ben sırf bu adam için basketbolu yeniden sevmiştim inalımaz bir motivatör tam bir psikolog müthiş bir liderdi üzüldüm gidişine ben olsam takımı üstüne yapar gene göndermezdim...
Fenerbahçe Zeljko Obradovic ile yolları ayırdığını duyurdu artık basketbol izlenir mi?
Arkadaş bize müstehak.. Aziz başkanın dediği gibi gerçekten paralı köpekler var bizim aramızda.. her yerde her açıdan hüsran yaşıyoruz. fenerbehçenin çok cefakar bir taraftarı vardır. fenerol derler öğrencisi cebindeki son harçlığını gösterir ama buna karşılık bu kadar her alanda saçma politika hem kızdırıyor hem üzüyor.. Ali Koç artık gerçekten bu işi ehline bıraksın gidip şirketlerini yönetsin.. bu iki dönem Fenerbahçe Spor Klübü tarihinde kara bir lekedir her alanda.. Aziz başkanımız geri gelsin 💛💙
Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca bu topraklara spor manasında hizmet vermiş en değerli spor insanlarından biriydi. Türkiye'de basketbolu daha fazla rekabetçi, izlenilebilir kıldı ve aldığı bayrağı en tepeye çıkarmayı başardı. Çalıştırdığı kulübe değer kattı. Yaşasın var olsun, her şey için sonsuz teşekkürler. Ülke sporu ise büyük bir marka kaybetti, yalnızca Fenerbahçe değil
Valla bu konuda en çok Fenerbahçe basketbolunda pota arkası sarı tribünün müdavimi olan oğlum dertli.. Bugün yönetim alehine bir pankart hazırlayıp fotoğraflar çektirdiler. Ali Koç yönetimi beklentileri karşılamaktan uzak kaldılar. Umarım taraftarın tepkisini iyi algılayıp mutsuzluğa çare olurlar.
Zico gittiğinde nasıl futbol izlemeye devam edildiyse obradoviç gittiğinde de basketbol izlemeye öyle devam edilecek. Türk basketbolu adına çok önemli bir kayıp. Ali Koç asıl elinde tutması gereken hocayı kaçırdı. Zaten futbol takımı Allaha emanet. Sonumuz hayrolsun
işte bu kafa yüzünden kulüpler borç batağında.50 lira verip maça gitmezsin 40 milyon euro'luk takımı izlemek istersin bedavaya. bu bütçe ile obra kalsın diyenler önce 100 dolar verip salonu dolduracaklar. ha sorun obra değildi kalabilirdi ama bize genç yetenekleri bulup çıkarması gerekiyordu. bütçenin çok düşmesi gerekiyordu öyle böyle değil en az %75 küçülmesi gerekiyordu şubenin ama genede %50 küçülmeyebile razı edemediler obra'yı. o zaman kusura bakmayın kimse kulüp'den büyük değildir.
Yıldız oyuncular, astronomik transfer bütçeleri isteyen bir koç. İyiyi herkes yönetir. Ayrıca geçen sezon Fenerbahçe hiçte iyi bir performans göstermemişti. Zaten yolun sonuna gelindiği belliydi. Fenerbahçe basketbolda güçlü bir takım. Kolay kolay düşmez. Hayırlısı olsun.
Adamın ailecek oturup aldığı bir karar 1 sene ara vereceğini açıkladı herhangi bir gönderilme ya da anlaşamadi konusu değil olay fenerbahçe ye çok şeyler katan bir hocaydi umarım yeri dolar
Günümüz Fenerbahçesi bu adamı kesinlikle hak etmiyor. Yalnızca bu değil futbolda Luiz Gustavo'da bu kulübe fazla. İnşallah oda hak ettiği takıma gider.