Ben Galatasaray taraftarı olarak takımımda ki şu isimleri düşünüyorum; Ryan Donk aslında defansif orta saha ama fatih hoca onu sahanın her yerinde oynatabiliyor bir zamanlar gözlerden epey uzak olan donk imparatorun gelmesi ile çok iyi bir çıkış yakaladı ve hem savunma da hem de hücum da verim sağlamaya devam ediyor.
Ömer Bayram'ın esas mevkisi sol bek olmasına rağmen orta saha ve sol kanatta da oynayabiliyor ayrıca takımın asist konusunda en çok yükü kendisinde bulunuyor.
Falcao ve Andone'nin sakatlanmasından dolayı eline geçen fırsatı çok iyi değerlendiren Adem Büyük takımın en golcü ismi şu an da, ayrıca kasımpaşa yıllarında sol kanat ve forvet arkasında da oynayan adem kanatta herhangi bir eksiklik durumunda oranın açığını kesinlikle doldurabilir.
Diğer takımlardan bakacak olursam bana göre nabil dirar, caner erkin ve mahmut tekdemir'i başarılı buluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel süper soru
Hangi futbolcu'nun görev adamı olduğunu düşünüyorsunuz?
Kesinlikle Ronaldo. Hep ben en iyisi olmak için geldim diyor ve günlük deliler gibi spor yapıyor ki, takımını kazandırsın.
Milli takımda kaptan ve bir keresinde sakatlanmıştı. Ağlayarak çıktı maçtan kazanamayacağız diye, oturup diğer futbolculara taktik vermeye çalışıyordu. Helal olsun be Ronaldo helal olsun. Ama gene de 1 Zlatan olamayacaksın :D
En İyi Cevaplar