Ben 3,5 ay once yolda karsidan karsiya kosarken araba vurdu ve yere dustum. Sağ elimle sağ ayağimin ustunden gecti. Ayagimda catlak ve doku ezilmesi, elimdede tam bilegimin oynak yerinde (distal radius kirigi)3 parcali kirik meydana geldi. Ameliyat oldum platin taktilar. Çok zorlu surecler gecirdim. Hareket kisitliliklari meydana geldi ve fizik tedavide buyuk oranda acildi normal yukari bukuyorum ama diger elim gibi esnek degil. Zamanla esnermi? Gerginlikler ve şişler var. Doktorum elini kullanabilirsin gunluk fonksiyonlarini kisitlamaz platin en az 2 sene kalacak sonra istersen alirim dedi. Eskisi gibi esnek olurmu orasini bilemem ama suanki hali sana yeterli dedi. Gecirdigin kazaya gore cok iyi dedi islerini yaparsin dedi. Benim merak ettigim hic daha once kirik geciren var mı ilerde tamamen eskisi gibi olurmu yoksa omur boyu dikkat edilmesi gereken zayiflik olarak mi kalir? Beni ne gibi surecler bekler? 2 sene sonra platini aldirmamin zarari olurmu cunku oynak yerimi biraz kısıtliyor ve gerginlestiriyor. Benim en cok uzuldugum agir spor vucut gelistirme yapacaktim artik yapamazmiyim? Dambil kaldiramaz şınav cekemezmiyim? Birkac sene sonra barfiks cekecek duzeye gelirmi? Beni neler bekler? Doktorum boyle olduguna sukret dedi 6 ay dolana kadar 1-2 kilo 6 aydan sonra 5 kilodan baslayarak yavas yavas arttirirsin tutup 30 kiloda kaldirma dedi. Iki farkli doktora sordum spor yaparsin ilerde ama birden degil yavas yavas kademe kademe agirlik arttir dediler. Sizce bunlari yapabilirmiyim? Bu el tekrar eskisi gibi olurmu? Agir yuk esya vs kaldirabilirmiyim? Omur boyu agrirmi? Lutfen bu konuda bilgisi olmayanlar yazmasin moral bozuyorlar?
Ilerde eskisi gibi olur agir spor yaparsin
Ilerde eskisi gibi olmaz agir spor yapamazsin
Agir spor yaparsin ama tam eskisi gibidd olmaz
Herseyi yaparsin ama omur boyu agrir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler