Gözlük veya lens ile futbolcu olunabilir mi? 2000 doğumluyum askerliğimi bitirdikten sonra altyapı seçmelerine katılabilir miyim?

Arkadaşlar sorum böyle. Onun haricinde sigara kullanıyorum. Ailem beni yeteneklerime göre yetiştirmedi. Hep kendi, kendime yetenek edindim. Bunlardan en önde geleni futbol. Hiçbir şekilde aile desteği ve ilgisi görmedim. O yüzden yeteneğim yıllar boyu eriyip gidiyor. Kendime futbolda çok güveniyorum. 2 seneden beri hayalimdi altyapı seçmelerine katılmak lakin bir türlü nasip olmadı. Sizden ricam askere gidene kadar ve gelene kadar (toplam süreç 1 sene kadar) sigarayı bıraksam ve lens kullansam (gözlüğe göre daha mantıklı bence) (yada düşük ihtimal lazer) futbol seçmelerine katılabilme şansım olur mu? Fiziğim çok müsait. Birebir mücadele de çok iyiyim. Şutlarım baya sert. Paslarım ve oyun kuruculuğum emin olun en kötü amatör ligde ki oyuncuları aratmıyor. Lütfen bana bir akıl verin öncelik bu işten gerçekten anlayan ve uzmanlaşan (profesyonel) arkadaşlar.
Gözlük veya lens ile futbolcu olunabilir mi? 2000 doğumluyum askerliğimi bitirdikten sonra altyapı seçmelerine katılabilir miyim?