevap verıyorum pogba kanks 😂
Benimde 👍
Pogba derim.