Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası krizden çıkış yolları arayan Fenerbahçe’de yeni hoca iddiaları geldi. Ulusal ajanslara yansıyan haberle göre; Teknik Direktör konusunda birçok isimle görüşen Sarı-Lacivertliler, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut ile birçok konuda el sıkıştı. 45 yaşındaki başarılı teknik adamın mukavelesi bu sezon sonunda bitecek ve sorunsuz olarak istediği kulüple masaya oturabilecek. Ancak iş onunla sınırlı kalmadı. Fenerbahçe, Alanyaspor’un 29 yaşındaki sol beki N’Sakala ve 34 yaşındaki forveti Papiss Cisse’yle de şimdiden anlaştı. Her iki futbolcu da tıpkı teknik direktörleri gibi sezon sonunda boşa çıkacak Finansal Fair Play kıskacındaki Kanarya, bu “üçlü” hamlesiyle birlikte hem hoca, hem sol bek, hem de forvet sıkıntısını tek hamlede giderecek. Erol Bulut’un teknik kadrosunda Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel de bulunacak. Gelmesini ister misiniz?
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi. Teknik adamla sezon sonu anlaşılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz ?
Bir gs li olarak söylüyorum fenerbahçenin çok köklü bir değişime gitmesi gerekli ve baştan bir takım oluşturulmalı buda 2 3 sene alır örnek m. city gibi yoksa yıkıntıların üstüne tadilat yapmak kurtarmaz derbiler bile heyecanlı değil artık bir an önce toparlansın ki heyecan gelsin biraz
Liverpool girdiği yapılanması sonucu şu an başarıya ulaştı. Ben bile bir Fenerbahçeli olarak maçlardan zevk almıyorum artık. Erol hocaya en az 2 yıl verilip sistemin kurulması gerek yoksa kulübün batması içten bile değil.
Aynen öyle gittikçe çıkmaza giriyor bu dönem sonunda acilen yapılanması lazım ama bizim taraftarımız sabırsız 2 ay içinde herşey olup bitsin diyorlar kloop liverpool u bir iki sende anca toparladı dormuntu da keza öyle ikiside gayet güzel işler çıkarıyor bu şekilde giderse ali koç bile gidebilir buda takımın bitişidir
Bence fenerbahçe'yi şu anda kaldırabilecek kapasitede değil! Alanyaspor ve malatyaspor'da oynattığı futbol daha çok rakibi oynatmamak üstüne, ve kontratak üstüne kurulu bir sistem... Eğer öyle olacaksa aykut kocaman gelsin çünkü savunma futbolunda türkiye'nin en iyisi aykut hocadır! İnşallah başarılı olur ama bence erol bulut şu an için doğru tercih değil çünkü fenerbahçe gelecek sezon şampiyon olmak zorunda!
Ben bir Fenerbahçeli olarak takıma klopp gelse bile seneye şampiyon olunacağını düşünmüyorum. Erol hocanın Fenerbahçe'de başarılı olması için en az 2 yıl verilmeli yoksa kulüp 10 yıl daha şampiyon olmaz.
''çoğunluğu '' naçizane fikirleri sebebiyle kulüp bu halde. Ali koçun artık taraftarın yönlendirmesiyle değil de kendi sistemiyle yönetmesinin zamanı geldi. Bu iki senede taraftar aykut hoca , ersun hoca vs dedi. Getirildiler ne oldu elde ne başarı var? İşimiz çoğunluğa kalırsa 10 sene daha şampiyonluk gelmez.