cok tesekkurler KS 🥰
Ukrayna lideri Volodimir Zelenski 45 günde nasıl bu hale geldi?
cok tesekkurler KS 🥰

45 günde o hâle gelmedi :( Elbette etkisi olmuştur yoğun stresin fakat karşılaştırılan fotoğraflar aynı değil.
Aradaki 7 farkı aradığımızda;
1. İlkinde sakalsız diğerinde sakallı
2. İlkinde hafif bir tebessüm bile varken ikincide kaşları çatık
3. İlkinde saçları daha düzgün, ikincide biraz karışık
4. İlkinde takım elbise giyiyor, daha düzenli duruyor, ikincide üstünde askeri kamuflaj var sanırım.
5. İlkinde duruşu daha dik ve kendinden emin, ikincide boynu biraz bükük
6. İlkinde bakışları güven veriyor, ikinci de çaresiz bir bakış var
7. İlkinde daha temiz bir yüze sahipken ikincide daha lekeli bir yüz görünüyor.
Dolayısıyla fotoğraflar eşit şartlarda değil. İki fotoğraf arasında farkın bariz olması için elden gelen her şey yapılmış.
Tabii yorgunluk belirtisi gösteren; uykusuzluk sonucu göz altlarının torbalanması, morarması ve yüzünde bir şişlik de kendini gösteriyor. Bunları kabul ediyorum. Fakat eşit şartlarda yapılan bir karşılaştırmada bahsedilen kadar bariz bir fark olmadığı görülecektir. :(
ewt Allah erkeği güçlü olarak yarattı ama yalnız bırakmadı siz bunun neresini beğenmediniz? kadının yeri evidir kadın evin lideridir bak hayatın her yerinde erkekler var kadınlar nerde? en zor en pis işleri erkekler yapıyor, Allah erkeği kadınlarını korusunlar diye güçlü yarattı akıl olarak eşit olabiliriz ama güç olarak asla aynı değiliz ve zelensk nin suratına düşen ifade bin yumruktan daha güçlü bi iz bırakmış cunki kadın ve erkeğin ruhu açılardan eşit etkilenir
Cevap
50Cevap
Dünyanın en büyük problemi bağnaz insanların varlığı.
Zelenski'ye gelecek olursam dualarımız onunla ve biliyoruz ki 21. Yüzyılın barbarı, teröristi, hitleri vladimir putin.
Dizlerinin önüne çökerek tüm dünyadan ve dünya insanlarından özür dileyecek ve bağışlanması için yalvaracak.
Yeter ki dünya insanları olarak savaşın ve savaş isteyenlerin önünde kollektif bir güç olarak dimdik durmayı başaralım.
Tabi bunun olması için de tüm dünya insanlarının uyanması ve yanlışlara dur diyen kollektif bilince uyması gerekiyor.
izmirli siyonist yahudi yine algı yapmış 😅
hgfdhg
saçma sapan yorumun var biraderr. zelenskinin proje oldugunu bioe görmiyorsun. putini kışkırtan onlar, halen zelenski p*çini iyilik meleği ilan ediyosun. haliyle ben de senin sefarad yahudisi oldugunu düşünürüm. sen hakkaniyetli olsaydın zalim putini desteklemdiğin gibi zelenski sinsisine de saydırırdın. tamamenn boş yapmışsın.
@enteresanbiadam Zelenski orada bir milleti temsil ediyor Ukrayna milletini ve elbette zelenski'nin yeni dünya düzenini faaliyete geçirilmesi için bir katalizör, bir maşa olduğunun ben de farkındayım ve farkındaysanız dijital para birimini kredi sistemi olarak kullanıma açan ilk ülke Ukrayna oldu, kaynak linklerini aşağıya yazıyorum. Söz konusu hizmeti hala kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum ancak ikinci kaynak linkinde şu yazıyor "isSupport hizmeti geçici olarak kullanılamyor" Velhasılı diyeceğim şu ki evet Ukrayna lideri bir katalizör ya da bir maşa bunu kabul ediyorum.
Ancak o insan Ukrayna milletini temsil ediyor bu yüzden Zelenski'ye olan dualarımız, onun milletini yarı yolda bırakıp kaçmaması yönünde. İşte o vakit Ukrayna'nın tamamen Rus egemenliği altına geçeceği ve yeni dünya düzeni denilen insanlığı yok etme projesi resmi olarak tüm dünyaya Amerika tarafından duyurulacak ve bu projeyi destekleyen ilk ülkeler avrupa birliği ülkeleriyle birlikte İsrail olacak. Yani siyonist yahudiler olacak.
Kaynak1 = www.kmu.gov.ua/.../sogodni-oficijnij-start-proektu-yepidtrimka-yak-podati-zayavku-na-otrimannya-1000-grn-u-zastosunku-diya
Kaynak2 = https://e-aid.diia.gov.ua/#places
Adam batinin kuklası. Batinin kiskirtmasiyla ülkesini felakete sürükledi. Ne yapalım uzulelim mi bu sahisa?
Yaptıklarınızla emperyalist batinin ekmegine yağ surmeyin. Dünya öyle tv de verilen haberlerden ibaret değil. Görmenizi istemedikleri bir de madalyonun öteki yüzü var.
Bırakın şu yahudiyi..
Koca ülkeyi savaşa soktular..
Rusya'nin tepesindeki de Vladimir
Ukrayna'nin tepesinde ki de Vladimir...
Dilleri de dinleri de aynı...
Kardeş kavgasından başka şey değil, olanlar...
2 dünya savaşı ile dünyayı kana bulayan lanetli yahudi... 3. nün derdinde... Allah'ın laneti bunların üzerine olsun...
NATO'yu ülkesine kabul edip bu hale gelmesine sebep oldu. Kendisi de biliyordu NATO sırt çevireceğini. Sadece büyük bir yanlış yaptı. Şimdi o yanlısı nasıl temizlerim diye uğraşıyor. Olan yine halka oldu işte. Allah sabır versin Ukrayna halkına. Ben halkın böyle zulüm görmesini sevemedim.
Putin gibi bir adamın karşısında bu komedyen ne kadar dayanabilirdi ki:)
başta siyonist oyuncu zelenski olmak üzere tüm siyonist yahudaların anasını zkim ezik israil halkının önünde. putin çözümü yanlış yerde arıyor israili kökünden yok etmesi gerek evvela. orayı yok ederse ABD düşer ve dünya huzura kavuşur.
Adamın ülkesi saldırı altında biz bile üzülüyoruz ne hale geliyoruz üzüntüden adam iyi dayanıyor ve helal olsun direniyor Rusya'nın yanına kalmaz bu masum günahsız nice insanlar öldü kadın erkek çocuk demeden bunun sorumlusu tüm dünyadır
Amerikan kuklası olursa olacağı odur kullanıldı ortada kaldı 🤣 olan bu dönmenin peşine takılan cahil halka oldu,
bilerek isteyerek kukla olarak ukraynanın başına getirdiler bu yahudi soysuzu. ona misyon verdiler şu an o misyonu yerine getiriyor siyonistler için.
Ablam sadece sakalını salmış görende Benjamin Button'a döndü sanır.
Güldüm saol😄🤦
Cümlemiz sağolsunn 🦁
Normal değil ve kolayda değil. Ülkesini savunuyor adam.
Bilerek isteyerek kukla olarak ukraynanın başına getirdiler bu yahudi soysuzu. ona misyon verdiler şu an o misyonu yerine getiriyor siyonistler için. büyük israil'in kurulumuna gidecek büyük savaş için ukrayna ile fitili ateşlediler.
Sinir stres olabilir ya da mesela önceden kendine bir operasyon filan yaptırıyordu son zamanlarda yaptırmadığı için böyle birden çökmüş olabilir
Ülkesi savaş içindeyken gençleşecek hali yok ya birde nasıl bu hale geldi diye sormuşsun gerçekten Allah akıl fikir versin ne diyelim :D
Stres üzüntü adamı gerçekten mahvedecek bir şey tüm insanlığın gönlüne göre güzel bir hayat yaşaması dileğiyle
Tabiiki normal siz savaş alanında olan askerlerin nasıl olduğunu hiç düşündünüz mi onlar zelensky den de beter haldedir
adamın ülkesi işgal altında
soru mu normal mi? elbette normal
Soruyu bak! Adam bir savaşın ortasında. Belki günde 2 saat bile uyumuyor. Beyni normalinden daha çok çalışmak zorunda. Ne olmasını bekliyorsunuz? İşte biz bu yüzden kadınlar devlet başkanı olmamalı diyoruz. Bu kadar hasara erkek bile zor dayanırken şu adamın olduğu yerde bir kadının oldugunu düşünün...
Kadın ne alaka gerçekten niye karıştırıyorsun, üstelik kadın başkan olsa da üstesinden gelir, kadınlar stres le, zor durumla, baskı altında, yorgunlukla çok iyi başa çıkıyorlar, çocukları olan kadınlar da aynen böyle tabi anne olmakla savaş ne alaka diyebilirsin ama psikolojik olarak aynı direnci gösteriyorlar ve kadınlar gayette direniyorlar bu duruma, mesela kaç kere gördüm çocuğun buğazına bir şey kaçıp boğulurken baba panik olmuşken anne soğukkanlı davranıyor ve yardım ediyor, bu her insana göre değişiyor.
Iyyy rezil
Erect 😂 esmerletmis! Kaslarını çatmış ve sakal bırakmış başka bisey yok ki?
Sakalları uzatmak
Fotoğrafta ışık ayarı yapmak
Biraz da uykusuzluk ve stress
Acı, stres, belirsizlik insanı öyle bir hale getirir ki zelenski reis hala yakısıklı yani
gayet normal ülkesi savaşta olan birinin ne düzenli beslenmesi olur ne uykusu ne de bakımı..
bu olay herhangi birimizin de başına gelebilir bir müsibete bakar böyle olmak
anlamadığın işe girmeyeceksin :D bu resimden onu anlıyorum
45 günde daha uzun sakalı olması lazımdı az bile uzamış
sadece sakal bırakmış herifte bir şey yok abartmayın
savaş kolay değil her insan bu durumdan olumsuz etkilenir ama harbi delikanlı adammış helal olsun
delikanlıyı görmesek inanırdım bu yoruma ahahaah
Kimmiş delikanlı betese mi
Anormal olması mı gerekiyor. Yaşadığı şeyler pek kolay değil
sicti ulkenin agzina onunda sicilmasi normal degil mi? stand-up çıdan siyasetci olmazmia gorduk.. batinin oyununa geldi reamen
. bu onun aon stand-up gosterisi oldu.. ama hic komik degil
savaş halinde bir ülkenin lideri..
normal bir durum..
Kolay mı be ya adam Rusyaya kafa tuttu ülke ne hale geldi bu kadar şeye nasıl dayansın.
Bizim de ülkemizin ağzına sıçan yöneticiler oldu zamanında ki hala var. Hangisi cepheye gidip askerlerle bir oldu? Boşa sallamayın oradan buradan duyduklarınızı.
adam savaşta kadınlar makyaj yapmazsa ekmekmek almaya gitmiyor :-) fgh fh
Bir toplumun, insanlığın koca sorumluluğu üzerinde olması fazlasıyla yeterli
Bu adamı samimi bulmuyorum medyaya oynuyor
putin iyi zkecek bu yahudi alçağı
Umrumda değil mason yahudi
Çökmüş resmen adam efekt falan yok dimi😄
Stresten olabilir ama pek bir değişiklik yok sanki
45 yıldır yaşlanmayan adamdı
Sadece sakal bırakmış birde filtreyi kapamışlar 😂
Yazık ya adam çökmüş resmen
Ahahh daha çok genç olmasını bekliyorduk zaten
Savaşın her Türlüsü kötü çirkin acı
Türk düşmanı güzel kardeşim iyi olmuş
Sakal benide bu kadar degiştiriyor.
Napim
Bi tarafına s, ok
Biraz da reklam kokuyordur bu haller. Normaldir.
Kolay mı o yaşanan süreç
Yazık oldu Valla fena kandırdılar adamı
bu kadar saf olma kandırıldıgı felan yok, bilerek isteyerek kukla olarak ukraynanın başına getirdiler bu yahudi soysuzu. ona misyon verdiler şu an o misyonu yerine getiriyor siyonistler için.
Ülken savaş içindeyse gayet normal
Adamda bir şey yok sadece yorgun
Sıkıntı insanı değiştirir
Uzgunum Zelenskiy biz seni uyarmıştık:(
Evet normal savaşın etkisi
Putin’e bak adamı duman etmiş
Stres, sıkıntı insanı çöktürüyor
e normal değil mi? bence normal.
Hayat şartları insanları böyle değiştiriyor..
o kadar çok amerika sevici olursan bu hale gelinir
Show
Gebersin hepsi yalan
Adam çökmüş
Adam eridi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?