benim hayalimdeki ev müstakil olsun içinde kocaman bir bahçesi olsun ve meyva ağaçları olsun her yerde bide deniz manzaralı olursa hiç dışarı bile çıkmam herhalde ya sizinkii?
Cevabın nedir?
+1 yılkaredenızde yemyesıl dagın tepesınde... Aşagısı denız , arkan orman, tek karım ve ben, bırde bır bebek
sabah manzaraya karsı bır puro yakmak ve gece yıldızları seyretmek... Paranın onemını yıtırdıgı bır yer ışte.. Sadece gercek duygular olsun09 Yorumla- +1 yıl
romantık olmak ya da duygusal olmak utanılcak bısey degıl bence hatta hayatın tılsımı.. Bu sadece askta gecerlı degıl. mesela kısın evsızlerı dusunup aglamak ya da ac bı kedıyı usuyen bır kopegı dusunup uzulmek.. Bence hayat bunlarla guzel bunlarla degerlı bunlarla hayat hayattır...
- +1 yıl
he yok ben anladım ya :) ya genelde erkek odun derler ya :)
- +1 yıl
dunyada her cesıt ınsan var mutlaka cıkar , ben sena umut olayım :) mutlaka cıkar gonlune gore bırı karsına
- +1 yıl
cıkacak cıkacak emın ol sen :)
En İyi Cevaplar
- 130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
31Cevap
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıldurun hayalimi anlatayım evimin yatak odası kırmızıya boyayıcam hiç öyle lamba falan olmuycak sadece loş spotlar ve mumlar olucak yatağın başlığını yasladığın duvara komple eyfel kulesi yine resme yansıyan loş ışıklar kendi çalışma odam falan olursa da kendime özel odam olursa bir duvarda komple ATA'MIN fotoğrafını diğer bir duvara da projeksiyon perde ve sinema köşesi ses sistemi 10 numara hallerim var daha :D
10 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılHayalimdeki ev:
Şehirden uzakta, yemyeşil bir kırsalda, yanında dere akıyor. Minicik, kutu gibi bir ev.
Kocaman bir bahçesi var, bahçenin bir tarafı çiçeklerle dolu, diğer tarafı sebze ve meyve.
Ve hayvancıklarımı da unutmamalı.
O bahçede sallanan güzel bir sandalye olacak. Oturacağım dereye doğru bolca kitap okuyacağım.
Sonra o güzellikleri resmedeceğim.
O bahçede güzel kahvaltılar edeceğim. Hayatı yaşayacağım. Güneşi kucaklayacağım..10 Yorumla- Spor konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılgözünü seveyim hayal kuruyosun bahçeli denzi manzaralı ev istiyosun hayal gücünü biraz daha zorla nasılsa hayal değilmi garajda şöle böle arabalar olsun 60 yatak odası 110 banyosu olsun evde bana hizmet edecek 20 kişi olsun yaz da yaz :)
14 Yorumla- +1 yıl
çemkirmesen iyiydi
- +1 yıl
ne varmışki hakaret mi ettim sana kötü bişeymi dedim sövüp saydım mı hiçbiri yok
Hayalimde eski de olsa mustakil, bahceli bir evde oturmak vardı, villada oturuyorum.Hayalimde köyün birinde kalmak, sabah kus sesleriyle uyanmak vardı, arka tarafım orman, on taraf deniz. Hayal kurarken detayları atlamamak lazımmıs.
00 Yorumla
+1 yılNereden dışarıya baksam o güzel! deniz, bahar kokusunu içime çekebileceğim şehirin gürültüsünden uzakta bir yayla evi veya ustakil bir ev tercih edebilirim.
00 Yorumla
+1 yıllink Tam olarak bu =)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bu evi kimseye yar etmem..ya benim olacak ya da kara toprağın =))
+1 yılböyle her taraf pofuduk olsun, istediğim müzikleri hissedip anında çalan bir müzik seti falan olsun, köşede bir şömine, bir tane kedicik, karımmm 2 kızım ve ben marshmellow yiyoruz ^_^
05 Yorumla- +1 yıl
sen bensiz hayal kurmuşsun ama /:
- +1 yıl
iyi hadi yedim bende bu seferlik :P :)))) naptın günün nasıl geçti :)
- 19 Yorumla
- +1 yıl
Aynısından bende istiyorum.
- +1 yıl
Yok be. Hiç merakım ilgim yoktur. Daha sakin olmalı, Karadenizliyim ben yayla da bile yaşarım..
- +1 yıl
Ben davet istemedim ^_*
- +1 yıl
Anlamadın. Ben gelmek değil, o evden istediğimi belirttim. Yahu sen beni hep yanlış anlıyorsun :)
- +1 yıl
O olur bak hihi.
hayalimdeki evi anlatsam mimarlar kıskanır ya. dekorunu bile yaptım :S
03 YorumlaVilla gibi olsun bol yeşillikli bahçesi ve havuzu olsun en önemlisi de iyi ve güvenilir komsularm olsun
02 YorumlaKimsenin olmadığı huzurlu bir yer olsun. 10 15 tanede cariyem olsun yemek içmek sınırsız olsun oh keyfim gıcır
01 Yorumlalink tam da böyle bir akdeniz evi olsun yeter :)
00 Yorumla
+1 yılBahçesi olan müstakil bir ev, kapısında da dostum diyebileceğim bir köpek.
00 Yorumlaevim hayalindekine çok yakın.. benim manzaramda deniz değil göl var..
00 Yorumla
+1 yılSevdiklerim ile mutlu ve sağlıklı huzurlu bir hayat sürebileceğim her ev bana en güzeldir ki :)
00 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sahil kasabasinda meyva agaclari olan sirin kücük bir ev oturmak isterim
01 Yorumla- +1 yıl
ben tam sahil kasabasında bahçemde 20 adet meyve ağacı olan evde oturuyorum
+1 yılO meyva değil meyve. Bir apartman dairesi olsun küçük olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv istemiyorum ben.Kimsenin olmayacağı ormanda,tamamiyle içgüdülerimle yaşayıp insanlığın gerçek benliğinle yaşamak isterim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerizekalı hiçbir şey bildiğin yok.sen mantığınla hareket etmeye devam et.içgüdüler her zaman ezecektir seni.mantık duygular nereye kadar götürecek seni bakalım.içgüdülerinle gerçek "ben"i keşfettiğinde zamanın ve edebiyetin neresinde olacaksın kim bilir.bunlardan çıkardığın şey de anca izcilik olur senin.git sahile gitar çal sen.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçatısı aksın kombisi olmasın varsın duvarları sıva penceresi kırık olsun
isterse dağ başında ormanın göbeğinde ıssız biryerde olsun hiç farketmez
...içinde huzur olsun.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldemekki maneviyat maddiyatı herdaim geçer...öyle şaşaalı bir mekan hayalimiz yoktur
birseksen çukur yetecek inş:) orayada huzur gerek evi ne yapalım.
Spor konusunda 418 cevap paylaştı. şehirlerden çok uzak yeşillikler içinde teknolojinin hiç olmadığı deniz kıyısında bir yalı :)
THE END...00 Yorumlamanhattan , NYC :)) bir rezidansta en az 30. katta 1+1 , çok güzel bir dekorasiyon wallstreet'e yakın , Salon ve yatak odası boydan boya cam olsun amerikan mutfaklı şeker gibi ev
00 Yorumla
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle soran :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayalindeki ve hayalimdeki evde yaşıyorum. evimde huzur buluyorum gerçekten zevkin çok iyi, umarım sen daha güzelinde oturursun :)
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi neden olmasın hem misafir de ederim yemekten anlamam ama onu da sen yaparsın artık ahah ev sahibine bak misafire yemek yaptırıyo :)
Cevap sahibi+1 yılyapmasın çünkü her gün çağırıp yemek yaptırabilirim öyle de yüzsüzümdür sevgili angeldean :)
Cevap sahibi+1 yılahah çok memnun kalırım :) ilk günkü heyecanım yok ama tabi ki ben de çok seviyorum evimi :) hala da senin adına istiyorum umarım benimkinden çok daha güzel evin olur :)
Cevap sahibi+1 yıltanımadığım biri için bu kadar çok bir şey isteyeceğimi hiç düşünmezdim. sen benden daha heveslisin keşke senin olsaydı ben daha mütevazisinde yaşamayı kabul ederdim zaten bana çok büyük geliyor bazen korkuyorum da :)
- +1 yıl
iyi bir yürek herzaman bulunmaz insan en yakını için bile iyi dileklerde bulunmaz sen benim için bulundun ben şuanda çok güzel ve manzaralı bir evde oturuyorum zaten ama insanın kendi evinin olması çok ayrı bişey inşallah nasip olursa içinde sevdiğim adamla birlikte güzel bir evde otururuz...
Cevap sahibi+1 yılen güzeli de bu zaten :) ben de kısmetse bu yazın sonunda sevdiğin kadınla beraber oturacağım. belki ondan sonra bir daha korkmam :) gerçi köpeğim var kendine hayrı olmasa da biraz güven veriyor :) istanbul'da mı yaşıyorsunuz siz de?
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim bir aksilik çıkmadığı sürece öyle de olacak :) kim bilir belki de istanbul'a gelirsin, komşu oluruz. beraber iki mutlu çift, bahçemizde mangalımızı yakar, adalar manzarasını seyrederken siz kadınlar da dedikodu yaparsınız eheh hayaller işte neden olmasın ki :)
Cevap sahibi+1 yılo gün gelirse inan bana ikimiz de hemen anlarız biz olduğumuzu :) en azından ben hissedip söylerim o bendim diye :)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi hamarat bir komşum olsun ya ben ondan çıkmam ya da onu evine yollamam :)
Cevap sahibi+1 yıloo benden en bol olan şey o zaten ya sen sadece yemeği yap, hizmetini zaten ben yaparım sen sadece marifetini sergile. centilmen biriyim zaten mutfak sanatım olsa yemeğe de dokundurmam ama o mecbur :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl olur ya böylesine hanımefendi birinin çevresindeki erkekler nazik ve anlayışlı değil mi? bu çok kötü ya neyse komşu olunca kimseye ihtiyacımız kalmayacak :) yengenin de mutfakla arası pek iyi değil bir de ben şanslı olsaydım keşke :)
Cevap sahibi+1 yılben olcam ama hala yalnız olduğunu mu düşünceksin? çok kırıldım ne yalan söyliyim :) bence yemek yapmayı öğretme ki hiç beceremesin hep beraber yiyelim yemekleri :D
Cevap sahibi+1 yılister evlen ister yalnız kal, iş çıkışı her vaktimi ve hafta sonu tatillerimi seninle geçirmekten keyif alırım :) ayrıca merak etme mutlaka karşına biri çıkar ki çıkmasa bile yanıma geldiğinde pek beyefendi iş arkadaşlarımdan mutlaka sana gönül koyan çıkacaktır :)
Cevap sahibi+1 yılben istedikten sonra sevmek zorunda ki böylesine şeker bir kızı eminim o da hemen benimserdi :) muhteşem evin kadar muhteşem eşini de bulmanı çok istiyorum. iyi kalpli biri olduğumu düğündüğümden, istediğim şeyler olur gör bak nasıl hayat yaşayacaksın :)
Cevap sahibi+1 yılAynen herkesin olsun :) umarim bir gun hayatlarimiz kesisir iyi kalpli melek :) hos sohbetini hic unutmicam kendine cook iyi bak hep mutlu ol hep hep :)
Cevap sahibi+1 yılSana soz sen gelene kadar idare etcem :) iyi aksamlar guzel insan, hoscakaal :)
+1 yılormanın içinde tahtadan karşısında şelalesi olan sadece kuş ve sus seslerini duyabilceğim çatı katındaki odanın penceresinden bıkmadan bakabilceğim bir ev isterdim
00 Yorumla- 00 Yorumla
içinde eşim ben inş. bir bebeğimiz olsun neresi olursa bana uyar yeterki huzurumuz olsun :)
10 Yorumlaoh oh oh masallah ;)
90 m2 lik bir yer 5m lik bahce 2 tavuk 2 horoz yeter bana00 Yorumla
+1 yılAlabildiğine kalabalık bir cadde üzerindeki küçük bir ev
00 Yorumla
+1 yıl3 oda 1 salon, 6 çocuk 1 hatun :) hayalimdeki ev :)
00 Yorumla
+1 yılaşk olsun huzur mutluluk olsun gece kondu olsun nerde oturduğun önemli değil nasıl oturduğun önemli boş hayaller insanı boşlukta bırakır
00 Yorumlaküçük bir kapısı bahceye acılan.
mustakıl.
bahcede cicekler ve agaclar.
birde guzel sohbetler etmek ıcın kucuk bı masa anılarımızı paylasacagımız.00 Yorumlayağmur ormanlarında yemyeşil olsun havası temiz her şey doğal olsun en önemliisi yanımda sevdiğim olsun
00 Yorumlaevim olsun benim olsun yeter bu ne ya kira ödemekten anam ağladı
02 Yorumla
+1 yıl2 katlı olsun bahcelı olsun sakın bır yer olsun meyve yetıstırcegım alanım olsun
00 YorumlaBodrum evi olsunn kiremit çatılı beyaz ve mavi pencere kapısı olan..mandalina bahçesinin tam ortasında bir ev
00 Yorumla
+1 yılbir zamanlar hayal kurdugumuz, evde simdi cok mutlu oturmaktayiz...
tesekkurler yuce ALLAH'im00 Yorumlabenim hayalimdeki ev müstakil sessiz bir yerde böle bahçeli güzel bir yerde
00 YorumlaDubleks bir evim olsun isterdim,deniz manzaralı..<3
00 YorumlaKüçük olsun. Mümkünse şehir hayatından uzak oksun. Müstakil olsun.
00 YorumlaHayalimdeki evde yaşıyorum zaten çok şükür.
11 Yorumlaİzmir Kordonda olmasını çok isterim.teras kat ::)
00 YorumlaKaravanla nerede durursam orası evim olsun ^^
05 YorumlaOoooo çok detaylı olur çizer yaparım ;)
00 Yorumla
+1 yılkısa ve öz,DATÇA MERKEZ.
14 Yorumla- +1 yıl
mangalda balık yaparım gelirsen :)
- +1 yıl
olar aybalam :P
içinde sevdiğim kadın olsun gerisine bkarız
00 Yorumlaşu an oturduğum ev ...
08 Yorumla
+1 yıldınlemek ıster msn :D
03 Yorumla- +1 yıl
cok uzun o yuzden d