Baba tarafını sevmemek?

Merhaba ben baba tarafımı hiç sevmiyorum sebebi ise babam ve amcalarım yüzünden şimdi babam hep beni kuzenlerimle kıyaslıyor yok sen onlar gibi değilsin hiç bir işe yaramıyorsun onlara bak birde kendine bak diyor şimdi benim babam bugüne kadar bir kez bile bana güvenmedi bana oğlum ben sana güveniyorum bile demedi ve babam beni bugüne kadar bir kez bile markete ekmek almaya bile göndermedi şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde biriyim benim babamda böyle olduğum için hep bana sen niye kuzenlerin gibi değilsin bak onlar ne kadar göz açıktırlar sende onlar gibi ol diyor birde benim kuzenlerim toplum içinde sürekli babalarına bağırıyorlar ve aşağılıyorlar şimdi benim babam sende onlar gibi ol diyor bana neyse onu geçtim şimdi benim amcam bile bir güne kadar çocuklarına sizden bir şey olmaz demedi ve çocuklarına ben size güveniyorum dedi ama benim babam ne yaptı hep bana senden bir şey olmaz seni aklım kesmiyor dedi bende bugün halamı arayıp bu durumu ona anlattım oda babamı arayıp konuştu sonra babam bana sen niye gidip halana söylüyorsun bir daha söylemiyeveksin diye beni tehdit etti neyse onu geçtim babam benim yüzüme 2 kuruş para fırlatıp hadi çık dışarı dedi yahu adam zaten az önce çıkmama izin vermiyordun ne ara çık dışarıya oldu ki benim babam böyle bir baba işte birde sürekli ben ortaokuldan beri okulda çok eziliyordum ve bunu babama söylüyordum babam da bana hep tokat atıp senden bir şey olmaz diyordu ve bende geceleri ağlayarak uyurdum bugün bile hatırlıyorum şu an liseye gidiyorum ve hala aynı baskıyı görüyorum mesela geçen sene bir defa sınıf öğretmenim babamı arayıp oğlum biraz asosyal dedi sonra akşam okuldan eve gidince bana tokat atıp sen korkaksın sen niye göz açık olmuyorsun lan deyip bana tokat attı ve ben o zaman da ağlayarak uyudum sabaha kadar işte bu yüzden baba tarafımı hiç sevmiyorum nefret ediyorum adlarını bile duymak istemiyorum ama anne tarafımı çok seviyorum yani Dayılarımla teyzelerimi çok seviyorum ama baba tarafını sevmiyorum sizce ne yapmalıyım? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Artık bunaldım. Size içimi dökmek istedim. Lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Baba tarafını sevmemek?