▶
#bCeren1903

21 yaşındayım
3 yaşındaki olayları
(İlk yaptığım yani tramvasal şeyler değil genelgeçer şeyler)
Hatırlayabiliyorum
Gözümü kapatıyorum beynime yüzlerce görüntü kelebek gibi kanat çırpıyor gözüme gelen bitanesini hatırlıyorum bozuk film kaseti gibi baştan başlayıp sona kadar hatırlayabiliyorum
Ciddi misin ya sen
Evet çok ciddiyim aileme anlatıyorum inanmıyolar ağabeyim yurtdışında abim 9 ben 4 yaşındayken abimi doktora götürmüştük o olayları doktor konuşmalarını kelimesi kelimesine aile ortamında anlattım inanmadılar abimi arayp sorduk o an abime söylemedik benim söyledklermi anlattıgım herseyi anlattı
Çok ilginç...
Haha inşaAllah 😃
Valla prensipen tahmini skor belirtmiyorum; ama inşaAllah hakkımızla, bir sakatlığımız, kartımız olmadan biz alırız
Adam fitnesscı ne bekliyordun? Ben 5 defa parmak uçlarımda şınav çektim neredeyse kırılıyordu
Çok güzel uçan tekme atarım.👌 Boyu 1.78 lik adamın kafasına denk getirebilirim. Kardeşimde çok denedim 😎
Demek uçan tekme... Irkçılığa Tekme Atmış, Dünyanın En Hırçın Futbolcusu: Eric Cantona! ↗
O zaman bu hoşuna gidecektir
Futbola ilgim yok 🙄. Okul takımında kaleciydim aslında ama çok sevemedim. Artık küçük kuzenlerim ısrar ederse max tek kale maç yapıyoruz 😁
Yok Cantona'da uçan tekme atıyo belki benzer birini görünce hoşuna gider diye düşünmüştüm 😃 Olsun, zevk meselesi sonuçta
Cantona hoşuma gitti yaa, teşekkürler. Asileri severim, hepsi gardaşım gibi 😁
Haha. O zaman Come To BEŞİKTAŞ. Asi ruhumuz burdA. Özellikle çArşı, Quaresma. Tavsiye ederim
Herhangi bir tanışma istersen falan büyük bir zevkle özet geçerim yani😃
Ben var futbol sevmemek ama asileri sevmek.😂
Tamam be zorlamıyoz Alla Alla😂 Hani aklında bulunsun bakımından
bir de spor diyince aklıma hiç futbol gelmez, sanki o ayrı bir dünya gibi. Özellikle Beşiktaş ayrı bir cumhuriyet sanki 🤔
Tişikkürler cinim 😆
Kesinlikle. Yani şöyle ki; BEŞİKTAŞ bir takımdan hep daha fazlasıdır. O yüzden sadece bir takım gözüyle bakmak ta yanlışa yorar
Evet ya sanki büyük bir aşiret gibi, öyle bir izlenimi var dışardan
Aynen gördüğün gibi👌
Haftada iki kere çarşaf degistiyorm bende daha nasıl bı yeteneğim olsun 🤔
Off kesinlikle. En yeteneklisi sensin sanırım şu an. Yorumlardan kıyasla
Ciddiyim
Cevap
16Cevap
Azerbaycanlı😊 Azerbaycan'da spora çok erken yaşta başlanır 😊 ben mesela her türlü acıya katlana biliyorum , canımı acitmak hosuma gidiyor 😂 ben galiba mazoşistim 😊😅
Bu da bir şey mi? Kadınlar tek parmağıyla dünyayı elinde oynatıyor. :):
Ben kimseyi yonetemiyom. Salagim galiba
Şu hileci hulkun yeğeni mi 😂😂😂 bu elemanda iki gün sonra onun gibi photoshop ile ünlü olma çabasına girmezse ışık var bunda
On parmağımla dahi çekemiyorum. Ee sporu bu kadar sevmeyen biri olmasaymisiz
Gelsin şiir kapışalım, gitar çalsın benim kadar vsbsb
Onlar Azerbaycan'lı. kas var ondan da avantajı var.
Yani yaparım demiyorum ama en azından deneyebilirim.
Evet yeteneklerim var hemde çok...
Azerbaycanlı bunlar galiba. Onlar spora erken yaşta başlıyor.
hiç inandırıcı gelmedi ama ben çeksem kırılır
Videosu var gördüğün üzere. Montaj da yok ayrıyeten.
Bende yapiyorm o bu degilde seni toprak çagırıyor artık kalkıp yerine yatsana 😀
Böyle yeteneklerim yok
Vavv helal olsun aslan parçası 😅
benim liseden arkadaş baş parmak uçlarıyla yapardı
Ya kırılırsa
Alışmışdır artık. Kaslar bir müddet sonra çok sorun çıkarmıyo zaten. He kırılırsa ne kadar sürede düzelir ya da önlemleri var mı onu bilemiycem
Aynen. Ama bilmiyorum işte bende
Var kendimce bir şeyler...
Amuda kalkabilirim.
2 ayağımıda etkili kullanabiliyorum futbol
aa bruce lee nin kardeşi
Oda marifetmiymiş😁
Hayır yok.😂
oha bașarılı
İyiymiş
Deha o ya bro
Bu ne olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?