Gizli Üye(30-35)+1 yılsana tavsiyem bol bol dead lift çalış... bel hareketi sırt hareketi diyorlar kimileri ama bu hareket daha çok kalçayı çalıştırıyor. ya da dead life benzer bir hareket önercem sana eline barı al kiloları koy ağırlıklarla eğil kalk.. bel çalışıyo gibi görünsede domalıp dikeldiğin için kalçanıda çalıştırcak.. siporcu kızların çoğu yapar bu hareketi. yoksa sadece squatla kalın bacaklar elde edersin. squatta kalçada çalışır ama ikinci kas grubudur.. bütün hareketler birden fazla kası çalıştırır tek bir bölgeyi geliştiren hareket yok sen dediğim hareketi yap hem belin kuvvetlencek hemde kalçan dışarıya doğru çıkıntılı hale gelcek.
dead lift yapanların çoğunun kalçası bu yüzden çıkıklaşmış zaten :D
bizim işyerindede birisi var sürekli deadlift yapıyo kadın gibi kalçası var agbi dead lift gereksizdir dedim oda belimi çalışıyom sırtımı çalışıyom falan diyo ama bimiyolar.. domala domala popon büyür bacım. domaldıkca ve agırlık kullarak domaldıkca kalçanın çıkıntılaşcagını fark edeceksin dene ve gör denemesi bedava. kaybetcek ne var 002 Yorumla
Soran+1 yılSquatla yapmadim. Agirlik calisarak yaptim ve devam ediyorum. Prof trainer yardimci oluyor ama tesekkür ederim tavsiyelerin icin:)
Soran+1 yılKardes memnunum halimden saol
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk fotoğraf hesap makinesiyle çekilmiş, ikinci fotoğraf iphone ile.
Ayrıca ilki sensin, ikincisi hayalin. Ten rengi farkı var.05 Yorumla
Soran+1 yılAllahim saka gibi😄 yaz aylarindayiz. Tenim günesle temas etmis olamaz mi? Ama hayalin dedigine göre olumlu bir sey bu. Tesekkür ederim
- +1 yıl
Ten temas eder de g. ötün pek temas ettiğini görmedim. Neyse, ölllleeeee olsun.
Soran+1 yılCiddi misin?😁 incecik bikiniyle güneslenmeni öneririm. Bak bakalim nerelerin temas ediyor:)
- +1 yıl
Bikiniyle güneşlenmemi mi öneriyorsun? Ahahaha bir git ya 😂
- +1 yıl
Gittin mi jejdksksksk :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlızyon yapmıssın ilkinde dsuk bel normal kilot giymissin diğerinde ise brezilian model kilot kullanıp fotoğrafı çekerken kalçanı arkaya vermissin 3 ay degil 1 sene icinde bol suquat ve protein tozu ile anca olur
14 Yorumla
Soran+1 yılKardes benden iyi mi bilcen kac ayda yaptigimi😁
Cevap sahibi+1 yılSporcuyum senden iyi biliyorum demem ama biliyorum
Soran+1 yılCidden üc ay kesintisiz sporun sonucu
Soran+1 yılOk dedigin gibi, açı ve ic camasirinin da fotoda etkisi var ama genel olarak büyük etki yaratan sey spor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabak gibi g.. Tunu atip sporcu gözünden bakin demek komik olmus madem sportif bakilmasini istiyorsun spor kıyafetinle cekseydin bu arada teninin rengi bile degismis nasil sporsa artik🤭🤭🤭
411 Yorumla- +1 yıl
kıskanmayalım
Cevap sahibi+1 yıl@GerçekAşkDoktoru emege saygim sonsuz gercek olsa tebrik ederim neden kiskanacagim ki? Burda mevzu teshircilik ve insanin akliyla alay etmek
- +1 yıl
Fakedir zaten ya o cesaret kimde var
Cevap sahibi+1 yıl@GerçekAşkDoktoru biz de onu diyoruz işte 😂😂😂 fake ya da degil tangayla foto koyup spor gozu ile bakin nedir hangi akli basinda sporcu g.. Tum nasil diye sorar🤭🤭🤭
- +1 yıl
Böyle birinin stalkla profilini buldum hep kız takip ediyordu demek ki maviliydi 😂😂
Soran+1 yıl@GerçekAşkDoktoru ten rengi fotonun kalitesiyle alakali olamaz mi? Yaz mevsimindeyiz ayrica. Komik olmayin😄 alti üstü popo paylastim onun fake olmasinim bana ne gibi bir getirisi olabilir?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@GerçekAşkDoktoru spora yazildim, gecemi gündüzümü salonda gecirip bir seyler degistirmeye calistim. Bunun verdigi mutlulukla burda yorum almak istedim ve yorumlarin bir cogu „fakesin“, „gö*tünü paylastin ne kadar basit ve ucuzsun“ ve igrenc olmus bosa yapmissindan ibaret. Bizim insanimiz asla bir insani motive etmez anca demotive eder bunu anladim
- +1 yıl
eğer cidden sen isen çok güzel popon var
Cevap sahibi+1 yılSorancim eger sensen emegine saglik kuzum ama sevincle paylastigin foto boyle sitede olacak bir sey mi en azindan bir tayt ile falan cekseydin keske
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanırsam bu popo o popo değil gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılpopomu benden iyi bilmem ne hos
Bir şey söyleyeyim mi daha kötü olmuş. Kas ekleyeceğine yağ eklemişsin bu nasıl büyüme? Sıkılaşması gerekirdi hacim olarak büyürken. Bence hoş durmuyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılYag mi eklemisim?😁 sporla yag eklenir mi kardes sen söyle
Soran+1 yılYa allah askina igne vursam burda bunu paylasmamdaki amac ne o zaman? Burda insanlari tanimiyosunuz diye rahatca salliyosunuz. Bir kere de kardes helall olsun emek vermissin diyip gecin!
Soran+1 yılHahaha saka gibi ya
+1 yılpopo için uğraşan işsizide gördüm.
helal olsun ne diyelim.
Aleyna Tilki bile 140 IQ sa
senin IQ seviyene kaç diyelim reis02 Yorumla
Soran+1 yılPopomdan zekami ölcmüs olman cok mantikli olmus cidden
- +1 yıl
tabi olmuş
elaleme g** resmini paylaşmışsın,
şu an kaç kişi seni düşünüyor haberin var mı?
Sen bu sitede kaç abaza olduğunu biliyor musun?
F***şe durumuna düşmek seni mutlu mu ederdi söyle?
+1 yıl14 senedir koşarım benimki senin halinden daha büyüktür be az azim edip squat vs yapsaydın bence işe yarardı
04 Yorumla
Soran+1 yılKosmayla olacak ise benziyor mu? Biraz bilgi edinip öyle yorum yapsaydin keske:)
- +1 yıl
Koşmayla büyüyor, ekstra olarak egzersizler ile bunu daha ileri seviyeye taşıyabilirsin bide kalkıp bilgi edin diyorsun her gün oturduğum şeyin büyüklüğünü nasıl edindiğimi
bana mı anlatıyorsun :))
Soran+1 yılBen de kosmadan edindim cünkü kilo kaybetmek istemedim:) kilo almak istedim aksine bu yüzden isinma hareketlerinden sonra sirf agirlik calistim. Eger ki bilgin var ise kosmadan, squat yapmadan ve agirlik calismadan popoyu büyütemicegimi anlarsin. Squat ve agirlik calistim
Soran+1 yılHa bu arada adin hosuma gitti. Ich hoffe, dass du irgendwann mal siegen wirst 🏅
+1 yılsporcu gözüyle yazıyorum:rüzgarlar kadar serin
ufuklar kadar derin
senin en güzel yerin
kahverengi götlerin
mehtapta benzer aya
bakarım doya doya
sanki tatlı bir rüya
kahverengi götlerin
yar götlerin10 YorumlaSpor konusunda 615 cevap paylaştı. Spor yaparken ten rengide koyulaşmış. 3 ayda bu kadar büyüyen göt, karpuzdur muhtemelen.
13 Yorumla
Soran+1 yılKardes ten günese maruz kaldiginda kararir. Doganin kanunu bu
Birisi daha uzaktan çekilmiş, birisi daha yakından ve tanga var yavrum fark var ama fotoğraf çekimi de farklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi onun da etkisi var ama genel olarak spor büyük fark yaratti
Abla nsil yaptin bunu bu ladar buyumus kilo aldin mi peki
21 Yorumla
Soran+1 yılTartiya bakmicaksin kas yapiyosun agirlik olusuyo ama görüntüde belin vs inceliyo tabi
Poponu büyütünce eline ne geçti açıklarmısın pls :D
06 Yorumla
Soran+1 yılElbiseler daha güzel yakisiyor
Soran+1 yılSporun amaci vücudumu saglikli bir sekilde memnun olacagim sekile getirmek😄
- +1 yıl
Büyük şeyler güzeldir diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak duruşunu görmeden popoya yorum yapmam. bir parmak ucuna kalkıp bacak kırmak baya değiştiriyor :D
Ama sanki kastan ziyade yağ artmış gibi duruyor knk02 Yorumla
Soran+1 yılHahah yok vallaha el emegi göz nuru. Kasla yaptim ama daha tam istedigim boyutta degil, daha da sıkılaşması lazim
Cevap sahibi+1 yılO zamam durmak yok, yola devam :D sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;)
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence soldaki daha iyi eğer sağdaki ameliyatlı ise.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyatsiz
+1 yıl3 ayda bu kadar olamaz. Zaten daha önce alt yapın varmış. Yani 3 ayın öncesinden de antremanlı bu popo.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk foto 3 ay öncesi
- +1 yıl
1 2 yıllık bir çalışma var toplamda orada bence. Neyse güzel devam.
+1 yılTam belli olmuyor ama büyük olmasına rağmen hatlar belli değil. Ya çekim hilesi ya da ameliyat gibi duruyor 🤙
00 Yorumla
+1 yılSporcu gözüyle bakın diyorsun teşhirci gibi paylaşıyorsun.
00 YorumlaBence Eski hali daha güzelmiş. Sen memnunsan mesele yok tabi.
00 Yorumla
+1 yıl1. hali iyi abartı duruyor ötekisi ayrıca donlar farklı ve buda eşitsizlik yaratır.
00 Yorumla
+1 yılOncekide cok guzel düzenli.. simdikide.. hergunbduzenli mi spor yapmistin
00 YorumlaEğer o iki popo 3 ay arayla aynı kişiye aitse, direk kaçak kat çıkmışsın derim 🤣🤣😋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek acik got paylasip sapitmayin demek de cok ironik :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Görünce sapitilmasi mi lazim illa ki?
Cevap sahibi+1 yılBunu paylasabilen kisinin etik oneride bulunamamasi gerek. Gotu paylasman degil mesele
Gömleği gösteren ütü kadını gosteren götü demişti dedem yerinde olmuş 😅😅
00 Yorumla
+1 yılSporcu bir centilmen edasıyla şaplatırım
Bu ne güzel kalça00 Yorumla
+1 yılsalona gidiyorum gelen tum kizlar popo calisisyor net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporcu gozuyle bakamiyorum sapik gozuyle bakasim var
10 YorumlaGerçekten bu kadar wtkili mi 😁 antrenman programın ne
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de etkili:) agirlik calistim popo kaslari icin
Şimdi ben yorum yapacam ama şikayet edeceksin yok popon güzel olmuş
00 Yorumlaevet gayet güzel olmuş. operasyon derken ameliyat dolgu vs mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılOperasyon demedim ki?
Soran+1 yılHaa😄 operasyon derken sürec anlaminda. Spor yaptim dolgu vs degil
+1 yılüzgünüm canim koca popis sevmiyorum 😂
30 YorumlaPeki bunun sana getirisi ne?
17 Yorumla
Soran+1 yılSpor? Saglik? Fit vücut?
Soran+1 yılSpor saglikli yasam ve fit bir görünüm icin yapilir. Kadinsi hatlari da öne cikarabilirsin bunun yani sira. Ben kadinsi hatlari seviyorum ve hem saglikli yasayip, hem de güzel görünmeyi tercih ettim:) evet fit vücut sadece popoyla olmaz. Spor yapan bir insan ztn tüm vücudu calistirmasi gerektigini, aksi taktirde abes duracagini bilir. Cidden spor konusunda benimle tartisman yersiz🤷🏻♀️
Soran+1 yılNe icin paylastim? Amacim erkek düsürmekse neden gizleneyim? Her sey de bir art niyet aramayin
Soran+1 yılHadi😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılGt dedigin ötmeli ötmeyen gtu s.. meli demisler atalarimiz hakliymis meger😀
00 Yorumla
+1 yılinternetteki yaygın fake pop görseli bu kanmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen baskasinin poposunu kullaninca elime cok sey geciyo cünkü
+1 yılyanlış spor diyorum ilk hali resmen daha iyi.
05 Yorumla
SoranYanlis spor?
- +1 yıl
evet sadece Gluteal kaslara ağırlık vermişin böylelikle yuvarlaklığını yitirmi alt kaslarada önem verseydin ilk gibi yuvarlak ve dolgun olurdu.
Soran+1 yılProf traninerarla calistim ve dört bölümü de ayri calistim. Yani yanlis olan bir durum yok yine de yorum icin tesekkür☺️
- +1 yıl
Bende sporcuyum şunu söyleyebilirim trainerlerin kalçaya yaptırdığı egzersizler genel olarak yuvarlaklıktan farklı oluyor ama yinede başarılı görüntü öyle kötü değil he bana çekici olarak hangisi dersen 1. halini daha çok beğendim :)
Soran+1 yılTesekkür ederim:)
Hey maşallah o göre bülbül öte cinsten.
00 Yorumlaböyle bir popo aşırı başarılı tebrikler
00 YorumlaBu sen deilsin bnce elalemin gtyle olmaz bu isler
00 YorumlaResimde hile yoksa gayet başarılı
00 Yorumlabüyük popo güzel deilki önemli olan güzel durması
00 Yorumlabenim götüm daha güzel la bundan dsfsd
00 Yorumla
+1 yılAntremanla 3 ayda yapamazsın onu kezoo
06 Yorumla
Soran+1 yılKardes yaptigima göre demek oluyormus
- +1 yıl
fotolar sana ait değil zaten, 1-2 sene de yapılacak şeyi 3 ayda yapıyorsan hayallerde yaşıyorsun demektir :ddd
![3 aylık antrenmanın sonucu. Popo büyültme operasyonu başarılı olmuş mu? Sizce nasıl?]()
Soran+1 yılFotolar bana ait:) cidden inandirmak zorunda degilim. Gecemi gündüzümü katip bir seyler basarmisim sonra adamin biri gelip bu sen degilsin dicek. Bir kere de tebrik edin
- +1 yıl
kes lan ya ra k
Soran+1 yılOoo böyle bos oldugunu söyleseydin bosa dil dökmezdim
- +1 yıl
fake fotodan övgü bekliyorsun ne diyem o döte bülbül öte asfjkaskjf
Bence çok çirkin olmuş.
00 YorumlaBiraz daha antrenman yap daha başarılı olur
00 Yorumla
+1 yılMukemmel bir azim. Tebrik ederim sonucunu almissin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu resmî bir yerde görmüştüm sanki
00 YorumlaÇok iyi olmuş maşaallah...
00 Yorumla
+1 yılküçükken daha sexiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılreis yani zorlamasydın keşke ama nice
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda böyle olması imkansız gibi
00 Yorumla
+1 yılolmamıs cabaların sonucu
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin beni gunaha soktugun için
00 Yorumla
+1 yılbir sporcu olarak tebrikler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kötü
Kocaman gt çekici değl00 Yorumla- Spor konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılFake foto
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka😂
- +1 yıl
Cok alaka pikseller den belli
Soran+1 yılVay bee ne ustasin
- +1 yıl
Ben değil pc oyle diyor
Soran+1 yılHadi hayirlisi
- +1 yıl
Amin hocam
Spor konusunda 507 cevap paylaştı. Pek olmamış be