Ben 3 ay once yolda karsidan karsiya kosarken araba vurdu ve yere dustum. Sağ elimle sağ ayağimin ustunden gecti. Ayagimda catlak ve doku ezilmesi, elimdede tam bilegimin oynak yerinde 3 parcali kirik meydana geldi. Ameliyat oldum platin taktilar. Çok zorlu surecler gecirdim. Hareket kisitliliklari meydana geldi ve fizik tedavide buyuk oranda acilsa da halen bilegimi yukari bukerken eskisi gibi degil. Gerginlikler ve şişler var. Doktorum elini kullanabilirsin gunluk fonksiyonlarini kisitlamaz platin en az 2 sene kalacak sonra istersen alirim dedi. Eskisi gibi esnek olurmu orasini bilemem ama suanki hali sana yeterli dedi. Ben merak ettigim hic daha once kirik geciren var mı ilerde tamamen eskisi gibi olurmu yoksa omur boyu dikkat edilmesi gereken zayiflik olarak mi kalir? Beni ne gibi surecler bekler? 2 sene sonra platini aldirmamin zarari olurmu cunku oynak yerimi biraz kısıtliyor ve gerginlestiriyor. Benim en cok uzuldugum agir spor vucut gelistirme yapacaktim artik yapamazmiyim? Dambil kaldiramaz şınav cekemezmiyim? Birkac sene sonra barfiks cekecek duzeye gelirmi? Beni neler bekler? Doktorum boyle olduguna sukret dedi 6 ay dolana kadar 1-2 kilo 6 aydan sonra 5 kilodan baslayarak yavas yavas arttirirsin tutup 30 kiloda kaldirma dedi. Sizce bunlari yapabilirmiyim? Bu el tekrar eskisi gibi olurmu?
Ilerde eskisi gibi olur ağır kaldirabilirsin
Ilerde eskisi gibi olmaz ağır kaldiramazsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat