Yoğun geçen bir hafta sonu sonrası tam güzel bir pazar günü yaşayacaksınız, rahat rahat uyumak var! Alarm yok, erken kalkmak yok. Ama size bir sürpriz var eşiniz/sevgiliniz sabahın köründe hadi spora diye sizi kaldırdı. Ne tepki verirdiniz?
Ben temsili, yatardım geriye :D Habersiz olan şeyleri sevmem, hele ki tatil günümde spor, bir de erkenden :DGeceye bir şarkıda bırakayım
Hafta sonu tatilinizde sizi sabahın köründe spor için kaldıran, Eşinize/Sevgilinize nasıl bir tepki verirdiniz?
Sporu çok severim ama ben de habersiz yapılan şeylerden hoşlanmam. Bu düşüncesizliği yapan biriyle olmam zaten ama olduysa da kalkardım onu kırmak istemezdim. Sonrasında konuşurdum birdaha böyle birşey yaşamazdık.
Şimdiye kadar hep ben kaldırmak istedim ama hiç bir zaman, hiç birini kaldıramadım.🙂 gittim sporumu yaptım geldim halen uyuyorlardı😂 birde kahvaltı hazırladım😂
ilişkilerde çiftler yeri geldiginde birbirine uyum sağlamalı ki , bu beraberlikte bir bütün olmayı sağlar. Ama sabahın körü de ayak uydurmak için çok erken bir saat dilimi bence saat değişikliği isterim😀
Spor yapıyorum ve seviyorum, güzel hissettiriyor. Kendine değer veren bir eşim olduğu için mutlu olurum. Biraz ayılmayı bekler, sonra hemen hazırlanmaya başlarım.
Hafta içleri zaten yopppyoğun geçiyor erken kalkıyorsun Bari bıraksın uyuyayım Spora gitme hiç çekici değil Ama dese sabah erken saatte gelmiş senin için kahvaltı hazırlaıdn gel beraber kahvaltı yapalım dese Uykudan Ölsem bile kalkarım Benim için erkenden kalkmış kahvaltı haxırlamış emek etmiş Öper baprıma basarım Ne kadar uykum olsa da kalkarım Ama spor ne yaaa 😂
Koşunun nesi güzel ki... Ben spor seven biri değilim Yapıyorum düzenli yapmaya başladım baya bir süredir hem de Ama sevmiyorum Sadece sağlıklı olmak için zorunluyum diye yapıyorum Nesi güzel ya sporu n
19 sene basketbol oynadım bir basketbol antrenmanında 2 saattir ve 500-600 kalori yakarsın sadece öpüşmek bile 6 katı fazla kalori yakıyor daha iyisi var neden koşalım?
En İyi Cevaplar