Evet çocukların izlediği çizgi filmler cnxjcjch. Nedenini bildirirseniz sevinirim
Caillou
Pepee
Pocoyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Caillou ABD Pepee Çin Pocoyo Hindistan'dır.
Caillou Pepee ile birbirini yer Pocoyo patlamış mısırla onları izler Pepee ile Pocoyo birbirine girer Caillou inşallah ikisi de birbirlerini bitirir de zirvede ben olurum der. Pepee çakmadır ama yükseklere yükselmiştir, Pocoya ikisi kadar olmasa da iyidir.
Görüntü olarak=En iyisi Pepee'dir sonra Pocoyo en son Caillou. Napalm Kayyu da 2D olmasaydı
Kişilik=Kayyu beterdir, kardeşine it gibi davranır gıcık sesiyle sinir bozar, Pepee beterin beteridir. Kardeşine it gibi davranır haksız olduğunda hıh deyip ikide bir küser trip atar ağlar. Oysa Pocoyo garibim pek konuşmaz bile. Uslu bir çocuktur o.
Görünüş=Pocoyo en iyisidir çünkü çok tatliş bir çocuktur sonra da kel ve yakışıklı karizmasıyla ben Fero'yu aratmayan Kayyu vardır en son Pepee'dir. Napiym * * çocuğun Kim Kardashian poposundan büyük yüzü var.
Arkadaşları=Pepee'nin maymuşuna Pocoyo'nun Pato'suna hep kıl olmuşumdur. Oysa ne güzel Kayyu'nun insan insan arkadaşları var.
Aile=Kayyu'nun ailesi fazla mükemmeldir Kayyu bir itlik yapsa bile kızmazlar. Sinir bozuculardır. Pepee'nin ailesi gerektiğinde kızarlar. Pepee'nin anası her ne kadar dışarıdan belli etmese de evde kesin dövüyordur Pepee' yi terlikle kovalayarak çünkü kadında o tip var. Pocoyo garibimin de bir ailesi yok ki.
Eğiticilik=En eğiticisi Pocoyo'dur, sonra Kayyu. Pepee'de eğiticiliğin e'si bile bulunmaz. Pepee'nin bir bölümünde kötü dans ediyordu Şuşuu da onu her zamanki gibi görmüyordu sonra gidip Zulu'dan iyi dans etmeyi öğreniyordu. Pocoyo versiyonunda ise Pocoyo kötü dans ettiğini düşünerek üzülüyordu ama dış ses ona üzülmemesini her türlü kendine özgün bir dansı olduğunu söylüyordu, arasındaki fark bu işte.
İsimler=Öncelikle hepsinin isminin berbat olduğunu söylemek isterim ama en iyi isim Caillou'dur. Sonra Pepee pepelek gibi bu nedir ya sonra Pocoyo garibimdir, çocuğun poh gibi adı var len.
Dış ses=en iyisi Caillo'dur masala başlar bir gün Kayyu diye gerisine karışmaz. Pocoyo'nun ki de iyidir hoştur ama en beteri Pepee yani Şuşuu. Kadının sesi bence güzel bile değil bu ne pepee pepee çok üzülüyor ağlıyor falan, gerçi pepee de ağlamak için yer aramaktadır ama neyse
Cevap
3Cevap
Gaylü benim hemşerimdir izlediğim olmuştu. 😂
Hiç birini seçmiyorum esas bir 90lar çocuğu olarak
tom and jerry
Temel reis
Bugs bunny
Duffy duck
Slywester ve twetty
Değerli
Pokemon
Red kit
Gibi çizgi filmleri tercih ediyorum hala da izlerim :)
Bir nesil kayu ile büyüdü pepe de neymiş, kelkayu diyom.
Caillou çok severdim küçükken
Keltoş
Kel kafalı kayyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?