Sizce Yeşilçam’ın en yetenekli oyuncusu kim? 🌸🪬🎬

Kemal Sunal
Şener Şen
Türkan Şoray
Görüşte belirteceğim ✍🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Yeşilçam’ın en yetenekli oyuncusu kim? 🌸🪬🎬

Kemal sunal olduğunu düşünüyorum ben. çünkü eskiden yeşil çam filmlerini izlerken de kemal sunal benim en beğendiğim komik bulduğum ve kişiliğini sevdiğim oyuncusuydu yetenek olarak da hatta bir keresinde konuşmadan bile insanları güldürmüştü. ayrıca küfür en az kullanarak daha çok mizah katarak seyircileri güldürmeyi başarabiliyor. en basitinden mesela film izlerken saf rolünü çok iyi yapıyor bir filmi vardı kemal sunaldan iki tane vardı mesela orada zengin olan zeki kişiyi çok başarılı canlandırmıştı sonra da kendi köylü olan versiyonunu çok güzel oynamıştı. bu açıdan bakıldığı zaman farklı rolleri başarı ile canlandırdığını söyleyebilirim ben. en çok sevdiğim filmi de süt kardeşler filmi ve hababam sınıfı serisi
Bu soruya Şener Şen demekten bıkmayacağım. Bir sebebim var çünkü. Kemal Sunal ne kadar samimi ve efsane bir oyuncu olsa da gerek filmlerinde gerekse dışarda ki hayatında Şener Şen kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Kemal ağbimiz sadece komedi filmlerinde oynadı ama Şener Şen öyle mi? Komedinin en iyisini oynadı, aksiyon dram desen var. En bariz örneği Eşkıya filmi. Her rolü en iyi şekilde oynayabiliyor. Yaşayan Efsaneye saygılarımla...
hepsi de değerli sanatçılar o yüzden ayırt edilmez ama bir tık Kemal Sunal'ın yeri ayrıdır bende çok büyük sanatçıydı kendisi :( ve hala arada filmlerini ezberlesem bile izlerim :) Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Cevap
20Cevap
Kemal sunal dedim ama daha çok komedide ve şapşik rollerde çok iyiydi. Her rolü iyi yapabilen bana göre en yeteneklidir. O yüzden aslında Türkan şoray da olabilir.
Bence oyuncuların hepsi yetenekliydi kötü karakteri oynayan da normal karakteri oynayan da
Ölenlerin ruhu şad olsun Allah rahmet eylesin, yaşayanlara Allah sağlık şifa versin
Kesinlikle Kemal Sunal. Bütün filmlerini hiç usanmadan tekrar tekrar izlerim. Bana hep aynı zevk ve tadı verir. Günümüzde onun gibisi yok gerçekten.
Hiçbirini ayırmak mümkün değil, ayrıca başroller dışında aklımıza kazınan karakter oyuncuları da var, Erol Taş, Kadir Savun, Aliye Rona gibi...
Yeşilçam filmleriyle aram yok ama Şener Şen her tipde karakteri oynayabilecek beceriye sahip. Bunu filmlerinde de gördüm.
Hepsi değerli sanatçılar doğrusu ama en yankı uyandıran yaptıklarıyla filmlerdeki ironileriyle tartışmasız Kemal Sunaldır bence.
Seçenekler arasında Kemal Sunal'ın hepimizde yeri ayrı olsa da Şener Şen'in ondan çok daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum
Türkan Şoray bence en iyisi ama Kemal Sunalın da hakkı yenmez
Türkan Sultan ve şener şen bir başkadır benim için.
bence kemal sunal filmleri hala güncel film gibi.
Ben kemal sunal derim ama diğerlerine saygısızlık olur, hepsi ayrı değerli
Hepsi birbirinden güzel oyunlar seçim yapmak çok zor
Bence hepsi birbirinden yetenekli ayrım yapamıyorum.
bence hepsi değerli hepsinin yeride ayrıdır diye düşünüyorum
valla birini ayırmak dierine haksızlık, hepsi ayrı bir renk
Cevap belli değil mi? Tabi ki Kemal Sunal tartışılmaz.
hepsi efsane ya
Hepsi bi başka ama Şener Usta apayrı...
Kemal Sunal ve Şener Şen
Şener Şen, Tarık Akan, Adile naşit
Cüneyt Arkın diyeceğim.
Kemal Sunal bir numara benim için.
Kemal Sunal ve Şener Şen tabi ki
tabii ki de kemal sunal.
Münir okul ve Şener Şen i ayrı yere koyarım
Şener şen ve kemal sunal
Hepsi birbirinden ayrı yetenekli valla shbsbdb
Damat Ferit Tarık AKAN