2018 yılı Ballon D’or ödülü Luka Modric oldu.
Sizce hak etti mi?
Siz kimin ödülü almasını isterdiniz?

Hak etmedi, hak etmedi, hak etmedi mk
Su tipine tukurdugumun hirvati koca sezonda 3-4 gol, 7-8 asist yapti. Hirvatistan'in kupadaki basarisinda Perisic'den daha fazla katkisi yok, Real Madrid'de vasat bir sezon gecirdi, oyle alip oynadigi, surukledigi bir turnuva yok.
Ya Cristiano Ronaldo, ya De Bruyne, ya da Salah'a vermeleri lazimdi, sirf madridli ve Dunya Kupasi'nda oynadilar diye, Ronaldo'ya da vermemek icin bu adama verdiler.
Ayni Ronaldo ayrilinca Real Madrid mala donmus durumda.
Yilin golu odulunu de gidip Salah'a verdiler, ya Cristiano Ronaldo, ya da Bale'e, ama buyuk oranda Ronaldo'nun Juventus'a caktigi o 3 metre havadaki rovesataya vermeleri lazimdi.
hep aynı isimlere vermek yerine farklı birine vermek istediler.
Bence dolu dolu haketemedi.
Kante'ye, ayni takimda oynayan Varane'a, De Bruyne'ye faan verilebilirid.
Her biri de su Modric'den daha iyi sezon gecirdi. Bu adam Real Madrid'de istikrarsiz oldu her zaman. Hicbir zaman bir Xavi etkisi gostermedi ama oyle bir abartiliyor ki sanirsin her maca damga vuruyor.
Dunya Kupasi'nda grup maclarinda iyi oynadi, butun elemelerde berbatti, hatta penalti kacirip takimin iyakiyordu
Hayir bir de Sampiyonlar Ligi'ni Ronaldo zorla aldirdi bunlara gecen sezon. O olmasa ceyrek finali gecerlerdi anca.
Dunya Kupasi'nda etkili oynadigi mac sayisi 4 falan, Fransa ve Ingiltere macinda hicbir sey oynayamadi.
Madrid'in su anki hali de ortada, 70 dakika sabretmiyor hocalari Modric'in berbat oyununa.
@Ragnar_Lodbrok hak veriyorum yorumuna, maçları domine eden bir pozisyonu yok arada oyuncu olarak ufak tefek atakları oluyor belli belirsiz, kendi takımında ve başka avrupa külüplerinde benzer performansı sergilemiş belkide göreceli olarak daha üst perfmans sergilemiş oyuncular var.
Yav oynadigi mevkiide Ispanya'da da degil, Premier Lig'de ortaligin mina koyan De Bruyne var, koysan City'de o oyunu oynayacak mi? Hayir.
Bu adamin fizik kapasitesi falan zaten musait degil buna, ustune oyle topu cok dogru kullanan, basit oynayip da az hata yapan bir oyun anlayisi yok, aksine cok sorumluluk aldiginda verimi inanilmaz dusuyor.
Kroos mesela basit oynama ve pas istasyonlugu isini bu arkadastan daha iyi yapiyor ama o da kosmayan, savunmada sifir bir huviyette.
@Ragnar_Lodbrok
"Bu adamin fizik kapasitesi falan zaten musait degil buna, ustune oyle topu cok dogru kullanan, basit oynayip da az hata yapan bir oyun anlayisi yok, aksine cok sorumluluk aldiginda verimi inanilmaz dusuyor." aynen katılıyorum bir de çok sık liderlik yapıp insiyatif almıyor ara ara parlıyor
tartışılır
Cevap
2Cevap
Ben almıyosam kimse almasın. Lan ortaokul turnuvasında okulu şampiyonluğa taşıyan bendim. Hakkımı yediler. O sezon Frank Lampart'a verdiler.
bence haketmedi mbappe daha çok hakediyordu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar