Spor konusunda 767 cevap paylaştı. Squat egzersizi en iyi karin çalıştıran egzersizlerden birisidir öncelikle. Ilk zamanlar evde başladım 70 kg a kadar ağırlığim vardı o kg a kadar evde çalıştım son 1 2 aydır salonda yapıyorum şu an 110 kg a kadar çıktım evde iyi bir temel attığımi dusunuyorum. Lâkin kalça için hip thrust favorim o gerçekten essiz bunun yanina lunge ve sumo Deadlift muhteşem oluyor kalça bacak karin alt tarafı muhteşem geliştirirsin. Benim onerim 2 adet ayarlanabilir dumbell ile başlayabilirsin şunu dusun yaptığın en kötü çalışma bile yatmandan iyidir ve emeğinin karşılığını alırsın az ya da çok.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ege fitnessı takip et YouTube’dan. Her bölge için ayrı ayrı idmanları var ve hepsi evde uygulanacak türden. Tek ekipman mat dambıla bile gerek yok. Ben uyguladım 2 ayda 6 kilo verdim ve karın kaslarım belirmeye başladı. Tabi beslenmene de dikkat etmen gerekiyor. Beslenme derken az yemek değil düzenli, sağlıklı beslenme. Yoksa bilindiği üzeri yağlardan çok kaslardan gidiyor...
21 Yorumla
+1 yılkarindan pek verim alamiyorum ama squattan aliyorum 😆 ama sadece squat yetmez, farkli egzersizleri bir arada yap..
09 Yorumla- +1 yıl
Ya bir şey soracam benim popo ölçüm 96 94 gibi bir ölçüde squat yaparsam lüçülür mü :D
- +1 yıl
bilmiyorum ki benimki tam tersine buyudu 😂😂😂
- +1 yıl
eger selulit falan varsa sikilasir bence, yoksa kaslar cikacagi icin buyuyebilir..
- +1 yıl
Şimdi popomda çok yağ varsa küçülebilir ondan korkuyorum :D
- +1 yıl
devam ettikce buyuyecek iste. bence yagli olup buyuk olmasi anlam ifade etmiyor. kasli olup buyuk olsa cilt daha puruzsuz gorunuyor..
- +1 yıl
Orası öyle tabii birde hızşı kilo alıp verince çatlat oluştu ah keşke şu illet çatlaklar da kaybolsa ama nerde
- +1 yıl
o kadar takma kafana ya.. herkeste oluyor, herkeste olan bir sey icin bu kadar kafa yorma yani 😆
- +1 yıl
Eskiden yoktu yeni olunca can sıkıyo
- +1 yıl
alisirsin zamanla..
+1 yılIki haftadır kardiyo çalışıyorum 6 cm inceldim çalışınca herşey oluyor 😉
06 Yorumla- +1 yıl
Hangi haretleri yapıyosun ya da önerin var mı
- +1 yıl
Bir gün bacaklara yönelik ertesi gün kol sirt egresizkeri çalışıyorum bencem var göz at istersen
- +1 yıl
Ağırlık Çalışarak ve Dengeli Beslenme ile Sağlıklı Yaşamak! ↗
Burda eksik aletler var tabii... - +1 yıl
Tesekkürler bir de sey sen popodan incelsin mi ben popo ölçümü beğeniyorum da merak ettim
- +1 yıl
Evet kalçadan bacaklardan belden gitti tabii yediklerinde dikkat ediyorum
- +1 yıl
Ona göre çalışıyorsun zaten nerden gitmesini istiyorsan 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Valla bende mi problem var bilmiyorum da bir ara squat ve lunge yaptığım halde sadece direkt kalçamın diklestigini görüyordum 1 haftaya falan bu aralar yapmıyorum köprü egzersizi yapıyorum mesela onda da aynı hissediyorum sanki sikilasiyormus gibi
10 YorumlaEvde squat ve karın çalışabilirsin istiyorsan linkini atarım sana. Popodan kayıp olur fakat çok değil 3-4 cm. Çünkü yanlara doğru olan biçimsizlik gidecek ve sivri olcak.
04 Yorumla- +1 yıl
Olur atarsan iyi olur. Ben basenliyim popo 94 96 gibi ölçüsünü seviyorum da umarın dediğin gibi sadexe 3 4 cm incelir
- +1 yıl
Cardio yapma derken valla cok yabancıyım o tam olarak ne demek 🤣
+1 yıleğer karnındaki yağlardan kurtulmak istiyorsan ve sadece karın egsersizleri yapıyorsan sana şimdiden söyleyeyim asla ama o yağlar oradan gitmeyecek. kendi vücut ağırlığınla yaptığın squatdan da yeteri kadar verim alamassın çünkü ağırlık gerek.
00 Yorumla
+1 yılSquat bacakları büyütüyo canım. Tavsiye etmem.. onun yerine plates yapılsa iyi olur. Kalça hareketleri var onları çalış bacak yana açma falan eğitip dambıl indirme de kalça büyütür
00 Yorumla
+1 yılEvde olmaz. O sabah erken kalkilacak, salona gidilecek, calisilacak. Motivasyon her zaman olacak diye bir kaide yok, o yuzden disiplin saglamalisin. Bol sans.
00 YorumlaGeçen biris resim foto atmıştı evde squat yaptım kasa nasıl olmuş diye. Kasa iyidi işe yarıyormuş demek.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana bir atsana linki merak ettim 😅
- +1 yıl
Sorunun linki
Alırsın ama altyapın olması lazım çok yagliysan önce yakman gerekir fayda gösterir ama tek hareketle olmaz dediğim gibi yağ yakmaya yine uğraşırsın
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmak vücut anatomisinde ters bence uzmanı olan birisiyle kontrollü yapılmalı Allah korusun kas yırtılması ve kemik kırılması olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen alıyorum ama sebebi kas hafızamın olması. Daha önce spor yapmamışsan zor olur
18 Yorumla- +1 yıl
Daha önce bir spor geçmişin varsa istediğin seviyeye erişmen kolay ama yoksa zor. Yanında eğitmen gerek
- +1 yıl
7 yıldır voleybol ve kros ile ilgileniyorum bu yüzden kas hafızam güçlü
- +1 yıl
egitmen olmasa bile uygulama kullan. Ayrıca kas ve iskelet sisteminde sorunlar varsa bunlara uygun hareketler yapmalısın
- +1 yıl
Bu konuda uzman değilim hangi bölgeyi geliştirmek istediğine bağlı olarak egzersizler yapabilirsin. Bunu en kötü bir beden eğitimi öğretmenine yanda fitness hocasına sorabilirsin. Ben çalışırken bölgesel çalışmıyorum genel antrenman yapıyorum
Düzenli karın egzersizleri yaptıgımda baklava yapmıstım ama bırakınca gitti tabi hepsi. d
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden gözle görülüyor mu evde agırlıksız çalışınca
düzen düzen düzen
düzene sokman lazım bir programın olmalı başka türlü istediğin sonucu alamazsın sadece düzen00 YorumlaBen bisiklet sürüp squat yapıyorum. Baya faydasını gördüm.
10 Yorumla
+1 yılSquat üst bacakları çalıştırır yani g. tü geliştirmez.
00 YorumlaTatlım ihtiyacın mı var sanki senin, profile baktım ne canlar yakan ateş böcügüsün sen
00 Yorumla
+1 yılKarın çalıştım ve faydasını gördüm gerçekten hemde günün çok az bir diliminde
00 YorumlaBen aldım da uzun süre yapmak gerekiyor ağırlık ve profesyonel birisi eşliğinde yapmak daha çabuk sonuç veriyor veee beslenmene dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yıldumbel al eve 1 tane set her hareketi yapıyorsun yeteri kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet var düzenli ve doğru hareketlerle mümkün çalışan bir yerin karşılığını alamama gibi bir durum olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende göbek ve bazen eritmek istiyorum. Ebru şallı pilatese başladım ama göbek erimez öyle evde falan diyolar ya bilmiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Miye erimesin ya
- +1 yıl
Niye
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kiloluda değilim zayıfım. seninde mi göbek var?
- +1 yıl
Evet birazcık var
Benimde ihtiyacım var kız vallaha vücut değilde 5 kilo fazlam var bir türlü başlayamıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de popodan eriyecem diye baslayamadım popo ölçümü seviyorum
- +1 yıl
Belden ve göbekten gitmesi lazım :D
bir dönem yaptım verim aldım, bu tabi vücut ve metabolizmayla da ilgili bir durum 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın
- +1 yıl
Ben popodan ölçü kaybederim diye yapmıyorum :D 94 96 civarı
Tabii ki gördüm. Popom ve bacaklarım daha iyi duruma geldi.
00 Yorumla- Spor konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılSadece mekik ve sinav cekerek baya yol almistim eskiden bir ara
00 Yorumla
+1 yılGöbeğimden memnumun neden kismetiminin yastığını elinden alayım
00 YorumlaÇalıştım ek olarak sinav barfiks de kullandım tabi ki hiç yapmamak dan çok çok iyi
00 Yorumla
+1 yılNiye evde? Niye sokağa çıkamıyorsun ki?
012 Yorumla- +1 yıl
Sokak mı? Shdgd
- +1 yıl
Salonlar var mesela fake hanım
- +1 yıl
Fake mi shdhdhf
- +1 yıl
Salonlar var mesela hanımcım
- +1 yıl
Salona gidebilmw imkanım olsa hiç düşünmez giderdim zaten burada sormazdım doğal olarak
- +1 yıl
Niye imkanın yok? Ne olarak imkanın yok?
- +1 yıl
Yasadıgım bölgede spor salonu yok
- +1 yıl
Pek inandırıcı değil ama kendine evde salon oluşturabilirsin
- +1 yıl
İnandırıcı değil mi hiç ilçede yasayan birisini görmedin mi 😅
- +1 yıl
Büyük şehirde yaşadığım için "ilçede yaşamak" diye bir şey yok bizde. Şehir merkezi ve ilçeler mantığı yok yani.
- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
Büyük olmayan bir şehre geldiğimde çok büyük şokunu yaşamıştım :D
- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen aldım ama. sağlam. diyet. ve hareketle
00 Yorumla
+1 yılSquattan aldim ama barbell
00 YorumlaVar kesinlikle devam etmelisin
00 YorumlaKızlarda hep popoya çalışıyor
08 Yorumla- +1 yıl
Orası önemli
- +1 yıl
En sevdiğim önem verdiğim yerim ghgb
- +1 yıl
Birde belim
- +1 yıl
Var tabii?
- +1 yıl
Hiç
+1 yılEvet bir haftada gösteriyor etkisini
00 Yorumla
+1 yılelbette yaparım genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen skuat yaptim popom kuculdu hemen biraktim
12 Yorumla- +1 yıl
demekki büyükmüş
- +1 yıl
Yağdan kaybetmişin kanka kas olarak büyütmek için sanırım ağırlık kullanarak çalışmak lazım
+1 yılvar ama ciddi anlamda kondisyon şart.
00 Yorumlabize squat değil vukuat yapacak garı lazım
00 YorumlaDiyetin iyiyse kesinlikle verim alırsın
00 YorumlaSpor konusunda 408 cevap paylaştı. karin çalışmak ameleliktir.
00 Yorumla
+1 yıleğer iyi çalışıyorsan alırsın kuzum
00 Yorumla
+1 yılVardır boşuna mı çalışıyorlar
00 YorumlaBenimde motivasyona ihtiyacım var
00 YorumlaBen varım gayette oluyor
00 Yorumla
+1 yılİstikrarlı olursan mümkün tabi 🤙
10 Yorumla
+1 yılO dediğin zor be evde olmaz o iş
00 YorumlaPp sensen gayet güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılTabi
00 Yorumlaaslansın yaparsın
00 Yorumla
+1 yılAnnem yapıyor
00 YorumlaEvet faydası oluyor
00 Yorumlaalınır tabii
00 Yorumla
+1 yılVar ben
00 Yorumla- Spor konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSquat önemli tabi :D
00 Yorumla
+1 yılAlamazsın
00 Yorumla- Spor konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılYokturr
01 Yorumla- +1 yıl
Da neden squat yapacaksın bu fizikle onu anlamadim
müzik aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFitness şart
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılGel calısalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerim alan var.
10 Yorumla