NBA efsanesinin Kaliforniya'da bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. TMZ’ye göre bu sabah, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Calabasas şehrinde bir helikopter kazası meydana geldi.Sikorsky S-76 türü helikopterde bulunan 5 kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi. Yetkililer, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını vurgularken uçağın düştüğü bölgede herhangi bir ev olmadığını ve karayolunun da etkilenmediğini aktardı.#kobe #fangoria
Efsane basketbolcu Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti! Kendisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Görüş Yaz
62 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
En İyi Görüşler
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. kobe bir nesle basketbolu sevdiren kişiydi. "çocukluk kahramanımdı." Bunu o kadar fazla kişiden duydum ve okudum ki; sadece bu bile onun ne kadar büyük bir figür olduğunu anlamak için yeterlidir sanırım. benim için de durum farklı değildi. Basketbolu sevmemde ki en büyük faktördü black mamba. Hatırladığım kadarıyla ntv'de nba maçları yayınlanıyordu. Basketboldan hiçbir şey anlamayan benim gibi bir çocuk için bile kobenin farklı olduğunu anlamak zor değildi. 4-3 kazanılan celtics serisini izlemek benim için mükemmel bir deneyimdi. Sabaha karşı annemleri uyandırmamak için kısık seste izlediğim o maçlar... Hala merak ettiğim şeylerden biriyse acaba aşil tendonu kopmasaydı daha neler başarabilirdi? Keşke bu sakatlık hiç yaşanmasaydı da son yıllarında gerçek kobe'yi izleyebilseydik. son maçı da hala aklımda; staples center'ın iki köşesinde yazan 8 ve 24, 60 sayılık efsanevi bir son, kobe'nin ağzından çıkan o son sözler, mamba out... 8 sayısını bu kadar sevmeme neden olan kişidir kendisi. O kadar sevmek ki boynumda bir 8 dövmesi var. yaşattığın her şey için teşekkürler kobe! Umarım gittiğiniz yerde kızınla huzur bulursunuz.
Hassss... dedim, az önce haberi internette gören bir arkadaşım bir anda söyleyiverince. Gözlerimi kocaman açmışım.. 15 sene önce Michael Jordan bir anda ölüverseydi nasıl tepki verirse insan , şu an aynı tepkiyi verecektir.. Özellikle NBA izleyicileri.. Kendi branşında şu an en tepedeki isimdi.. Nasıl ki futbolda Ronaldo veya Messi öldü dense , veya teniste Federer öldü gibi bir haber çıksa , aynı şey... Kendisinin hayranı değildim , bana itici gelen bir adamdı. ama oyunculuğuna diyecek laf yoktu.. Toprağı bol olsun.. NBA de yer yerinden oynayacak şimdi..
Basketbol dünyasının kilit taşı oyuncularından biriydi, bu konuda dahiydi. Kariyerini noktaladığında, kimsenin hatırlamadığı oyuncular vardır asla onlardan biri olmadı Kobe. İlham verici biriydi; NBA maçlarını lise yıllarımda severek takip ederdim. Lebron James'in, Kobe Bryant'ın ölüm haberini alınca gözyaşlarını boğulduğu görüntüleri ve ardından yayınladığı mesajı görünce çok duygulandım gerçekten.
Büyük bir acı, büyük bir kayıp. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
@MrArkadin Yorumu kazanın duyulduğu ve kesin olmadığı ilk dakikalarda yazdım. Twitter da bir yorum üzerine yazdım. Tabi ki olduğu kesinleşti. Çok üzüldüm 🙏
Süper bir yetenekdi black mamba. Michael Jordan la başladı basketbol sevgim. Majestelerinden sonra Shaq ve Kobe'li Lakers mükemmeldi. Tim Duncan Lebron James, Kawhi Leonard, Stephen Curry... Basketbolu insanlara sevdiren yıldızlar. Gerçekten çok üzücü bir olay.
Hayat gence, yaşlıya, paralıya, pulsuza bakmıyor. Ha çocuk yaşta göçük altında kalmışsın, ha 4 yaşında helikopter kazasında ölmüşsün... Rabbim sıralı ölümler versin... Kimse hayattan muradını almadan gitmesin inşallah 🙏🙏🙏 #ripkobebryant
Çok üzüldüm haberi okuyunca, hala da şoktayım zaten çok yeni ama kabullenemiyor insan. Bir zamanlar büyük hayranıydım, çok iyi bir basketbolcuydu. Huzur içinde uyusun.
NBA tarihinin en iyi oyuncularındandı. Ölüm insanın karşısına ne zaman çıkıyor belli olmuyor. Kendi halinde başarılı bir basketçiydi. Bunu şu an burda görünce haberi üzüldüm.
Dunya uzerinde seyretmesi en keyifli sporculardan izledigim en muhtesem basketbolculardan da biriydi. Kesinlikle unutulmayacak ama keske onu koch olarakda izleyebilseydim
Center'a çiçekler koyduk. Spor salonunun önünde saatlerce bekledik. Ağladık. Çok sevdiğim biri artık bu hayatta değil ve ben çok üzgünüm. Ayakkabı tabanları halen odamda duruyor.
Ben kaç gündür kendimde değilim. Lise yıllarımdan beri basketbol maclarina gider ve NBA izleyen biri olarak çok etkilendim. Ayrıca tanınmış biri olmasada yine de üzülürdüm. Çok trajik bir olay. :(
Bana NBA'i sevdiren yegane isim. Lise hayatımı geceleri uykusuz geçirdim sırf Black Mamba yi izleyebilmek için. Son maçında orada olabilmek için hayatımın yarısını eksiltebiliridim...
En İyi Görüşler