Böyle bi babayı sever misiniz muhattap olur musunuz tüm hatalarına rağmen?

Yıllarca kardeşlerine oraya buraya sırf iyi gözükmek için açlıktan ağzı kokup kıyafetleri leğende yıkanıldığı halde zar zor elde ettiği parayıda dağıtıp duran evi en son aklına gelen, aldatan, parası olmadığı halde eşim bana verir kafasıyla yemek yiyip eşi vermeyince boğazını sıkan, tefeciden borç para alıp evine günlerce gelmeyen kendi canı için sadece. Oğlu küçükken tartaklanınca oğlu bir şey yapmadığı halde vurana hevesini alsın diyen, kayınbabası (annemin babası) ev almak istediğinde parayı uygun bulmayınca annemin kardeşler toplanıp onlardan ses çıkmayınca fikri ortaya atan annem olduğu için parasını vermekte ısrar edip vermeyince boğazını sıkan eşine bir kuru dal almayıp pikniğe götürmeyen, benden izinsiz binanın dışına bile çıkamazsın diyip eve hapseden, ya benimsin ya kara toprağım diyen bir insan. Geçmişte yaşandı bütün bunlar. Bütün bunlar olurken ben ortada yokum annem bana anlatmıştı bı kaç yıl önce.

Güncellemeler
1 yıl
Abim baban sevmek zorundasın diyor ama asla. Midem bulanıyor anneme ve bize yaşattıklarını hatırladıkça.
Böyle bi babayı sever misiniz muhattap olur musunuz tüm hatalarına rağmen?