+1 yılKaynanaya Anneler Günü Mesajı Olarak Ne Atılır?

Merhaba
Cennetin ayakları altına serildiği kutsal varlığımız olan annelerimiz için o özel gün geliyor.
Her ne kadar birgün değil her gün annelerimizi hatırlayıp onlara sevgimizi göstermemiz gerekirse de tüm dünyada her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü olarak kutlanıyor.
Bu sene de Anneler Günü 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak.
Bu özel günde tüm annelerin bizler için verdiği emekler ve yaptığı fedakarlıklar tekrardan anılarak onlara olan sevgimizi bir kere daha gösterme şansını buluyoruz.Kaynanaya Anneler Günü ne mesajı yazılır?

Her ne kadar bizleri 9 ay karnında taşıyıp dünyaya getiren annemiz bizim için tek olsa da, evli çiftlerin hayatlarında her zaman iki annesi vardır.
Eşlerin birbirine duyduğu sevgi ve saygı kadar birbirilerinin annelerine de bu saygı ve sevgiyi göstermeleri onların mutluluklarında çok önemli bir rol oynar.
Bu yüzden her Anneler Günü'nde eşler kendi annelerine nasıl bir özen ve itibar gösteriyorsa kayınvalidelerine de aynısını göstermeleri gerekir.Peki Anneler Günü'nde kayınvalideye ne mesaj atılır?

Kendi öz annemizden ayırt etmeksizin bütün saygı ve sevgimizle kayınvalidelerimize de şu mesajları gönderebiliriz.- Eğer bütün kayınvalideler senin gibi mükemmel birisi olsaydı, herkesin iki tanesi annesi olurdu benim gibi. İyi ki varsın anneciğim.
- Sizi tanımadan önce bir annem vardı çok sevdiğim şimdi iki annem oldu çok çok sevdiğim.
- Evlendikten sonra benim sadece ikinci bir evim olmadı, annem kadar çok sevdiğim ikinci bir annem de oldu.
- Çoğu gelin kaynanasıyla anlaşamaz ama ben seni çok seviyorum anneciğim. Sen benim her zaman ikinci annem olacak ve her zaman seni çok seveceğim.
- Nasıl bir annenin hakkı asla ödenmezse sende öylesin benim için. Sen bizler için çok şey yaptın. Teşekkürler kayınvalidem.
Bazı çiftler her zaman iki anneye sahip olacak kadar şanslı olamayabilir. Belki onlar için bu dünyadaki tek anneleri kayınvalideleri olabilir.
Onlar için de hayattaki en değerli varlıklarına şöyle mesajlar gönderilerilebilir.
- Ben annesiz büyüdüm anne sevgisini hiç tadamadım. Yüce Mevla bana anne sevgisini evlendikten sonra nasip etti. İyi ki varsın anneciğim.
- Bizim en zor zamanlarımızda gerçek ailemin yüz çevirdiği hiç arayıp sormadığı anlarda bile her zaman bize destek olan, yuvamızın dağılmaması için elinden geleni yapan, en zor anımızda yardımımıza koşan değerli kayın validem değerli kayın babam size çok teşekkür ederim.
- İnsan başka bir anneye hiç sevemem diye düşünür evlenmeden önce ama evlendikten sonra yanıldığını düşünür böyle mükemmel, böyle iyi bir kayınvalideyi görünce. Sonra onu da çok sever annesi gibi, o da bir anne olur ona.
- Beni sınırsız bir sevgiyle seven, yaşamımın her safhasında şefkatini esirgemeyen güzel yürekli kayınvalidem iyi ki varsın.
- Varsın herkes çekişsin kaynanası ile varsın herkes düşman olsun oğlu, kızı ile biz seninle her daim mutlu olalım böyle kaynanam.
Kaynanaya Güzel Sözler!

- Ömrümüzün her aşamasında bize yol gösteren, tecrübesi ile her zaman yanımızda olan, dünyanın en iyi kaynanası iyi ki varsın.
- Bize acemilik döneminde bizlere dört dörtlük hizmet eden, bizlerin mutluluğu için kendi mutluluğundan geçen, her zaman bizi evladı gibi seven kaynanam, anneciğim seni çok seviyoruz.
- Sen bizim için prenses, baş tacımızsın, sen hepimizin kıymetlisi, bizim için çok değerlisin.
- Her zaman bizim için dualar eden, bizlerin mutluluğu için kendi mutluluğundan geçen güzel kaynanam sağlık mutluluk ve huzur her zaman senin yanında olsun.
- Seninle aramızdaki bağ kopmayacak herkesin kaynanası ile derdi olduğu bu günlerde biz seninle her daim mutlu olalım böyle kaynanam.
Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun 🎈🎈
#Cassie12 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Anneler gününde öz annemiz kadar kaynananın da anneler gününü kutlamak gerçekten çok nazik bir davranış. Mutlu bir evlilik istiyorsak her iki tarafında annesi mutlu olmalı çünkü, anneler evlilikte büyük bir pay sahibi. Mesaj olarak birkaç tane örnek bırakmak istiyorum. :)
Kaynanaya anneler günü mesajı

kayınvalideye anneler günü mesajı - Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin her zaman yanında olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.
- Oğlunu/kızını kibar, zeki ve sevgi dolu bir insan olarak yetiştirdiğin için çok teşekkür ederim. Böyle bir eş senin sayende oldu ve bundan dolayı çok mutluyum. Anneler günün kutlu olsun meleğim.
- Her güzel şeyin ardında sen oldun kaynanacığım. İyi ki bu hayatta yollarımız kesişmiş ve tanışmışız. İyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun.
- Sen hayatımızın çok önemli bir parçasısın ve seni çok çok seviyoruz! Anneler günün kutlu olsun.
- Dünyaya bir kere daha gelsen kimi seçerdin diye sorsalar ben kayınvalidemi seçerim derdim. Anneler günün kutlu olsun annem.
- Sana gelin/damat olmaktan dolayı çok mutluyum ve seni çok seviyorum. İyi ki varsın. <3
- Sen isteyebileceğimiz en iyi anne, kayınvalide ve büyükannesin!
- Herkesin senin gibi bir kayınvalidesi olsaydı, dünya milyonlarca kat daha iyi olurdu.
- Seni her gün seviyoruz ama bugün biraz daha fazla! Anneler günün kutlu olsun.
- Sen sadece kayınvalidem değilsin, takdir ettiğim ve çocuklarımıza rol model olacak birisin. Anneler günün kutlu olsun. <3
41 Yorumla- +1 yıl
Hangi siteden caldin
+1 yıl"Anneler gününüz kutlu olsun, eskiden ikinci bir annem olacağını düşünmezdim ama oldu. Annelik çok kutsal, kan bağımız olmasa da her daim yanımda oldunuz. Yaşadığım en ufak problemde bir kızınız olarak kolladınız, sizin bana verdiğiniz değer ile yüceltilmiş hissettim, her daim huzur buldum. Eşim ve siz, Allah'ın bana en güzel hediyesisiniz. Seni çok seviyorum annecim." demeli ama ufak bir hediye, çiçek vs. ile de pekiştirilmeli bence. Belki bundan sonra beni şansın gerçek olduğuna siz inandırdınız tarzı cümleler eklenebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞey yaz. - Benim mutlu olmam için yıllardır bakıp büyüttüğünüz, sevginizle yetiştirdiğiniz biriciğimin, bir tanecik müstesna ve mükemmel annesine. Kabul ederseniz ayrıca Anneme demek istiyorum. Birlikte nice keyif kahvelerimize... Yaz
10 Yorumla
Anneme nasıl bir kutlama yapıyorsam aynısını ona da yapardım, onun da gönlünü alırdım. Çünkü bir insanla evlendiğin zaman onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun, öncelikle sevgi evliliği yapmak çok önemli ki eşler birbirinin ailesine kolayca ısınsın, kimse mutsuz olmasın.
"Anneler günün kutlu olsun annem, iyi ki böyle bir kız yetiştirdin ve evlenmemize vesile oldun." derken içimiz rahat olmalı, çok zor olmamalı bu sözleri söylemek.91 Yorumla
+1 yılKarnında taşımasanda sen beni
Anne yaptım ben seni
Yeter artık dayanamıyorum
Neden gelmiyorsun her gün bize
Artık canımıza tak etti
Nedensizce gidislerin bizi bitirdi
Anneciğim sen çok yaşa30 Yorumla
+1 yılAllah senden razı olsun Anneciğim..
Senin sayende bu güzelliği tanıdım hayatıma ortak ettim.. Sevgiyi zekayı merhameti ben kızınızda buldum.. Ellerinizden öpüyorum..51 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yazarda kizlardan boyle mesaj bekleme imkansiz asdklkd
+1 yıl"Bana böyle bir eş yetiştirdiğin için sana minettarım, ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun." :)
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılKAYNANAYA ANNELER GÜNÜ MESAJI YAZMAK 👰
8 Mayıs Anneler Günü kapıda! Sen hâlâ ne yapacağını bilmiyor musun? Evet, şu anda çok doğru yerdesin😊. Eşinizin annesine uygun hediyeyi seçtiniz sıra artık hediyenize uygun notu yazmakta.
Anneler Günü HEDİYE NOTU YAZARKEN NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?
1) Öncelikle samimi olmalısınız. Normalde söylemediğiniz sözcükleri hediye notunuzda bulundurmamalısınız. Bunu yaparken çok da resmi olmayalım elbette😉. Normalde kaynananızla çok fazla sevgi belirten sözcükler kullanmayan bir ikiliyseniz hediye notunuza şöyle giriş yapmanız çok doğru olacaktır:Değerli anneciğim...
2) Evet, hediyemizin notuna ufaktan bir giriş yaptık👏. Şimdi ne yapacağız? Sıra hediyemize uygun tatlı cümleler kurmakta. Örneğin kahve fincanı aldınız yazabileceğiniz cümlelerden biri şu olabilir:"Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır derler. Beraber içeceğimiz nice kahvelerimiz olsun❤. " vb anlamlı ve tatlı bir cümle kurabilirsiniz.
3) Ne de olsa hikaye yazmıyoruz ufacık bir not. Fazla uzatmamakta yarar var. Sıra geldi notumuzu sonlandırmaya yanii anneler gününü kutlamaya💫. Bunun için de anneler gününüzü kutlarım vb çeşitli cümleler kurmak mümkün. Özetle "Değerli anneciğim, bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır derler beraber içeceğimiz nice kahvelerimizin olması dileğiyle anneler gününüz kutlu olsun❤" şeklinde bir not yazabilirsiniz.
Kaynananızın anneler gününü kutlamanız en az kaynananız kadar eşinizi de mutlu edecektir. Üstelik hediye ile birlikte yazdığınız notlarla çok daha mutlu olacaktır.
ANNELER GÜNÜ VE MESAJI İÇİN TAVSİYELER
- Ona çok özel ve ne kadar değerli olduğunu hissettirin. Evladın anneye annenin evlada sevgisi bambaşkadır😍.
-Annenize onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin.
-Ufak sürprizler yapabilirsiniz. Kim sürprizleri sevmez ki... -Eğer imkanınız varsa ziyaret edebilirsiniz.
TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN❤00 Yorumlaİnsanlar önemsenmekten ve bunu hissetmekten hoşlanır. Ona kıymet veriyorsan bunu destekleyen şeylerle ifade etmelisin bence. Ben kendi annemden ayırt etmeden güzel bir şekilde kutlamak isterim şahsen.
Örneğin,
"Benim bir ailem vardı, aile olmak ne demek orada öğrendim. Bir ailem daha oldu, aile kurmak ne demek orada öğrendim. Hayatımdaki bu güzel değişime vesile olan kendi cennetindeki en güzel çiçeği dünyaya getirdiğin ve anne olduğun günün kutlu olsun. Cennette ilk kez evladını kucağına aldığın kokular seninle olsun. "
Şeklinde bir not yazıp içerisine gül koyduğun fincanı hediye edebilirsin. Gül kokusu peygamber efendimizin en sevdiği kokudur, cennet bahçelerinin de gül gibi güzel koktuğu söylenir.00 YorumlaG̸o̸n̸u̸l̸ b̸a̸z̸a̸n̸ b̸i̸r̸ n̸a̸s̸i̸l̸s̸i̸n̸ c̸u̸m̸l̸e̸s̸i̸ a̸r̸a̸y̸a̸c̸a̸k̸ k̸a̸d̸a̸r̸ y̸a̸l̸n̸i̸z̸ k̸a̸l̸i̸r̸.
Y̸a̸s̸ o̸l̸a̸r̸a̸k̸ y̸a̸s̸l̸a̸n̸a̸n̸ b̸u̸y̸u̸k̸l̸e̸r̸i̸m̸i̸z̸ d̸a̸h̸a̸ h̸a̸s̸s̸a̸s̸ v̸e̸ d̸u̸y̸g̸u̸s̸a̸l̸ o̸l̸u̸r̸. K̸i̸s̸a̸c̸a̸ k̸a̸y̸i̸n̸ v̸a̸l̸i̸d̸e̸d̸e̸n̸ o̸t̸e̸ h̸e̸r̸ g̸o̸r̸d̸u̸g̸u̸n̸u̸z̸ y̸a̸s̸l̸i̸ b̸i̸r̸ a̸m̸c̸a̸ v̸e̸y̸a̸ t̸e̸y̸z̸e̸y̸e̸ b̸i̸r̸ h̸a̸sl̸ h̸a̸i̸t̸i̸r̸ s̸o̸r̸m̸a̸k̸.. A̸l̸i̸n̸a̸b̸i̸l̸e̸c̸e̸k̸ e̸n̸ D̸u̸a̸'l̸a̸r̸d̸a̸n̸ b̸i̸r̸i̸d̸i̸r̸.. U̸n̸u̸t̸m̸a̸y̸a̸l̸i̸m̸ k̸i̸ b̸i̸r̸g̸u̸n̸ h̸e̸p̸i̸m̸i̸z̸ y̸a̸s̸l̸a̸n̸a̸c̸a̸g̸i̸z̸ c̸u̸n̸k̸i̸ z̸a̸m̸a̸n̸ o̸k̸a̸d̸a̸r̸ h̸i̸z̸l̸i̸ a̸k̸i̸y̸o̸r̸ k̸i̸... Y̸e̸t̸i̸s̸e̸m̸i̸y̸o̸r̸u̸z̸ v̸e̸ y̸a̸s̸i̸m̸i̸z̸i̸ o̸y̸u̸z̸d̸e̸n̸ k̸a̸b̸u̸l̸l̸e̸n̸m̸e̸k̸ i̸s̸t̸e̸m̸i̸y̸o̸r̸u̸z̸.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Benim mesajım şu olur:
Annem,
Oğlunuzu tam bir anne gibi sevdiğiniz için size minnettarım. Sevginizi bizim mutluluğumuzla mutlu oluşunuzdan anladım ve anlıyorum. Bizi ve mutluluğumuzu destekleyen kâlpten sevginiz için sonsuz teşekkürler.. Sağolun varolun. Sağlığınız daim, mutluluğunuz kaim, ömrünüz uzun olsun. Amin..
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀00 Yorumla
+1 yılAslında o kadına bir mesaj atsam diye düşünüyorum
Tabiki haliyali
Şöyle başlayan
Ben senin o hedef aldığın gelininim, anneler günün hiç kutlu olmasın!!! Sen benim dünyamı bile bile kararttın şimdi sana çok güzel temennilerde bulunmuyorum !!!
Hani imansız kadın!!! Sen ölümden korkarsın yaaa!!!
İşte Allah sana öyle bir ölüm versin ki İsmimi sayıklıya sayıklaya can çekinirsin
Hatta ve hatta ölürken beni görmek istersin inşallah
İşteeeee o zaman ben geleceğim veeee hakkımı helal etmeyeceğim
Kadın!!! şimdi Allah her ikinizede o iki meleğim için mühlet veriyor
şimdiiişi hayat size güzel gibi olsada
SON GÜLEN İYİ GÜLER
güzel ve anlamlı bence10 Yorumla
+1 yıl
Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni seviyorum anneciğim, Anneler günün kutlu olsun!
Tüm Annelerin doğum gününü kutlar Ellerinden öperim.01 Yorumla- +1 yıl
*Doğum günü Anneler günü olacaktı
+1 yılKızlar Bir Adım Öne sevdiğim kadını benim için doğuran, bakan ve bugünlere getiren, ona eşe saygıyı ve terbiyeyi veren , onu yetiştiren değerli Annemin anneler gününü kutlar saygı ve sevgiyle ellerinizden öperim.
00 YorumlaNot yazma ara. Sadece notla kutlamak ayıp olur. Basitçe anneler günün kutlu olsun yaz. Sonrasında da ara mutlaka
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir ilişki yoksa aileler tsnışmadan kızın kaynana adayıyla samimi olmasını doğru bulmuyorum. Gerçi evlenseler de samimi olunmamalı. Kaynana o be. Kutlama boşver.
Ciddi bir cevaptı.41 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 Aynı ben ama tanıştık artık sevgiliden dolayı 3 yıllık ilişki hiç de içimden gelmiyor yazmak bile ama bilmiyorum 😑
+1 yılCanım annem, anneler günün kutlu olsun, Rabbim sana daha nice anneler günü kutlamayı nasip etsin ve sana uzun ömürler versin inşallah, seni çok seviyorum, ellerinden öperim, hediyemi güzel günlerde kullanmanı diliyorum ❤️🌹
00 Yorumla
+1 yılKayınvalidemle hiç anlaşabilecek miyim diye hep merak etmiştim ama işte buradasın; benim kayınvalidem değilsin, benim annemsin. Seni seviyorum anneciğim. Neşeli, neşeli ve dolu dolu bir Anneler Günü geçir!
20 Yorumla
+1 yıl“Anneler günü sadece bir gün olmamalı , bence her gün annelerimizin ne kadar kıymetli olduğu söylenmeli. Siz de benim ikinci annemsiniz, beni doğurmadan anneliği yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Her gün aynı sevgiyle kutlayacağımız nice anneler gününe iyi ki varsınız”
00 YorumlaHer anneler günü,
"En değerli varlığını bana emanet ettin canım annem. Ona gözüm gibi bakıyorum. Anneler gününüz kutlu olsun."
Yazan bir kart ve bir buket çiçekle kaynanamı ziyarete giderim.00 YorumlaNe kadar zorlasamda içimdeki kinden dolayı size düzgün mesaj yazamıyorum. O nedenle hediyeyi kabul edin gerisini umursamayın. Not: Kaynanasını seven gelin mi ha ha ha çok komik
00 YorumlaMesaj olarak degilde direk esimle beraber giderim yakınsa yoksa görüntülü arama büyüklerimizle degerlerimizle mesaj önemsizce geliyor kalbini kazanmak lazım...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canım anneciğim dünyaya bir melek getirdigin ve o melekle benim hayatımı cennete çevirmen nedeni ile en derin saygım ile tüm sevgimi sunuyorum.. İyi ki varsınız ve annem oldunuz..
00 YorumlaMesaj atılmaz bizzat gidilmesi gerekir mesaj da neyin nesi dostum
Mesajı işyerinden arkadaşına atarsın müşterine atarsın ne bilim komşuna atarsın ama 1. Derece yakın akrabaya mesaj atılmaz.00 Yorumla
+1 yılAnneciğim;
Benim için eşimi büyüten, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinden birisin…Sen değeri ölçülemez en kutsal varlıksın Anneler günün kutlu olsun..00 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamın anası, gözümün nuru, ben senin oğlunu ne çok sevdim ne çok. Sen bana sevgilerin en güzelini verdin. İyiki varsın de, bide omuz at işte 😂
00 Yorumla
+1 yılvalla hiç bilmiyorum ama ben sevgilimle 6 aydır beraberim. annesiyle tanışmadım. sadece erkek arkadaşıma benim de kutladığımı söyle desem olur değil mi?
00 YorumlaBenim için bir melek dünyaya getirdiğiniz için size ömür boyu minnettarım 😊 @mavişim0101 anneler gününüz kutlu olsun
yeter çok bile 😅11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😂😂 seviyorum seni 😘 aynen iletirim bu mesajını
+1 yılYuh artık. Yıllık soru vitrinde. Millet de yorum yapmış 🙄 yeni soru üretemiyor musunuz vitrin için 😏
11 Yorumla
+1 yılYorumlardan aldığım gazla bende kayınvalideme mesaj atacağım galiba ne güzel cümleler paylaşılmış. aslında hediyesini de vermiştim ama😅
10 Yorumla
+1 yılŞu kaynanaları şımartmayın ya. tepenize çıkarıyorsunuz sonra da indiremiyosunuz. Yüz göz olmayın işte
10 Yorumla
+1 yılİyiki bana böyle bir evlat doğurdum hayatımı mahvetti seninde hayatın mahvalson evlat kime cekermis diye yaz gitsin
00 YorumlaBaba annem kadar yakin olan ve beni yalniz birakmayan kaynanamin anneler günü kutlu olsun tüm kalbimle
00 YorumlaSevgili anneciğim güzel günlerde elinden mis gibi kahveni içmek dileğiyle güle güle kullan 💐 🌸 derdim.
00 YorumlaBenim eşimin annesi bile olsan sen benim annemsin ve anneler günün kutlu olsun hep mutlu ol gülüşün eksik olmasın
00 YorumlaBeni evlatlarından ayırmadın bende seni annemden ayırmadım anneler günün mübarek olsun anam 😂 ciddiyetten sona doğru koptu ama
00 Yorumla
+1 yılAnneler günün kutlu olsunn allah sana uzun ömürler versin canım annem varlığın daim olsun seni çokkkk seviyorum
04 Yorumla- +1 yıl
allah mutlulu daim etsin
- +1 yıl
sağol da burdan onu nasıl çıkardın xiskxjsj
- +1 yıl
canım annem demişin ya ondan
- +1 yıl
mesaj önerisi istedi yazdım
+1 yılÇatla patla kaynanaa oğlunu aldım kaynana 😃😃
O değilde 1 yıl önceki soru şimdi niye tekrar patlamış00 Yorumla
+1 yılEy güzel yüzlü kaynana! İlk defa anlaşabilen bir anne kız ilişkisi var aramızda, anneler günün kutlu olsun ❤, 😂
00 Yorumlasevgilimin annesiyle tanışmadım daha..
eğer beni seven biri olursa hediyemi alırım giderim kutlarım normal bir şekilde.
eğer beni sevmeyen biri olursa büyük müyük anlamam hiç kutlamam.00 Yorumla
+1 yılOğlun en güzel hediyeyi kaptı anneciğim
Anneler günün kutlu olsun yazardım.10 YorumlaTamam hediyeni almışsın zaten şimdi de sadece anneler günün kutlu olsun verirken de bir sarılır öpersin bu kadar
00 Yorumla
+1 yılSadelik her zaman iyidir. Fazla yüzgöz olmam, anneler günün kutlu olsun annecim, sevgiler, kızın..
10 YorumlaDünyanın en iyi kızı, kadını, eşi, annesi ve en iyi kaynanası anneler günün kutlu olsun. Gözlerinden sevinç kalbinden sevgi, be üstümüzden nefesin esgik olmasın. Senin gibi bir kaynanam yani annem var diye çok mutluyum iyki varsın
00 Yorumla
+1 yılKaynanam kaynanam senin sayende artık mutlu mutlu yatıyam Allah ne muradın varsa versin umarım pilavını yemek nasip olur tez vakit
00 Yorumla
+1 yılBir kahvenin 40 yıl hatırı var demişler annem bizim de en az 40 yıl sohbetimiz olsun.. filan yaz
00 Yorumla
+1 yılDört atanın hakkı birdir... Annene nasıl mesaj attın ise o şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana dünyanın en güzel hediyesini verdin bu özel ve kıymetli şeyden sonra senin hakkinı hiçbir şekilde ödeyemem 🤍 Beni gelin değil kendi kızın olarak görüp sevdiğin için teşekkür ederim anne 🙏 Allah seni başımızdan eksik etmesin varlığını daima hissettir Anneler günün kutlu olsun seni çok seviyoruz 😇
00 Yorumla
+1 yılTam bir yıl olmuş hala fincan takımını veremedin mi fallar hep bir yıl öncesi gösterecek 😂
00 Yorumla
+1 yılKaynana kaynana bayıldın kaymaklı ayrana oğlunu ben kaptım. Dolaşma bayram bayram ortada
00 Yorumla
+1 yılKıyafet ve çiçek alıp yanına gitmek çok mutlu eder onu
00 Yorumla1 yıl önceki soruyu fırsat sorusu diye önümüze koymanız..
00 Yorumla
+1 yılannecim, anneler gününüz kutlu olsun. umarım beğenirsiniz. çok mu sade oldu ya
00 YorumlaKaynana kaynana yaktın beni kaynana. Anneler günün kutlu olsun
00 Yorumla
+1 yılHenüz kaynanam yok, bilmiyorum 😂 olduğunda ne yaparım bilemem😀 anneme ne yaparsam onu heralde..
00 Yorumla
+1 yıl"Hayatımın en güzel hediyesini dünyaya getiren annem anneler günün kutlu olsun" diyebilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Hediye almissin iste elini öp ver not falan ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kaynana değil kayın valide ya da anne diyerek başlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKaynanalar günü olmasına gerek yok çünkü benim annem gibisin anneler günün kutlu olsun
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlakaynanam var gibi konuşursam eger...gerçekten anneme yazdıklarımın aynısını kopyalar onada yazarım...oda annem gözüyle bakarım...banaen güzel varlıgını vermiş...asla onu öteki görmem..
00 YorumlaEn değerli varlığını, benim prensim olarak yetiştirip bana teslim eden kaynanacığım, Anneler günün kutlu olsun.
Ben seni kendi annem kadar çok sevdim, iyi ki varsın ve iyi ki kaynanam olmuşsun. Anneler günün kutlu olsun kaynanam.00 Yorumla
+1 yılEkmek arabasının lastiği çarpsın ki kaynanam yok olduğu zaman söyleyeceğim söz o yazıyı da yazacağım mesajı da atacağım kaynanayı ne yapmalı kalbur kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına 2-3 tane kalas atmalı 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKendi annen gibi düşün sonuçta en sevdiğin insanın hayat arkadaşının annesi seninde ailen artık onlar bunları düşünerek yzarsan mutlaka güzel birşeyler çıkacaktır. Süslü laflara tekerlemelere gerek yok samiyetinle yaz emin ol çok daha güzel olur
00 YorumlaBen yazdım kı sevgilimin annesine annemiz anneler günün kutlu olsun şu an ki şartlardan dolayı benim sana bı hediyem yok ama sen bana bu dünyada kı en güzel en özel hediyeyi verdin teşekkür ederim yazdım
00 YorumlaÇok abartılı olmadan çokta yağlamadan güzel özlü sözler yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAnneler günün kutlu olsun kaynananaaaaaaagggg derim
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım