Rahmetli Babanızın Arkadaşı İle Sevgili Olur Musunuz?

Merhaba ben 96 doğumluyum 18 yaşımı doldurdum. Rahmetli babamın bir arkadaşı vardı Fikri amca. Küçüklükten beri bizimle ilgilenirdi. Fikri amca birkaç aydır daha sık uğrar olmuştu bize. Ehliyet almıyacak mısın falan diye sorarken konu araba kullanmayı öğretmeye geldi. Bana ders verebileceğini söyleyince sevinçle boynuna sarıldım. Haftasonları tenha yollarda araba kullanmama izin veriyor ve beni yönlendiriyordu. Fikri amca en son dün araba kullandırken benden hoşlandığını söyledi bana. Önce şaşırdım ama ben de ondan hoşlanıyorum. Gayet kibar biri. Yaşına göre de epey dinç. Evi, arabası, yazlığı var iyi de bir geliri var yüksek mühendis kendisi. Benim sevgilim olmak ister misin diye sordu ama ben bilmiyorum dedi. Bunun üzerine öyleyse düşün küçüğüm dedi. Ben çok kararsızım. Millet ne der bu işe diye çekiniyorum. Fikri amca 51 yaşında, hem de rahmetli babamın arkadaşı, annem duysa nasıl tepki verir hiç kestiremiyorum. Fikri amcanın eşi de vefat etti dul yani. Çocukları da olmamış. Öldüğünde bütün mirası da bana kalıcak. Çevreye bu ilişkiyi nasıl kabul ettirebiliriz, fikirlerinize ihtiyacım var. Siz bu durumda olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Peygamber efendimiz de zevcesi Ayşe ile küçük yaşta iken evlenmedi mi?

Günahta değil. Ben 18'imi de doldurdum yasal olarakta bir engel yok. Tek sıkıntımız toplum. Sizlerden destek beklerken ilk karşı çıkanlar ilk darbe vuranlar siz oldunuz :(
Güncellemeler
+1 yıl
Diger-Sorulari/1088043-cem-yilmaz-1996-dogumlu-kizla-ask-yasamis.html

Peygamber örneği yetmemiş sanırım bazılarına öyleyse şu başlıktan baksınlar. Adam Cem Yılmaz'ın 1996 doğumlu Maral Büyüksaraç ile ilişkisini eleştirmiş ve herkes sana ne deyip Cem Yılmaz'ı savunmuş. Aynı Maral Büyüksaraç 1957 doğumlu Nurettin Hasman ile bir ilişki yaşıyor henüz 17 yaşındayken reşit değilken.

Ben reşitim 18 yaşındayım neden benim ilişkime bu kadar eleştiri yapılıyorken diğerleri normal görülüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
2012 yılında da Yılmaz Erdoğanla sevgiliymiş Bu Maral kız.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizi kandırdım zaaaaa xD

o* çocukları :)
Rahmetli Babanızın Arkadaşı İle Sevgili Olur Musunuz?