💝Geldik yılın en kalbimizi ısıtan gününe.. Gerek yanımızda olsun, gerek uzağımızda her zaman kalbimizde olan, varlığımızın sebebi canımız annelerimizi bu yıl da ‘Yılın Sembol Annesi’ni seçerek onurlandırıyoruz.🎉
Baştan kabul edelim, her sene hepimiz için ‘Yılın Annesi’ bize hayat ya da bakım veren, canından çok seven, kendi gözünden esirgeyen, karşılıksız sevginin hayattaki tek karşılığı, olabilecek en büyük sevginin kaynağı kendi annelerimiz. 👩👧💖
Bu yıl seçtiğimiz adaylar paylaşımları ile beğeni yağmurları oluşturan, her postunu heyecanla beklediğimiz, çocuklarının gelişimiyle bize örnek oluşturan değerli kadınlar. Sizce bu adaylardan hangisi ‘Yılın Sembol Annesi’ olmalı?
Sebeplerinizi yorumlarda görmek isteriz🤩
Baştan kabul edelim, her sene hepimiz için ‘Yılın Annesi’ bize hayat ya da bakım veren, canından çok seven, kendi gözünden esirgeyen, karşılıksız sevginin hayattaki tek karşılığı, olabilecek en büyük sevginin kaynağı kendi annelerimiz. 👩👧💖
Anneliği bana umut oluyor, kalbimi ısıtıyor dediğin 'Yılın Sembol Annesi' kim?
Bunu kabul ettikten sonra hayatımızın büyük parçası olan sosyal medyada takip ettiğimiz, paylaşımları ile içimizi ısıtan, ekranlarımızdan sevgi taşıran, umut ve ilham olan, çocuklarının büyümesine tanık olduğumuz, günlük hayat sıkıntılarını ailemiz gibi bildiğimiz, en yeni ürünleri, en son trendleri onlardan duyduğumuz, gerektiğinde beğeni ve yorumlarımızla destek olduğumuz annelere gelelim.Bu yıl seçtiğimiz adaylar paylaşımları ile beğeni yağmurları oluşturan, her postunu heyecanla beklediğimiz, çocuklarının gelişimiyle bize örnek oluşturan değerli kadınlar. Sizce bu adaylardan hangisi ‘Yılın Sembol Annesi’ olmalı?
Sebeplerinizi yorumlarda görmek isteriz🤩
🎁Anneler Gününde anneye alınacak hediyeler için Anneler Günü Hediye Fikirleri içeriğimize göz atabilirsiniz.
Amine Gülşe
%13
Özlem Ada Sahin
%5
Berfu Yenenler
%15
Pelin Akil
%37
Gizem Hatipoğlu
%3
Hazal Kaya
%20
Gamze Erçel
%7
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 4305 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Geleneksel KizlarSoruyor Anneler Günü anketinde, anneliği bana umut oluyor, kalbimi ısıtıyor dediğin 'Yılın Sembol Annesi' kim?
Toplam 4305 oy kullanıldı
3286
1019
Amine Gülşe
%13
321 Kız (10%)
267 Erkek (26%)
Özlem Ada Sahin
%5
149 Kız (4%)
71 Erkek (7%)
Berfu Yenenler
%15
496 Kız (15%)
142 Erkek (14%)
Pelin Akil
%37
1368 Kız (42%)
212 Erkek (21%)
Gizem Hatipoğlu
%3
67 Kız (2%)
58 Erkek (6%)
Hazal Kaya
%20
661 Kız (20%)
192 Erkek (19%)
Gamze Erçel
%7
224 Kız (7%)
77 Erkek (7%)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Blake lively
Nasıl anne olduklarina , bu odul icin ne yaptiklarina dair ne bir aciklama ne bir onsoz koymussunuz. Kac tanemiz bunlarin hayatini takip ediyor ki?
Ben sahsen bunlari ünlü kisilikleri disinda tanimiyorum. Anneligin arka plandaki hangi kutsal vazifesini yapmislarki digerlerinden farkli tutalim?
Bakin mesela su haberde ki vefakar kadin https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/patronluktan-kuryelige-oglum-okusun-diye-42050418 benim yilin annesi adayim.
Berfu Yenenler'e bayılıyoruuumm! O tatlış bebişleri, konuşmaları, bebek sözlüğü... :D Maşallah, güzel günleri güzel ömürleri olur umarım.
Berfu hiç atmayın kırmayın dökmeyin diyen birine benzemiyor, evin içinde çocuklar arabayla dolaşıyorlar, yerde halının üzerinde boyama yapıyorlar falan. Baya çocukluklarını yaşıyor görünüyorlar çok mutlu oluyorum bunları gördükçe
#SelamGençlik 🍀🍀
Herkes önce kendi annesini tercih eder doğal olarak.. Ardından kadınsa ve çocuğu varsa içten içe kendisiyle gurur duyar doğal olarak.. Erkekse ve çocuğu varsa evladının annesine minnet duyar doğal olarak.. Fikrimce en çok sempati duyduğum Berfu ve Eser çifti ve çocukları. Allah ayırmasın maşallah diyorum amin..
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
Açık ara Pelin Akil ve eşine bayılıyorum..
Onca fedakar anne varken sırf sosyal medya ve reklam anlaşmaları gündeme gelmek için çocuk doğuranlar çok itici geliyor :))
çokkkk katılıyorum
Gerçekten sembolik anneler. Bakicilar hizmetçiler önlerinde el pençe. Gezme onlarda giyim kuşam uykusuzluk yok yorgunluk yok hep bı enerjik. Birde onlarsiz olsunlar göreyim anneliklerini.
Bence en iyi anne sembolü Hazal Kaya. Hatta bir defasında aslında ben anne olmanın kutsallaşmasını sevmiyorum. Ben sadece genç yaşta anne olmak istedim diye oldum demişti. Gerçekten çok iyi bir anne hem
Bunlarda tanımadığım da var. Ayrıca anneliği konusunda bilgim yok. Cevaba gelelim. Hiçbiri değil, annem diyorum. ❤️
valla kimin anneliği nasil guzeldir bilemem ama kendi annem olsaydi ben oyumu ona verirdim 💖
Pelin Akil bence diğerlerini pek bilmiyorum görmedim yani çocuklarıyla
En samimiyetsiz de Gamze Erçel geliyor
Tartışmasız Pelin Akil derim. İnşallah benim de ileride hayırlısıyla ikiz kızlarım oluur bayılıyorum ailelerine <3
Bilmiyorum anne kokusu anne sıcaklığı nedir şefkati merhameti sevgisi hiç birini tatmadım dış görünüşe göre de şu bu diyemem
Yine mi annler gunu yaw cart gunu curt gunu paramiz kalmadi
Hiçbiri diyebilirim. Bunlar annelik mi yapıyor? Evde bir sürü destek olan hizmetli vardır
Yaşasaydı benim annem olurdu ama baktığın da hangi çocuk mutlu parlak bakarsa o anne annedir bence
Annelik konusunda seçim yapılmaz anne olan herkes yılın annesidir…
Umurumda dahi olmayan insanların anketi.. Xper lazım olmasa işim olmazdı.
Aile ici durumlarını bilmediğim için yorum ve ya oy kullanamam🙄
Bunlar mı Anne oluyor lafta Annelik yapanlar bunlar adam insan değil ki Anne olsun
Bu kadını sevdim ikizlerin arasında çok mutlu görünüyor...
Pelin Akil güzelliği ile tanıdığım biri ve çok da güzel bir anne bence
berfu ve pelin pelin zaten yediği linçlerden direk yılın annesi ama berfuda çok tatlı oğullarıyla
çünkü ötekilerin kim olduğunu bile bilmiyorum :D en azından hazal kaya'yı biliyorum.
Pelin tabiki de. Gözlerim nedense fahriye evceni de aradı seçenekler arasında 😁
Bana göre hepside güzel annelere ne harçansa yeridir
Hazal Kaya ile Pelin Akil arasına kaldım o yüzden boş oy attım
Pelin Akil. Tam iyi bir eş ve anne olmak için doğmuş.
Pelin ve hazal diğerleri çok ergence ve eğreti duruyo anneliği
Diğerlerini bilmem ama Hazal Kaya dan iyi bir anne olur tıpkı oyunluluğu gibi
👍👍👍
ünlüler sanatçılar diye iyi anne sembolu de onlar mı oluyor simdi... tabi ki olacaklar okadar zenginler. ben en iyi anne sembolu o çoplukten çop toplayarak cocuklarına bakıp doktor yetiştiren annyi bilirim
Zengin koca ile annelik yapmak kolay...
Şehit anneleri varken bu kadınları buraya seçenek olarak koymak popülizmden başkası değil...
Pelin’i seçtim ama tabii ki de kendi annem yani 😃
Oy verdiğim kutsal anne berfu yenenler i tanımıyorum ancak çocuklarıyla paylaştığı fotoğraf diğerlerine göre bana daha samimi ve sıcak geldi yani tamamem içgüdülerime dayanarak oy verdim Allah hepsine çocuklarını bağışlasın🙏
Berfu komik geliyor bana Yani böyle eglenceli bi eşim olsun isterdim
Her anne kendi çocuğuna, her çocuk da kendi annesine özeldir. Tıpkı bizim gibi
Nxjxjdjsjjxjxjx xhshdjjdjs shhsbsbsb shshshsh hshshsjs hahshdjdjdjs hdhdhdjshs jdjdjfjfjj jsjsjsjsj jsjsjsjsj jsjsjdjsj jsjsjsjsj jdjdjdjsj jsjsjsjsj jsjsjsjshjsshhhggyyyyyhhhhjnsbshshs
E hiç biri. Özel bakıcılar, Masajlar, Kameralar, Magazin... vs vs vs
benim tercihim pelin akıl oldu. yılın annesi olsun bence.
Her doğuran kadına anne dersek ortaya bu seçenekler çıkmış olur işte… 🤮
gerçekten kimin daha iyi bir anne olduğunu bilemeyiz hepsi sosyal medya ünlüsü kameralar karşısında senaryoya uyma ihtimalleri yüksek
En iyi anne sembolü insanın kendi annesidir tabii ki. Buradaki insanların sosyal hayatlarını biliyoruz sadece.
Amine Gülşenin çocuğuna bakıcı değil kendisi bakıyor. Magazinden sosyal medyadan uzak çocuğuna bakıyor. O yüzden Amine Gülşeyi seçtim.
berfu yenenleri seçtim. çünki çok tatlı ve sevecen.
😎👍
Yılın annesi kim bilmem ama gönlümün tek bir kraliçesi var o da benim annemdir
Uyuz oluyorum şu amineye her yerden çıkıyor koca parası yemekten başka bir marifeti yok kadının😕
Hiçbiri ama amine guzel ve seksı Bı bayan olduğu için onu seçtim
hazal kaya gerçekten mükemmel bi anne. kendisini sosyal medyadanda takip ediyorum.
Berfu Yenenler niyeyse daha sempatik geliyo diğerlerinden.
Hiç biri diye bi seçenek neden yok 🤔
Kendi annemden başkası umurumda değil.
Kendi annem. Bu şıkları bilmiyorum.
herkes kendi annesini <3
Hiçbirinin anneliğini görmedim. Evlatları bilir
Bunu hazırlayan ciddi mi koydu şıkları?
Hepsi kendine göre anne
Annelik yarıştırılamaz
Pelin Akıl diyorum..
herkesin kendo annesidir yılın annesi
Toplumsal duyarlılığı
Hazal Kaya dedim gitti :)