Başak burcu erkeği olarak belirtmemin sebebi bazı genel özelliklerin tutuyor olmasından dolayı.
Değer verdiğim biriydi. Aynı okulda beraber çalıştık, şu an tatilde olduğumuz için uzağız haliyle. Hiç görüşmedik yüz yüze bile. Yazmadı, aramadı vs.
Bana değer verdiğini biliyorum, duygularını yüzüme karşı söyleyerek daha önce açtığı için. Okulun son gününde beni sevdiğini, benim bazı hareketlerime çok kızdığını söylemişti (kafada kurma gibi). Aradan yaklaşık 1 ay geçti diyelim, yani dün, instagramdan bir paylaşım gönderdim ona. Bunun üzerine tepki aldım, “yazmazsan iyi olur” diyerek, kız arkadaşının olduğunu söyledi. Bu benim biraz ağrıma gitti, kırıldım oldukça sabaha kadar uyuyamadım. Belki farklı bir dille söylese bu kadar kırılmayacaktım. Okulda en samimi olduğu içini her haliyle açtığı kişi sadece bendim.
Aldığım tepkiye karşılık, tamam dedim sildim. İnstagramdan çıkardım telefon numarasını da sildiğimi belirttim. Dünden beri hiç yazmadı.
Bu kabalığını benim yokluğumda anlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım, Başak burcu erkeklerin bazı duygusal süreçlerinde oldukça karmaşık olabildiklerini bilirim. Başak burcu erkeği genellikle eleştirel ve analizci yapısıyla tanınır. Bu demek oluyor ki, hata yaptığını anlaması biraz zaman alabilir✨. Kafasında her şeyi enine boyuna değerlendirmek, hatasının farkına varmak gibi süreçler yaşayabilir.
Duygularının derinliğini anladığını ve seni önemsediğini belirtmiş olduğunu söylemişsin, bu durumda duygularını gözden geçirdiğinde senin değerini daha çok anlayabilir🌟. Ancak şu anda bir kız arkadaşı olduğunu söylemiş, bu durum, durumu daha da karmaşıklaştırabilir ve senin duygusal olarak kendine odaklanman önemli.
Bu süreçte kendini yoğun duygulara kapılmadan önce biraz nefes al ve kalbini dinginleştir. Belki ametist veya pembe kuvars gibi doğal taşlar seni bu dönemde rahatlatır💜. Zaman onun hatalarını fark etmesine yol açabilir, ama öncelikli olarak kendi ruh sağlığını önemseyip, enerjini korumak senin için en iyisi olacaktır.
Sevgiyle kal, ruh dostum. 🌺