Bu olayın kişi ile alakası yok. Galatasaray futbolcuyu kendi istememiştir.
Ben bir Fenerbahçeli olarak bu transferi istemedim. Sebebi Fatih Terim "çalışma prensiplerimize uymuyor" dedi.
Fatih Terim'in çalışma prensiplerine uymayan bir adamı niye alalım ki. Adam Galatasaraya geldiği günden beri 120 maçın yarısında bile oynamamış. Sakatım demiş hastayım demiş çıkmamış maça. Ateşli değil ve kırılgan. Bize yaramazdı ama maalesef aldık.
Onun futbolla alakası yokki zaten. Biraz Fatih Terim baskısı oda. Maç öncesi imparator kareografileri falan , tribünlere gitmeler , alkışlanmalar. Bide Fenerbahçenin en kötü zamanı. Sen 2-0 öne geç , sonra ordan maç dönsün. Kudurma normaldir yani. Bizde olsa bizde köpürürdük.
FENERBAHÇE de iyi işler yapar. Fenerin defans bloğuna katkısı olur. Sade temiz ve çoğunlukla sıfır hatayla oynuyor. Skirtelin TR versiyonu gibi ama tabi kendisini geliştirmesi gerkene noktalarıda var.
Adam FB li bunu gslilerde biliyordu zaten yeni bir şey değil ki... pek çok takımda başka külübü tutup oynayan oyuncu dolu ve normal bir şey...
yooo çakma değil. gönlündeki formayı giymekle profesyonel olarak bir forma giymek arasında elbet fark var. Gs ya da ne abdullah ercanlar, kefen giyerim gs forması giymem diyen baliçler revivolar bilmem neler geldi ya.
Her zaman söylüyoruz İmparator bişey yapıyorsa vardır bir bildiği diye. Serdarın kolunda aslan dövmesi var çıkması biraz zor bence uzun kollu forma giysin
Bencede ya da kolu kessin ya ne rezil iki takim gs fb bu serdar derbide yürüdü millete birde birsey olmamış gibi fenerliyim diyor 😂 jaison bunu pataklar
sanki koynuna alacak değilya sonuçta profösyonellik böyle işte. yarın oynarlar gider sonuçta sadece antremanda ve sahada oynarlar ve emin ol pek de birbirleriyle konusmuyorlar çok denk geldi bana herkes işini yapar emin ol hiç ısınma esnasında oyuncuların birbirleriyle konuştuğunu gördünmü
En İyi Cevaplar