Aldatıp giden erkek hatasını anlayıp döner mi?

sevgilimle 3 ay önce tanıştık.. büyük bir aşkla başladık her şey o kadar güzeldi .. her dakika beni sevdiğini söylerdi.. beni bir prenses gibi el üstünde tuttu.. o kadar ilgiliydi ki..hep beni kaybetmekten korktuğunu söylerdi.. beni bırakma hiç diye yalvarırdı.

sevgilim evlenip boşanmıştı ve bir oğlu vardı..eski eşini başka bir erkekle tatil planları yaparken yakalamış ve boşanmıştı. benden tek istediği şey onu aldatmamamdı.

2 ay sonra ailesini ailemle tanışması için evimize yolladı.. ve o da benim ailemle tanıstı..süper anlaşıyorlardı. tabi bende onun ailesiyle.. herşey yolundaydı..

ben öğretmenim o da kpssye hazırlanıyordu. ama yıl kaybımız olmasın diye. tayin isteyecegimiz yere önceden gidip sigortalı bir işe girecekti ve agustosta tayin isteyecektim onun yanına.

o gitti ve ertesi gün başka bir kadınla görüştüğünü öğrendim. kadın yeni boşanmış dul ve birazda oynak bir kadındı. (tabiki bu benim sevgilimi haklı çıkartmıyor)

bana söylediği sözlerin hepsini kadınada söylemişbirlikte yaptıgımız planları onunlada yapmış.

ben ögrendiğimde onu aradım..yalanladı önce. sonra saklamadı. evet dedi kadın oynak bir kadın oldugu için onu kendime alıştırıp beni aldatan eski karımın aşığının üstüne salacaktım. bir daha yapmıycam diye yeminler etti. bende ona inandım affettim. ama sonra kadın beni aradı.. kadının söylediklerinden sonra çok sinirlendim.. gece mesaj attım ona.. bundan sonra ömrümün sonuna kadar bu olayı unutmayacağımı hep ona kötü davranacağımı..32 yasında iğrenç erkek meraklısı bir kadına bana söylediği sözleri söyleyerek kalitesini belli ettiğini yazdım.

ertesi gün beni bir çok kere aradı acmadım. babasıda aradı ve onlara çağırdı beni.. hiç reddetmediğim için o günde reddedemedim gittim. oğlunu görünce öfkem geçti. aradım onu bu seferde o bitti dedi. bende ailesine. oğullarının beni aldattığını ona kredi çektiğimi ve 3 milyar bana borcu oldugunu söyledim.. sonradan öğrendimki babası abisi ve annesi onu reddetmiş nasıl böylebişey yaparsın diye.

olaylar bu kadar büyüyünce çok üzüldüm. yanına gittim. havaalanına geldi. boşuna gelmişsin.. ben artık evlenmekten vazgeçtim.dedi yalvardım orda ama o artık iğrenç şeyler konuşldu bu saatten sonra bizden birşey olmaz dedi arkasını döndü gitti..

sonradan ortak arkadaslarımızabenim geçmişimin pis oldugunu gözünün açıldığını söylemiş. bende ona mesaj attım.. kendi pisliğini örtmek için bana çamur atma. kendi geçmişine bakmadan benim geçmişimi sorgulayamazsın.bu dünya geçti ama öbür dünyada iki elim yakanda olacak lanet olsun sana.. yazdım...

ortak arkadaslarımada benim mutlu olduğumu..ankaraya da elimden gelen herşeyi yapmış olmak için gittiğimi artık onun benim için bittiğini söyledim..

arkadasımız aynen iletmiş söylediklerimi.. oda herkes dalgasına baksın. iyisiyle kötüsüyle herşey geçmişte kaldı demiş..sizce bana öfkesi geçermi? hatasını anlarmı pişman olurmu? yoksa ne olur sizce? üzgünüm ama gurur filan kalmadı dönerse affetmeye hazırım
Aldatıp giden erkek hatasını anlayıp döner mi?