Aradaki 8 puanı koruyamayan Abdullah Avcı, suçu bir zahmet kendinde arasın. Puan kayıplarının sebebi Galatasaray ya da hakemler mi yani? Başını iki kolunun arasına alıp düşünsün bence bir güzel. Hak ederek şampiyonluk yarışını kazandık. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimle...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse çamur atmaya kalkmasın alnımızın akıyla şampiyon olduk hakemlerle şikeyle şampiyon oldu diyenlere girsin bu kupa lehimize olanlar konuşuluyor aleyhimize verilenler nerde onları kimse konuşmuyor herkes hakem hatalarından hem sevindi hem üzüldü kimse boşa duyar kasmasın
80 Yorumla
Sözde başakşehir şampiyonluk sabahına uyanmıştı bugün ama birileri sadece hayalini kuruyo biz gerçeğini yaşıyoruz en güzel cevabı o kupayı alarak verdik onlara😉
120 Yorumla
+1 yılYaşasın Efsane Aslanlar gurur tablosu🤗 hakettik ve şampiyonuz çook mutluyuz❤️💛
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Spor konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hakeme rağmen nasıl maç kazanılır itinayla gösterilir! Önce Marcaoya yapılan harekete net penaltı verilmedi. Sonra 2 gol attık ama onlarda verilmedi. Galatasaray önce rakiplerini heveslendirdi sonra Şampiyon oldu.
Bundan sonra rakipler bitmiştir. Galatasaray 2 kupayıda alarak tarih yazdı
#MayıslarBizimdir70 Yorumla
+1 yılŞu an çok mutluyum bu şampiyonluk Tüm Galatasaray ailesine camiamiza hayirlı uğurlu olsun :) Tüyler diken şu anda yazilabilir pek birşey yok mübarek ayda harika bir gün yaşıyoruz :) Ligde mücadele eden tüm takımlarida ayrıca tebrik ediyorum..
40 YorumlaVar hakemi olan Ali palabıyık yine Galatasarayı yakmaya çalıştı. Tebrik ediyorum sizi 👏
20 Yorumla- Spor konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılHakemlere şampiyon oldu diyenler Fenerbahçe maçında hakkımızın yendiğini teknik ekibe ve futbolculara ilk yarı ceza yağdırıldığını nasıl görmezden gelebiliyor acaba
42 Yorumla
+1 yılFener ve konya maçını görmeyen, terimin 10 maç cesedini görmeyen ilk haftalarda insanı liradan çıkartan olayları görmeyenler bir rize maçı ile hakemler Galatasaraylı oldu. He deyin he
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Alıcılar iş başında yine
- +1 yıl
teşekkür ederim Ama + almak önemsiz benim için. Millette çamur at izi kalsın. Rize maçından başka şaibe bulamıyorlar. Onlarınki de avuntu işte
- +1 yıl
Ya hakeme ya da hükümete
+1 yılBu ilgin heyecanı meyecanı yok açık ara en iyiyiz 😂😂
70 YorumlaMaci izlemedim sonra özetleri izledim , bu sahada hic bir yerli takim gs yenip saglam cikamaz, bu taskınliklari inşallah Avrupa maclarinda yapabilirler!!! Ne demişler eskiler At sahibine göre kışner, bubir organize bir iş, Terim bunu isvicre milli macinda uyguladi Avrupa Aff etmedi, olan Turk milli takimina oldu. O yine yaptigi pislikle aradan sırılmıştı.
10 YorumlaBaşakşehirin şampiyon olmasından iyidir aw tebrikler yine de
Cimbom da süper ligin bugını buldu alıyon terimi hop şampiyon pes 13 te barça seçmek gibi bişey10 YorumlaKimse zırlamasın. Hakettik kazandık. 2 golümüzü de saymadılar. Tebrikler aslanlarım ❤️💛
85 Yorumla
+1 yılBaşakşehir bayağı önceden bu şampiyonluğun haberini verdi zaten
30 YorumlaDüşüncem mi ne kardeşim?
Maçı alamayacaklarını biliyolardı adamlar iki golü kaldıramadılar kabul edilmedi ama yine hak eden kazandı ki orda maça oruçlu çıkan babayiğitler de vardı.. Helal olsun UltrAslanıma20 Yorumla
+1 yılSizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar...
#ŞampiyonGALATASARAY80 YorumlaTebrikler iyi olan kazanır adamlar iyi oynadı kazandı
20 YorumlaFenerbahceliyim ; Tebrik ederim.
93 Yorumla
+1 yılAğlasın dursunlar. 2 tane golümüzü de saymadılar ona rağmen ŞAMPİYONUZ :)
50 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılen büyük
GALATASARAY
şampiyon
GALATASARAY
30 Yorumla
+1 yılİnanmayın çocuklar demiştik !
8 puan arkanda Galatasaray varsa arkanı kollayacaksın !20 Yorumla
+1 yılTebrik ediyorum 👏👏👏
418 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ama keşke bu dostluk kardeşlik Galatasaray ve diğer takımlarda da olsa futbol tek başına oynanan oyun değil futbol iki takımla oynanır ve Türkiye'de 2 büyük klüp var fenerbahçe olmasa Galatasaray olmaz veya siz olmasanız bizim anlamımız olmaz keşke fenerbahçe nin yaşadığı bu zor durumda dalga geçme dilenci muamelesi yapmak yerine yanında olunsa zamanında diğer takımlarda maddi manevi zorluklar çekti bunlar unutuluyor şimdi her şeye rağmen bizim takımımızın yanında olmamız maddi destek sağlamamız alay konusu oluyor
- +1 yıl
Ben hiç bir zaman alay etmedim ama tasvip'de etmiyorum çünkü camiaların o kadar çok zengini var ki 100 tane iş adamı kişi başına 1 milyon avro koysa problem çözülecekken adamların fakir insanların parasına göz dikmiş bu da hiç hoş değil, kaldı ki bu paranın yararlı şekilde kullanılacağının garantisini kimse verebilirmi? Onun için bu paraları savuranlar biraz da elini taşın altına koysun bir zahmet...
- +1 yıl
Ben de yardim ettim kimse beni zorlamadı kendim istediğim için yaptım silah zoruyla mı istendi yardımlar?
- +1 yıl
Siz sanırım acun un yaptığı programı istemediniz o 300 500 veya 1000 formayı alan zaten zenginlerdi Çoğu da Ali Koç un tanıdıkları ve ünlüler bizler ise yapabildiğimiz sadece SMS atmak veya bir forma almak o iki günde toplanan 55 milyon lira asgari ücretle çalışanlardan mı çıktı sandınız
- +1 yıl
Toplanan paralar zaten futbolculara klübe gidecekti nereye gitseydi hayır kurumuna mı silimaninin aldığı ücret mi sorun oldu bütün futbolcular öyle ayrıca düzenli kullanılsaydı dediniz de o borcu yapan aziz di Ali Koç değil UEFA daki kurallar olmasaydı ali koç o parayı hepsini cebinden verirdi eminim
- +1 yıl
Evet o konudan haberim var uefa bir kişinin kulübün bütün borcunu ödeyemez diyor, bende diyorum ki madem ali başkan o parayı karşılayabilecek düzeyde o zaman verirdi 100 kişiye 1 milyon avro ve o 100 kişi o parayı tekrar fenerbahçe'ye bağış olarak geri verirdi ama tabi bunu göze alabilirmi ondan emin değilim...
- +1 yıl
Nerden biliyorsunuz yapmadığını? Yaptı belki de
- +1 yıl
Toplam borç 350 milyon diye duydum ben 55 i zaten 2 günde bulundu
- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun ne diyim 😂😂 bu arada
FB 1907 SMS 20 TL - +1 yıl
@Centurion teşekkür ederim sağol 😊
+1 yılBaşta tff sonra mhk sonra 17 takım üst üste koyup yenmek dünyanın enbüyük zevki 💛❤️
40 YorumlaSüper lig ile ilgilenmiyorum artık. Ülkemizde futbolu hakemlerle kazanan bir takım şampiyon oluyorsa şayet şu dakikadan sonra futbol konuşamayız. Haliyle bu şampiyonluk da futbol ile değil adaletsiz bir oyun ile kazanılmıştır. Bu yüzden de kimseyi tebrik etmiyorum ve böyle köklü bir camianın bunu yaparak şampiyon olarak kendini ilan etmesini de kınıyorum saygılar.
06 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumunla şikeyi kabul ettiğini görüyorum. Ayrıca Beşiktaş maçı şampiyonluğu belirleyecek karşılaşmaydı ve diğer maçlardan daha önemliydi kırılma maçıydı. Geçmiş dönemlerde de olan şikeleri hesaba katarsak bu durum gsnin ne kadar "büyük" bir camia olduğunu ortaya koyacaktır. Her neyse hadi mutlu olun "şampiyonluk" kutlayın.
- +1 yıl
Sen hakemlerle şampiyon oldu diyorsun ya, bende diyorum ki iki fenerbahçe maçıyla iki konya maçını niye kimse konuşmuyor çünkü o maçlarda var olmasına rağmen inanılmaz eyyam oldu ama senin gibilerin gıkı bile çıkmadı :D... onun için yorum yaparken tarafsız olmaya özen göster, ama belli ki sen taraflı yorum yapıyorsun...
+1 yılAli koc bu gece fener ol duzenlicek ajunla. Huhahahhahjjajjajjajhhhhhhahhhahahahajahhnnnannjaja 😲😂
45 Yorumla- +1 yıl
Galatasarayliyim ama olmadı bu yorum
- +1 yıl
@AçılınBenİşsizim Olmadıysa olmadı. Şampiyon cimbom ya huhahahahahaha 😎🙋
- +1 yıl
@hasandldl seneye can bartu sezonu olursa fener kesin küme düşer. Huuuuuuuuuuuhahjajjajjhahhhaja 😲😲😲😲😂😂😂😂😂
+1 yıl💛❤Şereftir Seni Sevmekk💛❤
60 YorumlaÇok söze gerek yok. Hakettik.
19.05
ŞAMPİYONSUN CIMBOM'UM 💛❤10 Yorumla💛❤️ şampiyon GALATASARAY ❤️💛
40 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes önünü iliklesin ve 1905ten beri sporun beşiği, anlı şanlı Galatasaraya biat etsin..
00 YorumlaBükemediğin eli öpeceksin derler. Tebrik ederim.
30 Yorumla
+1 yıl1 milyara yakin para cebte
30 Yorumla
+1 yılBu sene hakem hatası çok Galatasaray şampiyon oldu tamam tebrikler şu bir gerçek hakkıyla olmadı bunu da kafanıza yazın... hakkını verdiği zamanlarıda biliyoruz ben eski bir Prof futbolcuym
05 Yorumla- +1 yıl
Ben sana ne diyorum iyi okuyor musun top yuvarlak her kes bildiğini sanıyoru bu sene hakem hataları çok sezon anazilini iyi takip et o zaman anlarsın o maç bu maç demiyorum
- +1 yıl
Merak etme iyi okudum ama sen istediğin gibi taraflı biçimde anladığın için sözde hakem yardımlarıyla galatasaray şampiyon olmuştur demeye getiriyorsun, bende diyorum ki trabzon, beşiktaş, kayseri ve rize maçlarında galatasaray'ın lehine iki fenerbahçe ve iki konya maçında galatasaray'ın alehinde hata olduğunu söylüyorum, demek ki 4 maç lehte 4 maç alehte nasıl hekemle sampiyon olunduğunu bana bir anlatsana? Ve başakşehir'in de rize ve göztepe'yi neden yenemediğini'de anlat...
- +1 yıl
Süper lige bir bak ben geneline söylüyorum sen daha Galatasaray Galatasaray diyorsun kardeş haksız şampiyonsunuz iyimi nasıl kime sorarsan sor bu sene haksızsın
- +1 yıl
Eee senin kapasiten'de bu kadar!!! Zoru görünce genele bak diyorsun, zaten genele baktım ama belli ki sen baya bir kıskanmışsın galatasaray'ı, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutma! Hakem hataları'nı bütün takımlar için sayarım... fenerbahçe'nin bile hakem ile kazandığı ve puan aldığı maçlar var, yani hakem hataları olmasa o zaman fenerbahçe'de ligden mi düşecekti?
+1 yılşike ile evet tebrikler.
44 Yorumla- +1 yıl
asla kıskanç biri değilim görünen köy klavuz istemez ;-)
- +1 yıl
Hakkimizla aldık şampiyonluğu tebrikler aslanlara 👏👏
10 Yorumla
+1 yılŞampiyon olacağımızı biliyordum
Mayıslar bizimdir20 Yorumla
+1 yılTebrıkler cimbomum ❣️
20 YorumlaAşırı mutluyum şükürler olsun
70 Yorumla
+1 yılÇok mutluyuz aslında biliyorduk şaşırmadık
40 Yorumla
+1 yılBugünlere de şükürler olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5. Yildiza adim adim.. 😎
80 Yorumla
+1 yılAnlıyorum ki kimsenin serefi kalmamış
27 Yorumla- +1 yıl
Iste onlardan biri
- +1 yıl
Hep hakaret bunlar
- +1 yıl
Saygı duymasını öğren önce
@hayaldilek - +1 yıl
Vay be seviyesizlik terbiyesizlik ve vicdansizlik diz boyu sizin camiadan baska birşey beklenmez teşekkürler 😊
- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklar inanmayın demiştik bunlara
20 Yorumla
+1 yılsadece kutlama yapmak istiyorum
40 Yorumla
+1 yılYakışır aslanıma 💛❤
100 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hak edilmiş şampiyonluk
10 Yorumla
+1 yılParayı veren düdüğü çalıyor işte...
20 Yorumla
+1 yılTebrik ederiz ne diyelim ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn büyük Galatasaray
İmparator Fatih Terim30 Yorumla
+1 yılYaşasınnnnn 😇
80 YorumlaFener ağlamaaa fener ağlamaaaaa ğaaa
30 YorumlaTebrikler
20 YorumlaGalatasaray her zaman Şampiyon
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür şampiyonuz 💛❤️
10 YorumlaSpor konusunda 447 cevap paylaştı. Hakem hakem degildi de neyse ki sampiyonuz ❤❤
10 Yorumla
+1 yılMayıslar bizim!
80 YorumlaSpor konusunda 572 cevap paylaştı. Ağlamayın babanız hak ettiği yerde. ❤️🧡
00 Yorumla
+1 yılUlan kanımda akan sarı kırmızı
30 YorumlaHakemsaray sampiyon oldu tebrikler 😂
65 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@sporcu_ens sizinkisi körler sağırlar birbirini ağırlar misali olmuş :D
- +1 yıl
olmuşsa olmuş ya sanane
Hak ettik başardık
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTebrikler
20 Yorumla