Var mıdır böyle sana çok uzak gelen bir kısım? Düşündüğünde kendini hayal dahi edemediğin?

Var mıdır böyle sana çok uzak gelen bir kısım? Düşündüğünde kendini hayal dahi edemediğin?

Ben yaşlandığımı hayal edemiyorum ya. Eğitimimi tamamladığımı, işe başladığımı, sevdiğim adamla evlendiğimi hayal edebiliyordum. Bunlar gerçekten kafamın içinde canlanıyordu. Ama kendimi torunlarımı severken hayal edemiyorum. Hatta geçen gün eşimle bunu konuştuk. Acaba olur mu, görür müyüz o günleri diye. Çok uçlarda bir şeymiş gibi geliyor. Yaşayıp göreceğiz 🥹
Anne olduğum evre. Gerçekten çok korkutucu geliyor kendimi hiç öyle hayal edemiyorum hayal etsemde bitkinlik yorgunluk görüyorum çok korkutucu gerçekten.
Yok açıkçası. Biraz çocuk bakma kısmı korkutuyor evlilik kısmı. Ama rabbimin izniyle hayırlı bir eş nasip eder umarım.
Eig icin teşekkür ederimmm
Rica ederimm.✨
Cevap
15Cevap
Kendimi mutlu hayal edemiyorum. bana inandırıcı gelmiyor mutlu olduğum günler. kendimi öyle göremiyorum.
Aklıma ilk gelen şey bir düğünde oynamam olabilir hiç hayal edemiyorum :D evlenmek isterim fakat düğün vs hiç benlik değil
+8 falan djfj
Nefret ederim.
Her yerinde hayal ederim benim için olumsuzluk olamazzz
Ne kadar hoj.
Küçük küçük narcoslar
Ebet hayal etmesi en güç evre o kısım bence de.🤓
Çoğu zaman mutsuz öfkeli stresli sinirliyim hiç heves bırakmıyor bazı şeyler insanda çoğu zaman hayal heves bişey kalmadı 😡
Mutlu olma evresi.
Vallahi kendi adıma hayallerim yok. varsa yoksa evladım. için kuruyorum
Yetilerimi ortaya çıkaramamak fazlasıyla ağır gelebiliyor. Bir de haksızlığa uğramak diyebilirim.
Evlilik vs bana çok uzak geliyor her şeyi yaparım da evlilik çok zor gibi
Ölüm döşeğinde. Acı çekmeden uyurken ölmek en güzeli.
Şimdilik torun severken diyebiliyorum
Evlilik aile kurmak😶
Torun torba kısmında düşünemiyorum.
Yaşlılık kısmını düşünemiyorum hayatımın.
Çok zor yerden sormuşsun kaptan
Yokluğumu hayal edemiyorum.
Anne olmak
Düşünemiyorum bile
65 yaşında hayal edemiyorum
Ölüm olabilir
Cilginnnnnn
Ergenlik
Huzurlu
Evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?