Bunun cirkin olduguna dair delil getiremezsin. Erkek abartili olmadan kıvrımlı genis omuzlu olmalı iste Ronnie Coleman en iyisi, aşırı damarlı degil aşırı genis degil omuzlari bacaklari da asiri kalin degil ama kalın. Ben de kadinlarin ozsevgisini dusurmek icin "saç hakkinda sac uzunluguyla vahşidir diyip keske butun kadinlar kel olsa kucuk kafa şirin" diyebilirdim ama saç uzunluguyla vahşi oldugu gibi yumuşaklıgı ile de şirin hem de gizemli kafatası bu bakimdan daha guzel ve her iki cins icin de daha uygun
Hem belden itibaren omuzlara kadar çapraz bu adamin vucudu , altın oranımsı, kıskanmaya gerek yok.
Bunun cirkin olduguna dair delil getiremezsin. Erkek abartili olmadan kıvrımlı genis omuzlu olmalı iste Ronnie Coleman en iyisi, aşırı damarlı degil aşırı genis degil omuzlari bacaklari da asiri kalin degil ama kalın. Ben de kadinlarin ozsevgisini dusurmek icin "saç hakkinda sac uzunluguyla vahşidir diyip keske butun kadinlar kel olsa kucuk kafa şirin" diyebilirdim ama saç uzunluguyla vahşi oldugu gibi yumuşaklıgı ile de şirin hem de gizemli kafatası bu bakimdan daha guzel ve her iki cins icin de daha uygun.
En İyi Cevaplar