Ohoo. Ben eski kız arkadaşımı bırak tenisi spora başlamaya zar zor ikna etmiştim sen en azından fikir alıyorsun.
Tenis hem beyni hem vücudu ve tüm eklemleri çalıştıran çok güzel bir spordur. Şimdiki kız arkadaşım tenis antrenörü ve bana da öğretiyor. Beraber oynadığımız zamanlarda çok güzel vakit geçiriyoruz. İkili olarak yaptığımız aktiviteler cafe-sinema olmaktan çıktı ekstra bir aktivite oldu :)
ben tenis hocalığı yapıyorum ve sevgilinizin özel durumu ya da size emir vaki yapması hoş olmamış ama yinede tenis gerçekten insana aynı anda bir çok yeti ve duygu kazandıran güzel bir branş tavsiye ederim
Tenis oynayan biri olarak söylüyorum, "sen istersen bunu yap" o istedi onu çok seviyorum diye değil. onun kapalı ifade ettiği, özünde fantezi 'gibi' duran bu olay saçma.. Tam tersi Şöyle düşün, sen halter seviyorsun, izliyorsun, yani o izin veriyor ve o gidecek halter e falan, bir de böyle bakalım, empati şart!👍
Ay nolacak sanki su adamlarin bir istedigini de feminist suzgecten gecirmeden sorgulamadan yapsaniz. Gayet naif bir istek bana gore, yerinizde olsam simdiye minik bir Sharapova olmustum bile 😊
Arkadaşın müthiş bşr fantezi peşinde tenisçi kızları spor için değil bir kadının poposunu kalçasını memesini bacaklarını en açık ve seksi iç güdülerle izleyeceği için tenisi merak etmiş, arkadaşım iyili kadınlar plaj voleyboluna merak etmiyor
Bunu sana istek olarak söylüyor ise ve söylerken seksi buluyorum deyip senide o gözle görmek istiyor ise ondan ileriye bir nane olmaz. F.. Body'sin onun için ötesi değil.
Neyse, yine iyisin. Çamura bulanmış sexy amazon kızı seviyor olsaydı böyle fit six packleri belirgin oblikleride maşallahlı.. İyisin iyi yaparsın sen devam
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Erkek arkadaşım tenisçi kızları seksi buluyor diye benden tenise başlamamı istedi. Onu mutlu etmek için bunu yapmalı mıyım?
En İyi Cevaplar