Komşumun bize gelip durmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Karşı komşumun ilkokul 2ye giden bir kızı var. Kadın sürekli ödevi için kızıyla beraber gelip ödevini yapıp gidiyor. Ama artık bu durum beni sıkmaya başladı. Dün o kadar yorgun argın eve gelmişim kayınvalidemden. Bir yandan başım ağrıyor bir yandan çarpıntım var. Saat olmuş akşamın 10u. Daha eve geleli 5dk olmadan kadın kapıyı çaldı ders için bize geldi. Kırmak istemiyorum ama bazen yeter da diyesim geliyor açıkcası.

Hani ilkokul 2. sınıf sorularını çözmekten aciz bir insan. Küçümsemek değil kesinlikle bu ama yine de sıkılıyorum artık. Üstelik kadın dedikoduyu da çok seven biri. Her geldiğinde ya kocasının ya görümcesinin dedikodusunu yapıp duruyor. Sizce bu kadını kırmadan bize gelmesini nasıl engellerim?

Şşş çaktırmayın ama arad zile bastıklarında kapıyı açmadığım oluyor uyuyor ayağına :D
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme için kusura bakmayın. Kapıyı açmama yöntemini uyguluyorum şu sıra. dün akşam da geldiler saat 10u geçiyordu ilk zile bastılar açmayınca 1 2 kez kapıya vurdular sonra gittiler. Normal erken saatlerde geldikleri zaman ses çıkartmayacağım. Ancak saat 9dan sonra da asla kapı açmayacağım. yorumlarınız için tekrar teşekkürler. :D
Komşumun bize gelip durmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım?