Erkekler bu neyin kıskançlığı? Adam bu işe ömrünü verdi. Gördüğünüz herkese ilaç demeyi bırakın. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Buyrun o fotoğrafı ve başka fotoğrafları: Soldaki 10 sene öncesi ve o zaman bile çok kaslı.
Takım elbiseli Oy oyoyoyoyy <3
Lazar Angelov Da 10 Years Challenge Yaptı, halen daha steroid diyen var mı?
Öncelikle lazar estetiğini beğendiğim en iyi sporculardan biri. Ama kesinlikle doğal değil zaten 2004 2006 daki değişimine bakarsan çok rahat belli oluyor. Ama şu bir gerçek ki steroid kullanan arnold olmuyor. Sonuçta bunada emek verip antrenmanın hakkını vermek gerekiyo.
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen de emeklen oluyor dediğiniz gibi. Aslında onu kastettim. Bu işe yıllarını vermiş birisi.
Girdiği küre göre değişir bu sonuçta bu adamlar kendi kafalarına göre vurmuyorlar doktor kontrolü altında vuruluyor. Sergie zaten daha genç bir sporcu steroid vuran herkes ölmek zorunda değil. Steroidin yan etkileri yüzünden ölüyorlar mesela x kişi kullanıyor hiçbirsey olmuyor. Bir başka kişi kullanıyor organları su topluyor. Bu sebepten ölüyorlar aslında birazda şans işi🤣🤣
Salonda bir abi vardı profesyonel olarak bu işi yapıyordu. Protein falan hikaye olum dedi o arada da kendine iğne vurduruyordu. O gün bu gündür bu tarz vücutların doğal beslenmeyle yapıldığına inanasım gelmiyor
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hsshhshshshs anlatış tarzına hayran kaldım ya: “Protein felan hikaye olum dedi, o arada da kendine iğne vurduruyordu” Doğrudur. Bende bu işin içindeyim ve böyle vücutlara ulaşmak için steroid bile olsa ömrünü vermek lazım. Bu adamlar kolay ulaşamıyor. Aslında bunu vurgulamak istedim.
bu işi profesyonel olarak yapıpta steroid kullanmayan 1 tane insan evladı yoktur, bodybuilding sektörünü bilmeden konuşup durmayın cahilliğinizi belli etmenize gerek yok.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahaha senin yaşın kadar bu sektördeyim. Biliyoruz herhalde, Kisstanbula verdiğim cevabı oku.
Gördümde arkadaş kulaktan dolma bilgilerle gelmiş, ben diyorum ki ünlü olupta yapmayanı yok, her sene yapmaz belki ama illa hayatında birkaç kere yapmıştır.
Bilmediğin insanları vurda bana savunuyorsun 5.5 senedir bende bu işle ugrasıyorum türkiyede tanınmıs derecesı olan bütün antrenörlerle tanıstım az cok kımın ne yaptıgını bılıyorum
En İyi Cevaplar