Dövüş sporlarına ve fiziksel acıya bakışınız nedir? Sizce düşüncelerim çılgınca mı?

1.67 boyunda 54 kiloyum. Ara sıra fitness dışında hiç spor yapmadım ve kavga etmeyi de bilmem ama uzun süredir profesyonel dövüşçü olan mesela kikboks gibi ve benden iri ve güçlü bir kızla dövüşmek istiyorum. Yanlış anlaşılmasın birine zarar vermek için değil kazanmam mümkün değil zaten sadece acıya karşı dayanıklılığımı ölçmek ve o heyecanı yaşamak istiyorum. Tek sorunum yüzüme zarar gelmesin. Yüze vurmak olmasa aynı anda iki kıza karşı bile dövüşmeyi kabul ederdim. Vücuduma gelecek darbeler acı verse de umrumda değil. Mesela karnımda kaburgalarımda morluklar şişlikler olsa da iyileşirim sonuçta... Vücudum çok güçlü sayılmaz aşağıdaki resimlerdeki gibi ama acıya dayanıklıyımdır.. Sizce düşüncelerim çılgınca mı? Yoksa sizin de böyle hayalleriniz var mı?
Dövüş sporlarına ve fiziksel acıya bakışınız nedir? Sizce düşüncelerim çılgınca mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar hep döverim demişler, muhtemelen de kolayca döverler. Dövüş bilmediğimi söyledim ama hadi ben hazırım diyince nedense yan çiziyorlar :) Ben çok ciddiyim hırsını almak isteyen varsa müsabakaya varım :)