+1 yılDolar euro uçmuş. Gariban halktan bağış istiyorlar. Galatasaray, Beşiktaş bu dönemde yapsa Fenevlilerin dilinden kurtulmazdik. Yüksek sonuç alınamayacak çünkü borç euro dolar cinsinden.
12 Yorumla- +1 yıl
Galatasaray bileklik satti devletin kucağına gidip vergi iptal ettirdi biz onurumuz ile borcumuzu ödüyoruz
En İyi Cevaplar
hayatta gördüğüm en mükemmel insanların bir arada sevdiğim takıma bağış toplaması harika
13 Yorumla
Fenerbahçe'ye mesaj atıcaklarına kızılay'a mesaj atsınlar. Deprem sel gibi doğal afetlerde Fenerbahçe değil Kızılay koşuyor yardımımıza.
114 Yorumla- +1 yıl
ben kan veriyorum. dayım doğuma girecek eşine parayla kan alıyor 😂
- +1 yıl
Fenebahçeye bağış yapan insanlar emin ol onuda yapıyordur. Birini yapan diğerini yapamıyor diye bir kaide yok sonuçta. Ayrıca Fenerbahçe bir sivil toplum örgütüdür. Taraftarların doğuda ki okullara yardımları 100 kütüphane projesi ile eğitime, geçen sene yapılan iftar etkinliği ( bu sene yapılıyor mu bilmiyorum), heforshe ile kadın haklarına yaptığı destekled benim aklıma gelen bir kaç örnek sadece. Anlayışlı ve yapılana saygılı olun lütfen
+1 yılBeter olun 😂
356 Yorumla- +1 yıl
Canım kendim hhahaa 😂😂
- +1 yıl
Çok kötüsün bişey kazandırmaz size bu
- +1 yıl
@Gokmen194001 hahha 😂 niye ya kötü biri değilimdir aslında gayet iyi biriyim:)
- +1 yıl
Çıkış yap KS'den bildirim gelmez no problem 😄
- +1 yıl
İyisin beddua ediyorsun kötü olduğunu düşünmek bile istemiyorum 😅😅
- +1 yıl
Hahaha 😂 😂 seçilmiş olması lazım aslınds şu anda 😂
- +1 yıl
@Gokmen194001 ya beddua etmek değil fakirler için toplasınlar bu ayda bide toplamayı geçtim toplamaya çıkanlar bir silkelense fazlasıyla götürürler işi. Mantığa kötülük diyelim biz. İyi bir insanım ben yoksa 😂
- +1 yıl
Benim sayemde daha göze batıyor işte sorun daha ne istiyorsun benden teşekkür ediceğine 😂
- +1 yıl
Beter olun kelimesinde hiç bir masumiyet yok😋kesin gs lisindirde
- +1 yıl
@Gokmen194001 valla maçtan hiççç anlamaö ne yalan söyleyim ama dedem beni çocukken gsli yapmıştı her sorduklarında gs'liyim derdim hala öyle diyorum 😂
- +1 yıl
Ne biçim soru sahibisin sen hiç misafir perver değilsin 😂
- +1 yıl
Dediğin gibi para çok onlarda durumu olmayanlar için böyle birlikler yapılsa keskeee ihtiyaç sahibi insanlarn yüzü gülse daha sevap ama nerdee
- +1 yıl
Gitmiyorum burası daha rahat 😂
Ayrıca ben papatya sevmem kırmızı gül severim 😂 - +1 yıl
Suçu yokda sevmiyorum işte napim seviyormuş gibi mi yapim 😂
- +1 yıl
O başka sensin soru sahibi ben değilim ki 😂
- +1 yıl
maçtan anlamiyorsan iş değişir nefretle soylememissindir o zaman şimdi anlaştık 😎
- +1 yıl
Hahahahha 😂😂😂😂
Koptum 😂 amacım bu değildi ama neyse 😄 - +1 yıl
@Gokmen194001 demiştim iyi insanım diye 😂
- +1 yıl
Olması için sebepde yok bence 😂
- +1 yıl
Bünye alışık değil tabi iyi insanlara sende hak ver bize😋
- +1 yıl
Allah sayını artırsın diyelim o zaman😉🙏
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence damarıma basma geri gelebilirim 😂
Nickini ezberledim bğtğn sorularını bulurum bilemiciğim 😂 - +1 yıl
Hahahha tamam o zaman 😂
- +1 yıl
Aldın mı arabayı 😄
- +1 yıl
Hahah estağfurullah daha demin arabayı alırsam dedin de o yüzden sordum 😂
Tatile indirmişim hayalleri hayırlısı 😄 - +1 yıl
Hahaha süperdi bendensin 😂😂
- +1 yıl
Bak dislike böyle kaldırılır örnek olsun 😂
- +1 yıl
Hahaha 😂
Harcanıyorum buralarda 😂 - +1 yıl
Aşkım benle bu kadar konuşmuyorsun uzun uzun canım ya mahsuzmu yapiyorsun bunu seni bekliyorum yarım saattir nerdesin😘😘😍😍gençler bilginiz olsun görüş sahibi yengeniz olur ona göre yanlışınızı görmeyeyim😏😏
- +1 yıl
@BuğraTOKER hahha 😂 😂
😘😘 - +1 yıl
- +1 yıl
Beni neden Seçmedin Erkan Allah senin belanı neyse ramazandayız
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahaha aşkım ne yaptın sen ya😘😘😂😂aşıklar birbirine düştü 😂😂🤣🤣
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
* Bu borcu Acun, Ali koç ödesin diyenler
Bu takım milyonların takımı, sadece onların değil ve bu insanların ödeyemeyeceği bir borç var ortada kaldı ki Ali Koç un takıma vakfettiği paranın onda biri toplanabildi dün gece.
* Fenerbahçe ye değil Kızılaya löseve vs bağışlayın diyenlere
Buraya bağış yapan insanların söylediğiniz yerlere yardımda bulunmadığını nereden biliyorsunuz. Örn Acunun lösevi desteklediğini defalarca gördüm.
* Fenerbaçe için yapmasaydu bu borcu ya da çok mu önemliymiş bu borç diyenlere
Geçmişte bir kaç yöneticinin yapmış olduğu hatalar yüzünden bu borçlar var. Bir kaç kişinin hataları yüzünden tefeci faktoring firmalarına mı yedirelim takımı. Fenerbahçenin inanılmaz bir borcu var. Bu borc normal yollardan kapanması imkansız ve şuanki kampanyada borçları kapatmak vs için değil uefadan ceza yememek için. Ay sonuna kadar 60 m euro para toparlanmazsa Fenebahçe büyük cezalar yiyecek. Şuanki amaç bu cezayı yememek
*** Bu kampanyaya katkıda bulunmamış olabilirsiniz ama yapılan etkinliği karalamanız yanlış. Fenebahçe bizim için bir aşk ve bunu anlamıyorsanızda lütfen saygı duyun00 Yorumla
+1 yılAkilsiz basin cezasini taraftarlara yukluyorlar. Slimani, Frey, Tolga Cigerci gibi futbolculara verilen bonservis ve maaşlar toplanacak paranin yuzlerce katı. Bir akılsız yönetici yuzunden Fenerbahce bu hallerde Şu an . Vizyon vizyon diyerek, degisim isteyerek Aziz Yıldırım gibi baskani harcadılar. Sahsen ben bir Galatasarayli olarak ligde Basaksehirle degil Fenerbahce ile cekisince ligden keyif aliyorum. Buna sebep olanlar net olarak yeni Fenerbahce yonetimidir. Bizim ibra edilmeyen yonetimimiz dahi Ali Koc ve ekibinden daha basarili isler yapti. Bir Fenerbahceli olsam Ali Koç ve beraberinde ki herkesin istifasini isterdim.
32 Yorumla- +1 yıl
Azizin eseri 600 milyon dolar borç önce iyi incele öğren azizin eseri kaç tane iş yapmayan futbolcu oldu sırf bjk ye misilleme ismail köybaşı v. persie ve dahası azizin eserini toparlıyor alı koç kendisi 70 milyon dolar para koydu sponsorluk ve sermaye arttırımı ile
- +1 yıl
@Legendaryfb kardesim ben Galatasarayliyim. Aziz yildirim sayesinde Basketbol Turkiye de sempati topladi. Diger spor dallarinda da oncu olan Aziz Yıldırımdi. Keza stad yenileme konusunda da Aziz Yıldırım tum takimlara oncu oldu. Evet Aziz yildirim yonetimi de etkisiz oyuncu transfer ediyordu. Ama aldigi en az 2 3 futbolcu muazzam oluyordu. Bu sene transfer edilen hic bir Fenerli futbolcu iyi degildi bana gore. Yani aziz yildirim doneminde bir sezonda 2 en fazla 3 oyuncuyu boşa aliyordu ve ne olursa olsun sezonu ilk 3 te bitiriyordu. Bu sene birak 2 3 oyuncuyu ben fener kadrosunda Fenerbahce formasini tasiyabilecek oyuncu göremiyorum. Ustelik surekli de dusme potasinda oldu takim. Bence Ali koc ve yonetimine fazla guveniyorsunuz. Galatasaray yonetim takimi olmadi hic bir zaman. Hangi yonetim olursa olsun taraftar etkisi ile sampiyonluga gitti Galatasaray. Ama Fenerbahce de yonetimler cok baskin. Taraftarin ustune cikiyorlar. Buna izin vermeyin. Bir Galatasarayli olarak Fenerbahceyle cekismek isterdim. Basaksehirle degil.
+1 yılFenerbahçeliyim ve bı sezon takımın durumu ortada başkan seçiliyorsan geldiğin günden beri ilmek ilmek takımı şampiyon yapabilmek için çaba göstermeliydi nerede çaba ilk başta spor kardeşliktir diyordu bu hafta gs maçına sallıyor tamam hakem hatası oldu maçta ama önce dönüp kendine bakmalı bu takım sezonun bitmesine 2 hafta kalmış ve 40 puandayız akhisarı zar zor yeniyoruz fener bu duruma düşecek takım değildi comolli ve cocuyla olmadı koeman da olmadı ersun geldi o da olmadı neden olmadı çünkü takım yapısı bozuk kimi getirirsen getir takım yine aynı kalede Harun varsa zaten garanti gol yiyor her maç bu takımdan ne beklersin
10 YorumlaBir fenerbahceli olarak rezillik bu kadar yardim kampanyasi falan filan ne gerek var hemde bu krizde o kadar ac insan avrken elin godamanlarini ve simarik futbolcularina mi kampanya duzenlenir
57 Yorumla- +1 yıl
@blablacı Borcu birkaç kişiden oluşan eski yönetim yaptı ceremesini on milyonlardan oluşan en kötü sezonunda bile tribünleri dolduran taraftar mı çeksin. Bu borcun normal yollardan kapanma ihitmali yok zaten yapılan etkinlikte borcu kapatmak için değil sadece Fenerbahçenin uefadan ceza almaması için.
Ulusal Kanal para verin kanal kapanmasın Fenerbahçe göt elden gidiyor 500 milyon dolar borç var. Daha bilmediğimiz neler var neler memleketin anasını sikti bu yobazlar. Zaten 10 liraya yediğimiz patatesten belli ya bir menemen 50 TL arkadaşlar uyumayın !
30 Yorumla- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılMübarek Ramazan ayında Allah fakirlere yardım edin dedi dinsizler fenere yardım etsin umrumda değil herkes kendinden sorumlu
51 Yorumla Güzel bir destek programı
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=a3rsgQ82g-Q
Gün geldi 3 temmuz kumpasına takım-taraftar-camia bütünleşmesi ile karşı durulur, gün geldi tarihsel görevimizi üstenip anadoluya silah kaçırıp bu ülkenin kurulmaında vesile olunur. Gün gelir camiayı ayaga kaldırmak gerekir destek olunur...10 Yorumla
+1 yılBir fenerbahçeli olarak kesinlikle desteklemiyorum! Keşke bu tarz şeylerle uğraşacaklarina dışarda insanlar açlıktan ölüyor çocuklar istismar edilip öldürülüyor kadınlar öldürülüyor sokak hayvanları açlığa ve ölüme terkediliyor ve en önemlisi binlerce insan ilik nakli bekliyor birazcik bunlara destek olunmaya çalışılsa keşke onlar için FENER OLUNSA !
117 Yorumla- +1 yıl
@nane000 yok olsun demiyorum bunu yapmasinlarda demiyorum. Ama madem bir şeyler yapmak istiyorlar göz önünde olarak bir destekte bulunsunlar.
- +1 yıl
Futbol bu ülkeye hiçbir şey kazandırmadı, insanlığa bir gramda faydası olmuyor. Futbolcu senelik bilmem kaç milyon euro alıp, iki bin lira asgari ücret alan adamın maça gelip orada bağırmasıyla destek bekliyor çok da umurlarında değil. Dediği noktalar hatta daha da fazlası kimsesiz çocuklar, şiddet görmüş kadınlar, uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek, sosyal sorumluluk, toplumsal sorunlar, bunlara daha, fazla dikkat çekmeli. Elin adamının bir kulübü ne hale soktuğu kimseyi ilgilendirmiyor. Günden güne eriyen insan ve insanlık karşısında her zaman olduğu gibi üç maymunu oynayıp tepkisiz kalıyoruz.
- +1 yıl
@OtomatikAylak eline sağlık kardeşim. trilyonluk adamlara bağış toplamayı meziyetmiş gibi övüne övüne anlatmakta bir okadar trajikomik.
Yazık bu millete bu vatana.
#Topçularımızaçkalmasın - +1 yıl
Şurada görünen üç adam üke nüfusunun yüzde 75inin ekonomik gelirine eşit kazancı ve yatırımı var. Kimse şark kurnazlığı yapıp mağduru oynamasın. Yazık bir haftalık görsel ve işitsel hafızalarıyla bu insanlar her şeyi unutup bağırıp çağırmaya devam edip yine saçma sapan uğraşlar içine gireceklerdir.
- +1 yıl
Merak etme o bahsettiklerine de Fener olunuyor sen rahat ol fenerbahçeden uzak fenerbahçe li
- +1 yıl
@Legendaryfb fenerbahçeden uzak fenerbahçeli olmayla ne alakası var burda toplumun yaşadiklari ve ne duruma geldikleriyle alakali bir durum söz konusu açlık sınırında yaşiyoruz ve insanlik elden gitmiş durumda at gözlüklerini çıkarda öyle bak canim ülkem Türkiye'ye
- +1 yıl
@OtomatikAylak Ellerine düşüncelerine sağlik kardeşimmm iyi insanlar görmek mutlu ediyor beni :)
- +1 yıl
@Limonlukarpuz rica ederim dostum, umarım bir gün! Her şeyin insan olduğunu, insanlık olduğunu görebilir. Eğlence sektörünün de insana hizmet olduğunu algılayabilen bir toplum olabilir, asıl önceliklerimizin ne olduğunun bilincine varırız.
- +1 yıl
Merak etme at gözlüksuz bakıyorum ve bakmakla da kalmıyorum emin olabilirsin Fenerbahçe bu ülkede büyük bir sivil toplum örgütüdür insanlık içinde yapılanlar yapılıyor
- +1 yıl
@OtomatikAylak tek temennim o yönde.. İnşallah bir gün
- +1 yıl
Benim anlamadığım insanların aç olduğunu bizim bilmediğimizi sanıyorsunuz. ya da bu etkinliğe katılanların bilmediğini mi sanıyorsunuz. Bende mesaj atarak destekte bulundum ama bu bütün varımı yoğumu buraya verdiğim ya da başka bir yere yardımda bulunmadığım anlamına gelmiyor. Oraya katılan insanlar içinde aynını söyleyebilirim. Milyon dolarlık hatta bazı katılanlar milyar dolarlık insanlar onların bağışladığı rakamlarda onlara göre deve kulak emin olabilirsin başka yerlerde de bağışları faydaları vardır.
- +1 yıl
@Legendaryfb her bir felakete o yüzden kızılay koşuyor değil mi? Ayni şekilde binlerce çocuk her yıl toplanan parayla Lösev sayesinde tedavi ediliyor değil mi? Fenerbahçe bunlarin hangisinin yaninda ya da ekrana çıkan yüzler? Hangi sivil toplum örgütünde bahsediyorsun sen !
- +1 yıl
Losev kendi cebinden mi veriyor kızılay kendi cebinden mi veriyor sanıyorsun ya da başka kurumlar komik olma bilgi deposu gibi görünmeye çalışma losev e her yıl binlerce insan bağışlar yapıyor bağışlar ile ayakta duruyor kurumlar dün 1000 forma yani 300bin tl bağışlayan adamların yaptıkları bağış toplamda sosyal yardımlara yaptıkları bağışların 1000 de 1 i belkide
Fenerbahçeli bir topcu 2500 tane yoksul aileye ramazan kolisi hazırlattı dağıtırdı hemde eften püften kolilerde n değil dolu dolu koliler
Soma da maden faciası olduğunda madende ölen işçilerin kredi ve kredi kartı borçlarını fenerbahçeli bir topcu ödedi hemde hiç kimsenin haberi olmadan
O stada tribünlere onlarca yetiştirme yurtlarında ki çocuklar mac izlemeye geliyor şimdi beni daha da konuşturma utanırsın sozlerinden - +1 yıl
@Legendaryfb ben ceplerinden mi harciyor diyorum ya da bu insanlar bunlari yapmiyor mu diyorum veya da bilgi deposi gibi görünmeyede çalışmiyorum şu kült kafadan çik yazdiklarimi anla öyle konuş direk bir savunmaya geçme yapsinlar ne güzel bak çok güzel bir davraniş ben yapmiyorlar mi diyorum ! Ben diyorum kii çıkıp fenerbahçeye fener olduklari kadar sosy sorumluluk projelerinede ön ayak olsuar diyorum anlamiyor musun neyini anlatamadim? Fenerbahçe li futbolcular onu yapmiyor fenerbahçe bunu mu yapmiyor diyorum! Dahada dil yorayacağim sana ne anlatmak istediğimi anla öyle gel sabah sabah şaka gibisin !
- +1 yıl
Zaten onu oluyorlar diyorum bende sende bunu anla
- +1 yıl
@Legendaryfb tamam gençler sakin, bildirim almaktan gına geldi ayrılın artık 😒
+1 yılNormalde beyaz ve cem yılmaz'ı severim ve ikisi de fenerli olduğu için bu kampanyaya destek olmaları normal ama şu var ki aynı şeyi Galatasaray yapmış olsa dilenci derler
Örneğini de gördük geçtiğimiz sezon Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek varken bileklik kampanyası yapmıştı ve bileklik satılmıştı o dönem diğer takım taraftarları ve kulübün resmi kaynakları çıkıp Galatasaray'ı dilencilik yaftası yapıştırdı herşeyden öyle emin olmamak lazım demek ki
Hedef22 ❤️💛❤️10 YorumlaSpor konusunda 421 cevap paylaştı. Futbol kulubune para toplamak yazik ballah slimaninin taksidini odemek icin gariban taraftardan para topla ismi lan bu bir dunya sponsor var kulubu adam gibi yonetsinler alt yapidan oyuncu cikarsinlar o kadar basit salak salak transfer yapip bosuna borca harca girmesinler bu sene fb nin yaptigi hangi transfer dogru hepsi çöp sonra kanpanya yap para dilen benzia nin taksidini ode is mi lan bu taraftara yaxik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar saçma ki taraftar diye ailesinden birini gösterip ali koç tum borcu kapatabilir yani ne gerek var böyle şeylere Ali koça da vizyon sahibi diyordunuz adam sürekli ağlıyor vizyon falan yok bunda yazık yaa bunun için mi aziz yıldırım i harcadınız
10 Yorumla
+1 yılBaşkan olmak kolay değil bakın adam kulüp yönetiyor 600 milyon $ borç yapmış, Tayyip ülke yönetiyor 179 milyar $ dış borç var. O zaman Tayyip de ülke ol diye kampanya başlatsın.. Bize ne yani, Fener borç yaptıysa yaptı, bize mi yaptı?
22 Yorumla- +1 yıl
@nane000 peki 600 borcu açıklarmısın?
Milletten bağış toplamaya gerek yok ki acun amcamız bir çek yazsın bol sifirlisindan yeter #emerald
23 Yorumla- +1 yıl
Klübe. tek kisi üzerinden toplu para girişi yasak
Anlamadım FB nie para topluyor yani noldu ki paea lazımsa ali koç var. Basında o versin
26 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir sürü iş adami var, bir sürü zengin futbolcu varken gözlerini kıt kanaat gecinen insanlara dikenlerini hiç dogru bulmuyorum
51 YorumlaÜlkeye şükrü milyondolarlik hocalar anlatır. Ülkeye bağışı milyarder anlatır. Ulan ne s*lak insanlar var a*k herkes her b*ku yer ama interpolde tosun aranır.
30 Yorumla
+1 yılÖyle yazmasan iyiydi , herkes bininci kişi olmak için pusuda bekler...
11 Yorumla- Spor konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılTosuncuktan sonra türedi bunlarda farklı bir dolandırma taktiği herhalde ahsjajdns
12 Yorumla- +1 yıl
Soruna gelmistim neden sildin beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılDileneceklerine Aziz Başkandan istesinler
Aziz Yıldırım döneminde hiç para sorunu olmazdı, transferlerimize kıskanarak bakardı rakipler
Şimdi şu hale bak :(
Cami kapısına mendil açmadıkları kaldı614 Yorumla- +1 yıl
Buda azizin bıraktığı enkaz değil mi zaten ona ne diyeceksin
Cevap sahibi+1 yıl@Gokmen194001
Ben o enkaz edebiyatlarına, söylenen rakamlara falan hiç birine inanmıyorum.
Madem öyle, sen hiç gördünmü ya da duydunmu Fenerbahçenin oyuncularına ödeme yapamadığını ya da geciktirdiğini?
Sen hiç duydun mu Fenerbahçenin parayı denkleştiremediği için Listesindeki bir futbolcuyu satın alamadığını?
Sen hiç duydun mu kulübe icra geldiğini?
Diğer kuluplerde bunların hepsi oldu ama nedense borcu hepsinden çok olan, enkaz haline gelmiş olan Fenerbahçede bunların hiç biri olmadı. Paralar tıkır tıkır ödendi hep
Bırak Allahını seversen bu ali koç denen aceminin enkaz edebiyatını
Aziz Yıldırım'a iftira atıyorlar birde enkaz falan diyerek- +1 yıl
Yaaa bırakın yapmayın ya adam geleli ne kadar olduki Kendi taraftarına saygısı olmayan başkanın isi yok bana saygı duymana ben neden duyim sabredersek güzel şeyler olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Gokmen194001
gfb ye karşı hataları oldu evet kabul ediyorum
ama adamın en azından Fenerbahçemize saygısı vardı
Her zaman çok iddialı takımlar kurdu
Varsın bir kısmımıza saygısı olmasın razıyım yeterki Kulübe saygısı olsun
Bu nedir ya 2 maç kaldı ligin bitmesine kümede kalmayı daha dün garantileyip sevindik
Comoli devam edecekmiş diyorlar
bu yıl kıl payı kurtardık ama seneye gör bak küme düşürür bu Ali Koç & Comolli birlikteliği- +1 yıl
Aziz Yıldırım ve hataları
*Şov amaçlı yapılan transferler ( m. topuz, emenike, guzia vs
* 3 temmuz sonrası harcamaları kısmaması
* başarılı insanları göndermesi (zico, alex, yanal)
* yönetimindeki mahmut uslu gibi kendini taraftardan üstün görmesi
* takımın gelirlerini yüksek faizlerle ipotek etmesi
* ülkerden gelen 10 yıllık 90m$ Geldiği gibi yok olması
* takımın faizli borçlarını fazile bir daha borç çekerek ödemesi ( kaktoring firmalarını kullanması)
* camiayı ayrıştırması - +1 yıl
@nane000 senin o sow transfer dedigin guiza m. topuz, emenike ler suanki futbolcularin hepsini birbirine katlar durer top diye oynar. aziz yildirim kime kopek dedi kime serfszler dedi? GFb ye dedi. Gfb kim sen biliyormusun? Gfb fenerbahcenin uzerinden bedava para kazanmaya calisan bedava kombine bilet almaya calisan gencleri uyustrucuya alistrmaya calisan bir grup. aziz baskan yoluna tas koyunca bedava para bitince isyan ettiler. 17/16 yapmisiz sampiyon olmusuz adamlar sampiyonluk kutlamasinda şike şike diye resmen kendi takimina iftira attilar. baskanda "bu futbolcularin alinterine kimse laf edemez. butun sezon emekleriyle sampiyon oldu bu futbolcular. niye şike diyorsunuz serfszler parali kpkler dedi". vede kokune kadarda dogru soyledi. onun dedigini bnde tekrarliyorum. ogun takimina ihanet edenler serfsz parali kopklerdir.
- +1 yıl
not ben bir fenerbahceliyim. gercekleri bile tribunde lise tarafi kale arkasinda 17 senedir kombinesi olan biriyim. gfb nin icinde izliyorum maclari kimin ne bk yemege calistiginida iyi bilirim. beni bilende o gfblileri benim kombinemi ic etmeye kalktiklarinda nasil mort ettigimide iyi bilir.
- +1 yıl
@ozturk1034 Abi bizde izledik maçları guizayı emenikeyi övmenin alemi yok. Benim üzerimde bıraktığı etkiler bunlar. Sen söyle Guiza 14m (14 m o zaman daha büyük bir rakamdı dünya futboluna göre) edecek bir oyuncumuydu. Ben şuanki gençler hariç hiçbir futbolcuyu savunmuyorum.
Azizin son 5 yıldaki hamlelerinin bugün bu borçların sebebi değil mi. Seçimde dedi ki 400 m euro borç var ama 600 küsür çıktı bu rakamın kabul edilebilir birşey mi. Bugüne kadar herkes FB için zengin varlıklı takım gözüyle bakarken takımı içten içten tüketmişler. - +1 yıl
@nane000 guiza ispanya gol krali olarak geldi. ispanyada gol krallari Şu an messi ronaldo. nasil bir kaite farki oldugunu anlatmaya gerek yok. hem o guizabizde cok kritik goller atti. arti o begenmedigin guiza varken 2-0 bursa macinda ondeyken yuh muhh cekti o gfbli srfsizler. guiza cikti noldu biliyirsun dimi? 3-2 giti elimizdeki mac ve sampiyonlukta o mac yuzunden gitti.
- +1 yıl
@nane000 bize en fazla zarari taraftar verdi baska kimse vermedi.
- +1 yıl
@ozturk1034 çok bize şuana kadar gelip oyuna etki eden forvetler yakın tarih için bahsediyorum sow, fernandao, webo, anelka başkada hatırlamıyorum. Diğer hiç biri kalıbının maaşının adamı değildi. Guziayı bir kaç maç bir kaç gol üzerinden övüyorsun çok garibime gitti. Atamadığı yüzde yüz pozisyonlardan kanser olduk. Boş kaleye dahi atamadığı kaç pozisyon vardır. 1 atmışsa 10 kaçırmıştır. Bir weboya fernandao ya bak ya da sow a birde guizaya kıyasa et sonra savun 14 m luk guizayı :)
- +1 yıl
@nane000 bircok futbolcu vardi. bir hoijdonk ile guiza serbest vuruslar haric ayni seyi yapti. hatrlarsan ayni macta hoijdonk gol atar sonra gelip son cizgiden top cikartrdi. guizada ayni gelip son cizgiden cikardigi cok top oldu. he farki neydi hoijdonk yakaladimi sokar kaleye. guiza ise bir ton mata sac bas yoldurttu. sadece bos kaleye ve 3 mtre otedeki vuruslari atsa burada gol rekoru kirardi ama atamadi. dedigin gibi bizi delirtti. ama gol attigi maclarda cok kritik maclardi. 5-3 luk buca maci gibi. az atti ama oz atti. sen hala israr ediyorsun cunku algiya kapilmissin. forvet sadece gol atan degildir.
- +1 yıl
@nane000 senin gibi dsunenler o fernandaoyu begenmiyordu. rvp yi begenmiyordu. fernandao ve rvp sene basi 20 ser gol attilar (rvpnin sakat cezali filan oldugu atamadigi son seneyi cikart). cok guzel bir ikili yakalamisken taraftarin malligi yuzunden bu ikili kacti. bu ikili iddia ediyorum 2014 deki ersun yanal kadrosunda olsaydi 103 golluk gol rekorlu sezonun gol rekoru kirilirdi. cunku gokhan vardi caner vardi. orta yapardi ama vurucak adam yoktu. tam rvp kadrosuydu.
- +1 yıl
@nane000 zaten aziz baskaninn en buyuk hatasi bu hep iyi futbolcular geldi ama tersine. bir sezon forvet iyi olur defansimiz berbat bir sezon defans iyi olur forvet berbat. bir sezon orta saha berbat olur. ya da hepsi iyi olu t. d. kotu olur. sonuc nolursa olsun her sene sampiyonluga oynadik bu sene ise dusme hattinda bulduk kendimizi
+1 yılÜlkede darbe olsa adamlar yine ödül maçı yapacaklar saçma sapan bir kanal oldu yani.
11 Yorumla
+1 yılsengit sabah aksam agla eski yonetime pislik at. (sanki eski yonetimin asbaskasi degilmis gibi) sonra sacma sapan kisilere milyonlari carcur et sonrada milletin colugun cocugun parasina goz dik. ben aziz baskan bizi hic bu hallere dusurmedi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aziz Yıldırım öldü mü?
Issız acun kaldı mı?
Ödlek öcün aldı mı?
İmdi yürek yırtılır?
Ödlek yarağ közetti
Oğrun tuzağ uzattı
Begler begin azıttı
Kaçsa nah kurtulur?50 Yorumla
+1 yılAkşam evinde iftarda ne yiyecez diye kara kara düşünen garipler var ama bunlar fenerin derdine düşmüş... Tv8 ide izlemiyorum bundan sonra
60 Yorumla
+1 yılArkadaş bir yıl bağış toplasalar Ali koçun bir arabası, acın ılıcalının yarışmalarından birimin bir ayda kazandığından fazlasını toplayamazlar. Dilencilik yapacağınıza elinizi cebinize atın
10 YorumlaArkadaşlar işin özü şu; kimsenin bağışı önemli değil, Ali Koç parayı ortaya koyacak ama Finansal Fairplay yüzünden koyamıyor. O yüzden kılıf uydurmak için kampanya yapıyorlar. UEFA bu şekilde olunca kabul ediyor. Diğer kulüplerde yapar yakında.
30 Yorumla
+1 yılBuna verecek 20 liram yok :D millet parasının kıymetini bilmiyo
20 YorumlaSpor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Izliyorum su anda herkes beraberlik msji veriyor. Cok guzel de fener batti mi ne oldu konuyu tam bilmiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Paraları bitmiş 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
+1 yıliş sadaka vermeye gelince cebimizdeki bozuk paraları ortaya koyuyoruz.
30 YorumlaBeter olsunlar çokta mikimde hani biliyorsun fenerin kasası ulan bu comarrr millet ne zaman akıllancak
10 YorumlaHepsinin tuzu kuru çünkü, kimse ülkenin derdinde değil.
20 YorumlaYorumsuz... Milyarlarca açlıktan hastalıktan ölen insanlar çocuklar varken hele de
20 Yorumla
+1 yılNe feneri mum olsalar çevreleri aydınlanır anca. Bişi demiyorum, linç yemeyelim. Ehueh.
20 Yorumla
+1 yılKoç ailesine yakıştıramadığım bir hareket.
Zira parayı mezara mı götüreceksiniz?20 Yorumla
+1 yılAllah tan param yok. Yoksa olanı da bunlara kaptırırdım
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılModern dilencilik jdjd
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir etkinlik bir Fenerbahçeli olarak destekliyorum 👍
10 Yorumla
+1 yılMillet harçlığından artırıp milyonluk işadamlarına yardım yapıyor pes valla
10 YorumlaTasvip etmediğim olay, kendi hatalarını taraftarın üzerine yüklüyorlar.
Not: fenerli değilim.10 Yorumla
+1 yılCem yılmazı gördüm hemen kanalı degiştirdim
Ne yaptıkların dan heberim yok41 YorumlaOlmayın kardeşim kimse olmasin su ülkede kaç milyon fakir var ya fener olsan ne olmasan ne verdiğin para hayır kurumuna mi gidecek eğlence zevk olan yere gidecek
10 Yorumla
+1 yılBeleşe yardım bekleyeceğine forma yaptirsin herkesin alabileceği düzeyde o zaman işler değişir
10 YorumlaGüzide kulüplerimizin böyle durumlara düşmesine üzülüyorum doğrusu
30 Yorumla
+1 yılBirer günlük kazandığı parayı verseler kurtulur zaten 🙄
10 Yorumla
+1 yılÖve öve getirdikleri başkanlarının batırdığını kurtarmaya çalışan asalak taraftar...
11 Yorumla- +1 yıl
Ödenen borçlar Azizden kalma borçlar. bilmeden konusma
+1 yılZenginler icin keriz fakirlerden para topluyorlar :))
10 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl%50 tamam. Kaldı bir o kadar daha. Bu gece ve 31 Mayıs'a kadar en az 30 Milyon Euro şart.
10 Yorumla Şike yaptıkları günlerin bedelini ödüyorlar
68 Yorumla- +1 yıl
Şike yapmayani göstersene
- +1 yıl
@judge1988 ya kümedesiniz forma satıyorsunuz sen daha ne konuşuyorsun
- +1 yıl
@judge1988 al o maden suyunu iç
- +1 yıl
17 takımın 16 sını şike şike şampiyon olmuştuk haklısın
olumlu dusunuyorum.. kiskananlarda cok bu arada 😂😂
20 YorumlaFenerbahçeyi kurtarma öperesyonu diyelim kısaca koca çınarın haline bakın üzüyor bu durum
10 YorumlaYapılan bağış üçünün çerez parası kimi koparıyorlar
10 Yorumlaçalış sende kazan kardeşim. böyle diye diye ülkede ne sanatçi yetişiyor , ne sporcu.
10 Yorumla
+1 yılAdam olsalar çıkarır ceplerindenn verir taraftarı bu işe karistirmazlqr
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar konudan uzak olduğunuzu belli etmeyin ffp denen şeyde öyle kolay deyil zaten Ali koç sermaye arttırımı ve sponsorluklar ile 70mil $ koydu klubün borcu 600 mil $ azizin eseri 3 yıllık. gelirler temlik altında 10 yıllık stad isim hakkı 90mil$ 1 senede tüketilmiş öyle masaya koy parayı ile olmuyor
- +1 yıl
@Legendaryfb ne farkı var ki... O zaman elaleme paraları dağıtıp sonra telefon ile aradı süsü verip para topluyorlar.. sence FB ye yakışıyor mu
Bir fenerli olarak. Sen sezon başında paranın ya salak salak adamlar hocalar al. Sonra böyle dilen
20 YorumlaMillet aç bunlarda futbolculara para yedire yedire iflas ettiler
20 Yorumlabence insan ol kampanyası yaparak şu mübarek günde muhtaçlara yardım yapmaları lazım.
10 YorumlaIyi gün Fenerbahçeli si değilim, bende yaptım.. Hepimiz ölelim Fenerbahçe yaşasın diyenlerdenim:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFener bana yardım etsin banane la ne hayrı var bana
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakirlikten Ağızlaeı Kokuyor Dileniyorlar. Koç Bile Olsan Dilenirsin.
10 Yorumla- Spor konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılAziz başkan gitmeyecekti ilk günden beri söylüyorum bunu
10 Yorumla - Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne