Kızların geneli kaslı erkekleri beğeniyor ve erkekte aradığı kriterlerde baklavalı (six packli) olsun diyorlar. Peki aradıkları kriterlere göre neden kendileri spor yaparak vücutlarını şekillendirmiyorlar?
Kızların geneli kaslı erkek isterken neden kendileri spor yapmazlar?
Böyle düşünen kızları hiç anlamam. (Kendileri bilmekle beraber)
Ben şahsen hayvan gibi olmak istemiyorum arkadaş.
Sağlıklı yaşıyorum. Spor yapıyorum. Bu benim şahşıma zaten kişisel olarak yetiyor. Çünkü kas fazla olduğunda serii olma özelliği kayboluyor. Kayaç bir yamaçta koşarak inerken refleks ve milimize hareketler lazım oluyor. Veya her ağaca tırmanmak güzeldir bence.
Yani en azından ben doğacıyım ondan böyle düşünüyorum sanırım.
Tabi cafe bardan arkadaş bulanlar kas felan yapsınlar. Güzel yani dikkat çeker bence😊
Terminatör mü olacağız yani?
Kalp kası daha önemli bence. .. Ve beni ilgilendiren şey sanırım kaslardan daha ziyade; Sağlığım.
Buradan spor salonlarında günün güzel saatlerini geçirip kapı önünde sigara içen kaslı abilere selam gönderiyorum😁🤗
Kaslı adamları seven ablalarada selam olsun 😂 Dış görünüşe bakarak seçilen, Dış görünüşe bakarak seçmez inşallah. Haydi Allah Kurtarsın 😁😉
Bunun sebebi genelde, kadınların doğuştan bir kalçaya ve göğüse sahip olması.. Kız göğüsüm kalçam var nede olsa her türlü alıcım var diye düşünüyor o yüzden spor yapma ihtiyacı duymuyor, oysa spor yapsa çok daha iyi bir fiziğe sahip olacak biraz'da erkeklerin suçu çelimsiz fiziksiz kızların poposunu kaldırıyorlar o kızlarda yine spor yapma ihtiyacı duymuyor Bu arada sen yapıyor musun spor fizik ne durumda six pack var mı :D :D
Çünkü erkeklerin daha güçlü ve yapılı görünmeleri her zaman etkileyici bulunan birşey örneğin roma dönemindeki heykellerde de sürekli kaslı ve güçlü erkek simgesi vurgulanmıştır doğal seçilim denen şeyden kaynaklanıyor aslında bu sanırım dişilerin alfa erkeğini tercih etmesi doğada da öyledir her zaman en güçlü ve büyük erkek dişiyi kazanır. kadınlarda bu şekilde fiziksel özellik şartı gerekmiyor ama tabiki sağlık açısından ve düzgün vücut formu kazanmak ve korumak açısından spor yapmak her zaman iyidir
Kaslı erkek arayışında olmadığım halde spor yapıyorum ve şu ana kadar beni sevenler de ya da frekansımızın tuttukları da kaslı denk geldi :) Benim için mesele kas değil; sadece sporla ya da sanatla uğraşan kişilerin ruhları da ona göre şekillendiği için birbirimize daha çok hitap etmiş oluyoruz. Onun getirdiği disiplin, kültür çok başka bir şey. *Gecen bol olsun.*
Herkes istemekte serbest aslında ama bunu herkes için bir zorunlulukmuş gibi görmek yanlış geliyor bana yani kaslı olmayanları adam yerine koymayanlar itici geliyor bana. Kaslı olmayıp çok beğendiğim isimler de var: Serhat Kılıç, İlker Kaleli gibi... Ruhları özel insanlar her zaman etkileyicidir benim için; vücut sadece bir süs.
Evet orda çok haklısın ruhları ve kişilikleri olmayan kişilerin dış görünüşlerinin önemi yok mesela 4 4 lük fizik sahibi adam bir konuşuyor cahilin kekonun önde gideni işte burda kültür, kişilik ve karakter giriyor konuya
_-AngelOfDeath-_ Sen istemekte haklısın kuşum ukelalık olarak düşünme bunu diğer arkadaşında dediği gibi tercih meselesi ama yağlı göbekli kızların bu talepte bulunması tabiki biraz abes kaçıyor...
Fitnes gerçekten zor ve zahmetli. Sabır isteyen bir spor. Erkekler bu anlamda biraz daha iyi ama maalesef bazı arkadaşlar sırf kadınlara iyi gözükmek için yapıyorlar ama o da belli bir zaman. zoru görünce pes ediyorlar. Disaridan bakan biri kolay gibi hissediyor ama o kaslı yapıya ulaşmak için minimum 3 senenizi vermeniz gerek. Bu dediğim orta düzey kas belirtisi için. Daha iri kaslı olanak için bu 5-6 seneyi bulur ve ciddi bir beslenme ve takviye süreci gerektirir. Kısaca zor ve zahmetli Erkekler katlanabilir ama çoğu kadına zor geldiği için bence yapmiyordur. Sorsan çoğu kadın kaslı istemem der ama sokakta görünce yiyecekmis gibi bakmalarida enteresan
Kasla alakasi yok karakter olmayinca uçan balon gibi manasiz bir gorsellik. Çogu erkekte gobegi onde giderken sac sakal almis yurumus disler saramis v. b. bakimli ol guzel gorun beklentilerin de. Dis gorunus elbette onemli kadin da erkek de iyi gorunmeli yani sira ruhunu da iyilestirmeli beynini de. Sadece kaslari degil:)
Çünkü fitness olsun body building olsun. Bunlar disiplin azim ve sabır isteyen spor dallarıdır bunlardan sabır kısmı bayanlarda olmadığını düşünüyorum. Emek olmadan yemek olmaz neticede dimi
Neden genelliyorsun? Her spor branşı emek, azim ve disiplin ister sadece vücut geliştirme değil, bireysel sporlar ve takımsal sporlarda da bu böyledir emek olmadan yemek olmaz ama çok önemli kadın sporcularımız da var ben de eski milli taekwondocuyum şuanda fitness yapıyorum çocukluğumdan beri sporun içindeyim
Genellemiyorum aslına bakarsan tabloya bakınca bir çocuğu ortaya çıkıyor zaten çünkü şöyle. Bir bakınca kadınlarımızın geneli spor konusunda herhangi bir spor olabilir çok aceleci herşey zaman ister evet önemli kadın sporcularımız var hepsiyle de gurur duyuyorum ama kadın sporcularımız yok denecek kadar az daha çok kadın sporcumuz olabilirdi. İsmini duyuran daha fazla kadın sporcu ismi başarısı duymak varken neden azıyla yetiniyoruz yani şöyle soyliyeyim neden 10 tane erkek sporcudan bahsederlerken 3 tane kadın sporcudan bahsediyorlar rakamlar önemlidir.
Ben elestirmedim hem eleştirmiş bile olsam. Sonucu olarak kendi görüşümü paylaşıyorum. Yanlış da olsa dogruda olsa. Görüşüm herkesle aynı olmak zorunda değil ha. Kimseyi de kucumsemedim ben. Milli taekvondocuymuşun tebrik ederim yani burda aşsagılama felan yok
Kızların geneli kaslı erkek istemez. Hatta fazla kaslı erkeklerden hoşlanmaz. Hafif göbekli erkek seven o kadar çok kız varki. Yorumlardan da bunu anlayabilirsiniz 👊
hepsi kaslı ve fit görünce ağızı açık bakıyor spor salonuna yeni gelenler vücut yapanlara bular fake mi la diyenlerini gördüm ya bu soruda dediğim gibi söylemiyorlar diğer soru ve anketlerde herkes kaslı olsun istiyor tabi kaslı tabirleri aşırı kas değil natural kas yoksa profesyonel vücut aramıyorlar kol, omuz, göğüs, karın belirgin olsun yeter diyorlar :D
Yorumlar o anki psikolojiye Gore değişiyor bence. İnsanlarda cok değişken olduğu için çok da mantık aramamak lazim. Göbekli seviyoruz deriz kaslı erkekle sevgili oluruz. Kaslı fit olsun yaaaa deriz. Gider hiç spor yapmayan göbekli erkekle sevgili oluruz 😂😂
Gizemsasa01 bana bir mesaj atmisin ozelden... soru sordugun gibi direkte engellemissin beni ben sana nasil cevap veriyim... bunasil bir tavir anlayamadim
Ama her insanın zamanı olmayabilir veya maddi açıdan yapamıyor olabilir bu konuda'da cok bencil kadınlar malesef sanki erkekler bunu yapmak zorunda gibi hissiyat vermenin bir anlami yok zoraki kimse kimseye birşey yaptıramaz bence vucut sekline gore veya fiziğe göre secim yapan insanlar gercek mutluluğu birliktelik yaşadıklarında bile alamazlar aşk sevgi başka birsey rica ederim 🌼🙏
Spor yapın derken steroid basarak erkek tipi kas inşa edin demedim. Şunun ayrımını bir yapın doğal bir şekilde spor yapan bayanlar aşırı ve belli olan kas kütlesine sahip olmuyorlar belki senelerce yapıp takviye aldıktan sonra kasları belirgin gözüküyor benim gibi fakat bu da yine erkek vücuduyla aynı değil erkeklerin kas çekirdekleri bizden fazla nedeni testesteron hormonu bu hormonu sentetik olarak bir bayan alırsa ancak erkekle eş duruma gelebilir.
Erkeklik hormonu doğal olarak kadında da var yalnız. Kadınların kıllı olma sebebi buna işaret mesela. Başka belirtiler var da o biraz +18 oluyor. Senin bahsettiğin şekilde spor yapıp vücudu şekle giren kadın sayısı çok azdır. Kadın vücudu kadınsı, narin ve yumuşak olmalıdır bana göre. Her şey olması gerektiği kadar olmalı.
Çünkü Türk kızları everesti kiskandiran bir egoya sahip. bunu yapan da turk erkegi. abazanlik. vs vs. avustralyada mi neydi bir erkege 3 kadin dusuyordu. orada manken gibi kizlari sahin k kilikli herifler goturuyordu
spor yapmak demek erkekler gibi kaslara sahip olmak demek değil erkekte testesteron hormonu var ve bizlerden daha hızlı kas geliştirebiliyorlar kadınlar spor yaptıklarında inceliyor ve daha sıkı oluyor erkeklerin aksine irileşmiyoruz yani tabii profesyonel ve steroid kullanıcılarını saymıyorum bu bağlamda
Çoğu kız tam olarak ne istediğini bilmez erkeğin; kaslı, zeki , zengin, romantik vs yani nerdeyse kusursuz bir erkek isterler aç gözlülüğe bak Siz çok mu mükemmelsiniz bu kadar basit olmaya gerek yok görünüşü normal ve insanlıktan nasibini almış olmak yeterli bence
Ben kassızım ve kaslı değil şefkatli kız arıyorum ama öyle bir kız olmadığını bildiğim için sonuç çaresiz yalnızlık... devir kalp değil kas devri olmuş maalesef...
biz vücudumuzu kızlar için yapmadık sporla uğraşınca mecbur yapıyorsun ve vücudum için yakınlık gösteren hiçbir kızı kabul etmedim karakterimizden de ödün verirsek evin yolunu bulamayız
Kaslı olmaktan ziyade erkeğin kendini fit yapması gerek bubir gerçek. Herşeyin fazlası zarardır. Bunu sadece kızlar için yapmaktan ziyade kendi sağlığı için yapmayı öncelik saymalı.
işin aslı kimse spor yapmıyor çünkü tembeliz kızda erkekde aynı kız dediğin gibi kaslı erkek isterken erkekte fit bir görünüme sahip kız istiyor ama ikiside hantal ben hariç
Gelende erkek denince akla kaslı, yapılı birileri gelir. Kadın denince de, ev hanımı falan. Yani bunu doğru olmayan bir genelleme olarak söyledim. Tabiiki de kadın ve erkeklerin spor yapması lazım. Ki, bu oran gittikçe artıyor.
Bu sitede o kadar abaza erkeklerin mesaj yağmuruna tutululması ve bu sureçte kendilerini ingiltere prensi hisseden bu kızlarımız tabikide isticeklerdir. İstesinler zaten ancak isticeklerdir ötesi olamaz.
Erkeklerin çoğu nefes alsın yeter derdinde 😂😂😂 bunun evliliği var evlilikten sonra vücuda bir bakarsıniz bir daha beraber olmak istemezsiniz bunu dusunemezler
Ben kilo almasam yeterli o kadar zamanım yok şimdilik. Ama ilerde birgün işten kovulursam veya sevgilim terkeder bunalıma girersem baklava yapmak istiyorum 😕
Zaten her şeyi erkekten ister bunlar. Çocuğu da erkek doğursun isteyen bile var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızlar Kaslı erkek ister konusunda okuduğum yorumların genelinde. Türk kızlarının kaslı erkek istemediğini okuyorum. Sanırım kaslı değilde fit erkek istiyorlar. (kilolu olmasın göbeği olmasın vs.)
En İyi Cevaplar