Biliyorsunuzdur Galatasaray- TuzlaSpor karşılaşması oldu ve sonrasında saha karıştı. Gökhan Çıra, karşı takımın kalecisi Muslera'nın küfür ettiğini, Teknik direktör Fatih Terim'in alay ettiğini iddia ederken, Muslera tabii asla kabul etmiyor. Fatih Terim ise gülerek, alaya alır gibi açıklamalar yaptı işte geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş geçmiş olsun dyecektim falan diyor. Karısına laf ediyorlar, cinsel göndermeler yapıyorlar bir şeyler yapıyorlar.galatasaray tuzlaspor maçı Ben Gökhan'a inandım nedense. Çünkü bizim alt yapımızda yetişmiş biri falan deyip duruyorlar. Yetişmişse yetişmiş yeteneği onun. Ne olacak anlamadım? Şimdi tuzlaspor oyuncusu ise orayı tutacak tabi. Ne demek bu anlayan var mı?
Gökhan Çıra Galatasaray'ın alt yapısında yetişti diye alay edilmesi doğru mu?
SON DAKİKA! 🔥🔥🔥 Tuzlaspor başkanından Türk Futbol tarihine damgasını vuracak demeçler!
Tuzlaspor başkanı Fevzi İlhanlı: "Büyük bir kulüp başkanı bize 2 yıldır boşta olan Gökhan Çıra'yı almamızı rica etti. Alacaklarını da kendisinin karşılayacağını söyledi. Bizde kabul edip şans verdik. Bugün görüyorum ki amacı Tuzlaspor'a katkı sağlamak değil. Provakotör'lük yapmak. Biz Tuzlaspor camiası olarak gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Fatih Terim türk Futbol tarihinin en önemli teknik adamıdır. Fatih Terim hocaya yapılan saygısızlık affedilir birşey değil."
Alt yapısında yetişti diye alay edilmemiş, alt yapısında yetişmesine rağmen Gökhan saygısızlık yapmış. Bir sürü büyük futbolcu var büyük takımlar arasında değişip oynayan, hiçbirinde ben eğer eski takımı kaybettiyse inadına sevinen birini görmedim. Gökhan provokasyon yapmak istemiş, tepki görünce de "öğretmenim saçımı çektiler" diyen bebeler gibi ağlamış.
Kimse altyapıyla alay etmiyo yediği kaba pisliyo Algı yaratıp gündemde kalma çabaları Ameliyat olup o kadar kısa sürede yedek külubesinde oturamaz öyle bir dünya yok futboldan anlamıyon boş yapma Muslera bu ülkede taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen saygı gören biti yanlış adamın üzrrine oynuyolar Biti diyo yumtuk attı fiğeri diyo küfretti kendiyle çelişiyolar Asker arkadaşıyla evlenen biri delikanlılıktan bahsediyo Ha bu arada madem diğer maçtan sonra bir paylaşım yapıyon sonra yenilince ağlama
sicili bozuk fatih terim yine sağı solu ortalığı karıştırmış yine bundan cesaret alan futbolcularda maç sonunda tuzlalı oyunculara saldırdı.
herkes dikkat etsin milli takımda sicili bozuk fatih terim yok, kavga yok, pirim tartışması yok ves tüm olumsuzluklar yok... aynışekilde derbilerde sicili bozuk yok yine kavga yok, kart yok maç sonu oyuncular birbirilerini tebrik ederek el sıkışarak maçtan ayrılıyorlar ama nerde fatih terim var orda yersiz ve gereksiz ortamı gerginleştirme çabası var...
ayrıca Gökhan Çıra’nın linç edilmesinin en büyük nedeni malüm fotoğraf. Hazmedemeyeceğiniz şeyleri başkasına yapmayacaksınız. Siz de rakip sahalarda bunu defalarca yaptınız. Özelliğiniz ne? Siz yapınca iyi başkası yapınca mı ahlaksızlık. (!)
Şimdi şöyle bir şey var dün Galatasaray da olan birinin arkasında olacaklarını sanmam tabi o da doğal olarak tepki göstericek şimdi o başka takım da oynuyor Galatasarayın kalkıp onu desteklicek hali yok o da zaten bunu biliyor kendi yöneticileri neden arkasında değil onlar neden çıkıp konuşmuyor bunları geçtim neden küfür etsin Muslera şahsen ben Muslera nın kaba konuşacağına inanmam adam çıktığı ortam da kendini belli ediyor zaten duruşuyla bence Türkiye de yabancı futbolculara örnek gösterilecek birisi. Transfer olduğu günden bu yana kendisini takip ederim. Herkes kendi takımını tutar bugün Galatasaray da olan yarın başka takıma gider sadece Galatasaray için değil bu bütün takımlar hem dışarıya oyuncu gönderiyor hem de dışarı dan oyuncu alıyor. Sizi bizi yok bunun eğer size bize kaldıysa bu işler spor adına yakışmayacak utanılacak şeylere varır bunun sonu.
Birincisi bu işin içinde muslera olduğu için üzgünüm kim doğru söylüyor söylemiyor o onların vicdanına kalmış. İkincisi fatih terim her zaman iyi laf sokmalari vardır yine yakışmayan cümleleri var. Üçüncüsü gokhan arkadaşa gelince o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Kim haklı kim haksız kimsenin haddine değil kendince yorum yapması. Herkesin hatası olmuş olabilir hatta tuzla teknik direktörü bile hoş olmayan cümleler kullandı. Umarız adaletli bir biçimde kimin ne kadar ceza alacağına tff karar versin. Çünkü kendi hakemleri kendi temsilcileri her şeyi görmüştür. Ona göre adaletli kararlar verilmeli.
Çok yorum yapmicam sadece şunu soruyorum size BJK ve FB taraftarları takımınız karşılaşmaya çıkıyor Tuzlasporla ve 2-0 kaybediyorsunuz (biz kaybetmeyiz demeyin boş boş gördük zamanında) karşı takım oyuncu dalga geçip sizin gibi bir klübü küçük düşerecek paylaşım yapsa ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Birde araştırmamışsın belli @cazyapmabe Gökhan’a kafa atıldığı söylendi maç esnasındaki fotosunda kafası şişmişti zaten böyle bir yalanı söyleyen kişiye nasıl inandın birde onu açıklarsan sevinirim 😁 iyi günler dilerim
Karısına laf eden zaten bırak adamlığı insanlığından şüphe etsin. Çok ayıp. Galatasaray'ın rakibi miymiş Tuzlaspor da uğraşıyorlar anlamadım? Bu ne kendini üstün görme çabası? Tuzlaspor'u kutluyorum. Avrupa'dan kuyruğunu sıkıştırıp dönenler burada kendini aslan sanıyor. Yazıklar olsun.
Boş yapıyonuz yeminle kaostan beslenip duyar kasıyonuz az objektif olun daha önce yaptığından haberiniz vardır umarım Teknik direktörleri ilk maç oncesi liderlik macımız var asıl oyuncuları dinlendiriyoruz diyip olayların gitilini ateşlerkende yanlış diyo muydunuz?
Karısına laf yapanlar terim ya da futbolcular değil, taraftar. Terimin söylemek istediği şu; 1 hafta önce fıtık ameliyatı olan adam maç yapamaz, yedeklerde ne işi var? Bilinçli olarak ortalığı karıştırmak için ordaydı diyor. Musleranın olayı ise; gökhan çıra hem bir önceki maçtan sonra hem de bugün kenardan saygısızlık yaptı bende uyardım diyor. (Muhtemelen kulübeden sataştı musleraya)
saygı önemli.. ilk baştan sonra çıkıp şöyle yendik böyle yendik büyüklük isimle olmuyor muhabbetine girersen Galatasaray yener hevesin kaçar.. bundan daha çok konuşulması gereken bir hocanın ve oyuncunun gitsinler madridi yensinler psg yi yensinler deyip inceden inceye bir Türk takımının avrupada yenilmesine sevinmeleri..
Alt yapisindan yetişip şuanda para kazaniyorsa bunu borclu oldugu klube sosyal medya araciligi ile terbiyesizlik yapip. Sonra o takimda. 4 yiyince muslera da haliyle Galatasarayla ugraşanin cocugu olmas gercegini hatirlatmiş. Gercektende cocugu olamaz. Buda cirkeflige vurmuş işi
Lütfen beynini kullanarak olayları takip et znxb fatih terim fıtık ameliyatı lafında kastı şu : geçen hafta fıtık ameliyatı olan topçunun dün kulübe de işi ne? Yani kulübeye önceden ayarlanmış provakatörlük için oturmuş. Hem bana atsana musleranın yumruk attığı en ufak bir görüntü ahha Asker arkadaşıyla evlenmiş ibiş delikanlılıktan bahsediyor bir de hzjxjx bak asker arkadaşı ve karısı selin
Bu cimbomlular genetik olarak kinci ve ucuz insanlar. Feneri yenmek olunca her taraftarla omuz omuza olan trajikomik holiganlar :D malcaodan falcaoya imparatordan tokinin yaptrdgi stada kadar hepsine selam olsun :D
Kakfkdkf konu feneri yenmek olunca mı bunu söyleyen taraftarın övündüğü tek şey 6-0 ve 30 senedir bizi yenemiyorsunuz diyor bizi yenmeyi başar kabul eden bir klüp taraftarı yenmek mevzusuna kafa takıyorsa kim ucuz taraftar belli oluyor 😂😂 Fatih Terim’in teknik direktör olması bile şampiyon olmamıza yetiyor ellfkdkfkdk ağlayın zevkli oluyor
Muslera, Volkan Demirel'e bile saygı göstermiştir. Seni neden kaale alsın? Eşimle vurmaya kalkmayın beni demiş ama magazinde adı geçeceğine futboluyla geçsin. Dünyanın en büyük boşunu yaptı bu haysiyet yoksununu.
Messi mesela bir hastalığı vardı futbol oynayamazdı barcelona onu tedavi edip bir süper yıldız yaptı messi o yüzden barcelona dan gitmez hiç öyle bir şeyler beklemişlerdir tam anlayamadım konuyu aslında :)
Muslera İspanyolca konuşuyor, Tuzlaspor hiçbir yabancı oyuncu oynatmıyor -oynatamıyor- bu nedenle tercümanı yok, Muslera küfür etse o stadda kim anlayacak? İkinci olarak Gökhan maçı kazandıktan sonra gülerek fotoğraf çekindi 2-0 işte Arena hatırası falan diye. Muslera da gidip şimdi de biz 4 attık dedi. Burada ne var? Ayrıca Fatih Hoca neden alaya alsın? Eski oyuncularını veya Galatasaray'dan çıkma oyuncuları her zaman maç öncesi
Provokatör karaktersizin biri. Maçtan önce kameralara yansıdı, alnı zaten şişmiş. Muhtemelen asker arkadaşı... pardon karısı yapmış, sonra da Muslera'ya çamur atıyor
Pek takip edemedim ama 10 gün önce fıtık ameliyatı oldu şimdi nasıl oynayabiliyora getirdi. Ne alaka çözemedim. 10 gün önce fb maçları vardı onda oynamadı sanki. Biraz belaltına vurma gbi hissettim ama tam bilmiyorum durumu
Bir köpek bile ekmek yediği yere ihanet etmez.. Gökhan çıra ilk maçta 2:0 bitti diye taabelaya bakıp gülerek resim çektirip Instagram attı.. rövanş maçında 4:0bitince gündemde kalmaya çalıştı boş işler bunlar
Ben sadece Muslera' nın küfür ettiğine inanmadım. Gerisin beklerim diğer şahıslardan. Gökhan doğru söylüyor, gitsinler PSG ye Bruge karşı öyle oynasınlar...
Önceden süper ligdeki takımları üst üste koyup şampiyon olurduk. Şimdi alt üst demeden koyacağız desene. Her Maçımızdan sonra fbjk'lilerin ağlaması kadar komik bişiy olamaz :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gs rezil oldu kendi sahasında 10 kisilik takıma yenildi hemde kadroda önemli oyucular varken Zaten sene başından beri hem ligde hemde avrupada farklı hezimetler yaşayınca sadece bu takıma gücümüz yeter diye varını yogunu sahaya koydular 7 milyon euroluk falcao tuzla macinin kurtaricisi oldu avrupada fos 😁
Terim saha ortasında mafya gibi gökhanı boşa mı aradı😁
Medyada adamdan bahsedilirken trans bireyin eşi diye bahsediyorlar. Adamın bir mesleği var evliliğinden kime ne? Bu neden karıştırılıyor anlamış değilim 🙄
En İyi Cevaplar