Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir?

Ben sportif vücuda çok önem veriyorum ama bazı insanlara hafif yağ oranı bile yakişiyo yani bunu bu kadar sığlaştırıp güzelliği sadece fitliğe ibdirgemenin de alemi yok diye düşünüyorum.
Bazen hiç tarzımız olmayan biri bile fazlasıyla dikkatimizi çekebiliyo sonuçta..
Kıllı bacaklara sahip erkeklerin pürüzsüz bacaklı kızları istemeye hakları var mıdır ile aynı kalıpta bir durum 😕 Açıkçası kişi, istediği durum statüsünde olmalı.
Ne alaka ya bakıs acısı cok saçma
@scronaldo7 sportif değilim diye kaslı oğlan isteyemem mi 🙄
İstersin tabikide, erkeklerin kıllı bacaklı olmasıyla pürüssüz bacaklı kadın istemesinin bununla alakası yok
@scronaldo7 cılız kızın kaslı erkek istemeye hakkı varsa, kıllı oğlanın da pürüzsüz kız istemeye hakkı var. Nokta 😶
Vardır istesin ama uuzn süre spor yapan biri de artık normal gözle bakmıyor etrafına daha eleştirel oluyor vücut konusunda onuda bilsin
Aslında doğru ve mantıklı bir düşünce. Herkes istediğini hak edecek kıvamda olmalıdır.
Cevap
36Cevap
Spor yapan arkadaşlar doğru söylemiş. Uzun zaman spor yapınca bir kişinin fiziğine baktığın an herşeyi anlıyorsun. Kadınlarda sarkmış şekilsiz kalça bana hiç çekici gelmiyor. Kafa yapıları da illaki farklı olacak özel hayatları zaten kolay kolay birbirlerini bulamazlar.
Bruce lee
Efsane dövüşçü bu evlat
Sportif vücuda sahip olan her erkeğin sportif kız istemediğini. Düşünürsek
İstemeleri normal olur
😅😅
Zayıf bir kızım spor mupor isim olmaz sevdicegimde fit ve gayet yakışıklı spora gerek yok severim sevmem kime ne ayol sjsj
Vardır tabii ki. İki tarafın kaslı, fit olmasına gerek yok bence
Illa sportif olmasına gerek yok yanımıza yakışsın yeter kardeşim
Kadinlarin herseyin istemeye hakki vardir niye bilmiyorum ama doganin kanunu bu 😀
Herkesin her şeyi istemeye hakkı var.
Bulabiliyorsa bulsun.
Hep hayalimdir salon çifti olmakta bir türlü denk gelmedi..
Elbette var neden olmasın. Hanım hanımcık prenses gibi minyon tipler Gayrettepe isteme hakkına sahipler
Vardir ama senin profil fotondaki gibi bir kizsa onun hakki daha coktur
Niye biz kızlara mı uyacagiz herkes kendi dengindekine baksın kardeşim
Sportif değil de güzel kızların hakkı bence de.. :/:/:/:/:/:/:/
No , Güzel olmak yetmez
@scronaldo7 ne olmalı da
Fiziği iyi olmalı fit olmalı yani erkeğin yanına yakısmalı güzel olması yetmez
Ben cok güzel kız gördüm öyle ama fizikleri iyi değil kadınlar uzun boylu ve zayıf olmayı güzellik ve iyi fizikli olmak sanıyor
@scronaldo7 hmm yani.. Öyle bir kadının
Var nasıl ki kıllı göbekli erkekler sütun gibi kızlara bakıp onlardan istiyorsa bizde isteyebiliriz
Yokya ne guzel biz paramizla amelelik yapip kasli vucut yapalim kizlar gelsin gobisleri ile kurulsun 😃🤣🤣😂
Yuri Boykamı koymuşsun yerim kız seni ham yaparım
@furlee gördüm yine yakısıklı
@furlee onların zevki yok çinkü
Yanımda şişko bir kız istemiyorum
İster ama alırmı bilemem kadınlar biraz dengesiz
Tabi ki vardir.. zevkler..
Bunları okudukça manitayı terkedesim geliyo
Onlar her hakkı kendinde görüyor sıkıntı yok
Umut fakirin ekmeği. bırak istesinler dursunlar.
Vardır yahu neden olmasın ki?
Herkes istediğini isteyebilir sonuç önemli
Davulun boş olması 😂
var tabi niye olmasın
Yok. Helal olsun kız sana hay ağzını öpeyim.
Scott Adkins gibi bir vücudum olmadı gitti
İsteyen kıza göre değişir bence
Herkes haddini bilsin.
Aynisi bizim icin de gecerli
Nooooo
Vardır
Vaov yurii boykaaa
Evet adam her türlü mükemmel
Ya adamı karalamaya çalışma boşuna hayran olduğum tek ünlü ve çok sıkı takipçisiyim her fotoğrafını gördüm ve dediğim gibi adam her zaman mükemmel
İnsanların düşüncesi farklı olabilir
Boyka reis
Yok.
Kesinlikle yoktur.
Yani çok biçimsiz değilse evet
vardir
Var tabiki
Gönül bu
Hakkımız
hayır. yok tabi.
Bence yok
olana saygım vardırr